Притеснява ли Ви личното пространство на половинката?

• 13 548
  • 168
  •   1
Отговори
# 15
Нямам нищо против личното пространство. Но има хора които имат вторавиртуална самолиност.

Не мога да си представя тази самоличност да е напълно различна. Ако се държи просташки във виртуала, може ли в реала да е напълно приличен, възпитан мъж.

# 16
Pretty_Mama ами неискам да те стресирам , но аз бях с такъв човек почти две години - тези чатове се превърнаха в нещо повече, жените започнаха явно да си го търсят - размяна на телефони, срещи, флиртуване и може би се е стигало и до нещо повече. Не издържах и си го оставих да си виси в чатовете, да лайква на воля, да си флиртува, да си излиза с която иска. Да ама той иска и мен, да ме прави за посмешище. #2gunfire Не толерирам такова поведение!!! #2gunfire За мен е неприемливо. Не сериозно особено за хора нед 30+ години да не говорим че той беше 40+. Това не е нормално. Повръща ми се. Дори имахме случки в които ми идеше да хвана и да му хвърля телефона през терасата - едвам се сдържах. Не е въобще приятно да си стоиш спокойно вкъщи и телефона на половинката ти да вибрира и да издава нон стоп звуци на получени съобщения. Колкото и да си спокоен в един момент ти кипва канчето. Интересното е че тези хора като ги питаш защо го правят ти отговарят, че другите търсели, не те. Те видиш ли си стоят хрисими и никой не търсят.  Twisted Evil Е мен защо не ме търсят толкова??? Защото не подхранвам такива контакти.
Кълня се че ще спре. Ееее не спря, просто взе да се крие по-добре от мен. И пак разбрах. И това беше края!

# 17
Разбира се, то в зората на интернет беше правило виртуалната ти личност да е изрод- когато още имаше анонимност.

# 18
Няма значение друг какво го притеснява. Ако те притеснява теб, значи няма да я бъде работата.
Аз съм крайна в това отношение, не приемам за нормални никакви флиртове, независимо дали са реални или виртуални. За мен това са хора с проблем, или си запълват времето с теб, докато търсят нещо ново, или си имат някакъв комплекс и имат нужда от флиртувана, за да си докажат, че още стават.

П.П. М/у другото, странен подбор на думи. Уж лично пространство, ама в него има място за сума ти чужди и непознати кифли, само за човека, с когото са уж заедно и имат лични отношения, няма  Laughing

# 19
Именно. За мен личното ми пространство е човекът до мен. И отношенията ми с него следва да бъдат неприкосновени. Но явно този тип мъже имат криворазбрано лично пространство. Има ли тайни - има проблем. Това е.

# 20
Не е нормално подобно поведение в личното пространство. Ако не влага особен смисъл е инфантилно, глупаво и елементарно, в противен случай е твърде обидно и повод за преоценка на отношенията. Еднаквото светоусещане изключва подобно разминаване.

# 21
  • София
Уж лично пространство, ама в него има място за сума ти чужди и непознати кифли, само за човека, с когото са уж заедно и имат лични отношения, няма  Laughing
Човече, много зависи какво обхваща личното пространство, както вече писах. На моя мъж личното му пространство са игрите в нета и чатенето по скайп в група с други геймъри. Нито искам да му навлизам в пространството, нито ми е интересно, нито нищо.  Grinning Ако обаче случайно го засека да си хортува с някоя кифла, така ще му влетя в личното пространство, че ще се чуди от къде му е дошло.

Тия дето уж си имат приятелка, а се задяват виртуално с една камара селски пръчки за мен са пълни комплексари.

# 22
tonkabonka, тя си казва, че за това става дума. Ако висеше във форум за коли, примерно, и си пишеше за акумулатори, стартери и ремъци, не мисля, че щеше да я има темата  Mr. Green

# 23
Човек се нуждае от безброй флиртове в пубертета. Минал ли е 30-те, има ли сериозна връзка или дори семейство и продължава да изпитва нужда постоянно да флиртува, значи пубертетът при него е вечно състояние. Трябва или да си търси себеподобен, или да си стои свободен и да си флиртува на воля, без да вреди на друг. За всеки влак си има пътници, не е добре ако пътникът обърка влака и въпреки това продължи да стои в него.

# 24
Охххх като ви чета и се успокоявам, защото на мен се опитаха да ми внушат, че съм прекалено ревнива и ненормална, че едва ли не имам нужда от психиатър. Защо? Защото ме дразни такова поведение и не го приемам и толерирам. Била съм ЦРУ и КГБ  #2gunfire Ами то ако няма нищо, ако не ти цъка постоянно телефона дали ще се съмнявам в нещо. Ако не съм видяла с очите за кво става въпрос!!!
това е едно постоянно напрежение, което никой не заслужава, освен себеподобен пубертет. На такива им пожелавам просто най - голямата парясница, която да им го покаже откъде изгрява слънцето. Аз не съм такава и затова просто се оттеглих.

# 25
  • София
tonkabonka, тя си казва, че за това става дума.
Тя си го каза, Човече, ама виж първите коментари. Изкараха я, че се филмирала излишно. Много сори, но ако някои от дамите тук смятат за напълно в реда на нещата мъжете им да флиртуват с някакви кифляци в нета, то за мен е напълно недопустимо, та ако ще и най-голямата консерва да ме изкарат. Най-малкото е неуважение към жената до теб. След като имат толкова свободно време и желание за виртуални свалки, хич не са читави тия "мъже". Това някакви пубери ли са, комплексарчета ли са, какви са изобщо... И от тия мъже се очаква семейство и деца да гледат.  ooooh!

# 26
Е, то щото е модерно да си либерален и даже да се радваш, че мъжът ти е с други жени. Ние сме задръстени егоисти. Това е положението.

# 27

Новомодни > Старомодни

# 28
Няма значение друг какво го притеснява. Ако те притеснява теб, значи няма да я бъде работата.
Аз съм крайна в това отношение, не приемам за нормални никакви флиртове, независимо дали са реални или виртуални. За мен това са хора с проблем, или си запълват времето с теб, докато търсят нещо ново, или си имат някакъв комплекс и имат нужда от флиртувана, за да си докажат, че още стават.

П.П. М/у другото, странен подбор на думи. Уж лично пространство, ама в него има място за сума ти чужди и непознати кифли, само за човека, с когото са уж заедно и имат лични отношения, няма  Laughing
+1 съм за всичко. И най-вече за болднатото. Аз съм ужасно консервативна в това отношение.

# 29
Еми така е, тряя си егоист първо. Като не ти е кеф нещо няма смисъл да го търпиш, освен ако няма друго обстоятелство, което натежава в обратна посока везните.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт