За изневярата

• 111 799
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 570
...Или защото в по-близкото ми обкръжение няма нито един мъж, за който да знам, че е верен. Пък все ми се струва, че обичат жените си и държат на семействата си.

Аз имам достатъчно познати мъже (имам предвид такива, които са приятели, а с жените им в последствие), за да мога да кажа, че не е вярно, че всички мъже изневеряват. Но пък на част от тях жените им изневериха. Което пък ме убеди, че няма такова нещо като правилото, че това е присъщо повече на единия пол.

Какво значи да държиш на семейството си? Ако си способен да вземеш съзнателно решение (не само изневяра, по принцип), което има различни последици и една от възможните е разпадане на това семейство, то явно на нещото, което избираш държиш доста повече  newsm78

Двете спокойно си вървят ръка за ръка.  yes

Даже колкото повече обичаш жена си, толкова повече изневеряваш  hahaha

# 571
За заздравяване на връзката.  hahaha

# 572
Аз не съм- може за това да се чувствам по-либерална.
    Няма как да си сигурна, че ако се случи, пак ще имаш същото либерално отношение. Човек не може да предвиди усещанията си и дано не се налага да разбираш дали предварителната ти настройка ще се прояви в действителна ситуация. В тези теми можеш да усетиш гнева, обидата, желанието нещата да се върнат обратно и да си направиш извод, че повечето не са били подготвени за усещанията, които ги връхлитат. Няма никакво значение какви философски мисли са ги спохождали преди. Важното е как се чувстват след. В повечето случаи или насочват гнева си към третия човек, или търсят причини в себе си. И всячески се стремят да оправдаят решението на партньора. Впрочем, ако жена приеме спокойно да й изневеряват и няма против това да е част от връзката й, едва ли би пуснала тема във форум.
      Някой помни ли истинска тема за изневяра, пусната от мъж?

# 573
  • София
Грешно пуснах мнението си в съседна тема, но трябваше да е в началото на предходната страница от тази тема. Та, ето го:

За съжаление последните няколко мнения показват към колко лошо, пошло, закостеняло, и извратено (в лошия смисъл) се е променил българинът. Навремето - един успешен брак, както е по думите и в случая на Krasi, се приемаше за нещо нормално.

Сега, остави изневерите (малкият проблем), че почти всяка иска да си извърти пърделника, за да се наниже на по-различен член, поради презадоволяване от секса около нас и поради неограничените възможности не на Америката, а на всичко около нас, а най-вече от Лошотия, егоизЪмЪ, аз да съм, ти да не си, който се е просмукал дори в семейството.

Какво да ви кажа - опасявам се, че не сме само ние, българите, така..
И ето, една жена, чийто ценности са все още недотам осквернени, споделя за своето щастие в живота си, и ние, вместо смирено и благородно да завиждаме, като сме нямали това щастие, се опитваме да я Захапем! "Какво ни навираш Хубавия си Живот в Очите ни, ма!? Не виждаш ли, че си Тъпо изключение!
Днес вече никой не иска да е като теб - искаме да се на антидепресанти, мъжете ни да чукат любовници, а ние да се въртим на който шиш си пожелаем, защото Можем, защото сме Еманципирани жени, после ще ревем по форумите, и ще правим теми с хиляди мнения.... "

Мда....

# 574
# 575
Двете спокойно си вървят ръка за ръка.  yes
Нали?  Wink Особено приятна гледка е мъж, приемащ жена му да изневерява. Ежедневно се среща.  bowuu 

Сигурно си обича рогата , гледа се в огледалото как растат и се кефи. Въпрос на вкус е май това , едни обичат коли , други жени а някой рогата си.  Joy  Joy

# 576
  • Linz
Сега разбирам, че Краси и Човечето са преживели изневяра и явно от там е тази нетърпимост. Аз не съм- може за това да се чувствам по-либерална.
Ами, мога само най-искрено да ти пожелая никога да не изпитваш на собствен гръб какво е усещането, когато те предаде така човек, когото обичаш.По-травмиращо събитие от това е само смъртта на родителите ми.Това за мен.Давам си сметка, че за други хора изневярата изобщо не е толкова съдбоносна и травмираща и е приравнима на питие с колега.
Ами мерси. То зависи и какво влагаш във връзката си с партьора. Аз пък съм се сблъсквала с други проблеми и съм развила известна резистентност към подобен род сърдечни болки. Станах по-пестелива на емоции, резервирана в доверието си и не раздавам любов както едно време.

Човече, аз не казвам, че всички изневеряват. Както и да изглежда отстрани, вярвам, че и моят мъж не го прави. Но кой защо изневерява/не изневерява е една друга тема, която не винаги има връзка с любовта.
Вярността и любовта често нямат много общо.

ronaldd, навремето думата "развод" беше табу и беше пълно с нещастни бракове.
Не мога да завиждам на никого, достатъчно на години съм за такива неща. Но пък се радвам на чуждото щастие. Дано Краси е настина щастлива и доволна от живота си, дай Боже всеки му!

Имах късмета да се запозная тук с един страхотен българин, баща на 4 деца. Ще ми се всички мъже да бяха като него. Ако случайно жена му чете тук и се разпознае- има моите поздравления и адмирации за избора си. Желая им по-бързо да се събере цялото семейство... Като цяло имам отлични впечатления от българите, с които се запознах тук. Не сме калпав народ, напротив, но трябваше да изляза зад граница за да го осъзная това. Може би заради сравнението с другите националности.

# 577
  • Сф
Цитат
                За съжаление последните няколко мнения показват към колко лошо, пошло, закостеняло, и извратено (в лошия смисъл) се е променил българинът. Навремето - един успешен брак, както е по думите и в случая на Krasi, се приемаше за нещо нормално.
Айде бе!Българина и българката И  по времето на соца кръшкаше, но Партията назидаваше.И разбира се диванчетата в директорските кабинети бяха именно за такива срещи.
Може би Роналд иска да ни върне в Ориента, защото така разбира се му изнася. Grinning
Не времената , а нравите и възпитанието имат значение. Важното е, че всеки е свободен да прави каквото иска и да се води от свои принципи, а не наложени такива!Не съм за изневярата, но се случва и не е болка за умиране. Разбира се , различни са случаите, виждам някои са  много наранени и заемат крайни позиции, но да се сравнява смърт с изневяра е нелепо за мен! И в крайна сметка като са му изневерили на човек би трябвало да го надрасне още първият път.Това не значи да простиш задължително, а просто да не показваш чувствата си и да го надраснеш  и да излезеш по- силен от случката.

# 578
И в крайна сметка като са му изневерили на човек би трябвало да го надрасне още първият път.Това не значи да простиш задължително, а просто да не показваш чувствата си и да го надраснеш  и да излезеш по-силен от случката.
     Съгласна съм с другото, но криенето на чувствата в такива моменти може да доведе до тежка депресия или нервно разстройство.
     Останалото, дали ще го постигнеш вътре или извън връзката, е въпрос на лична възможност. Ако човек се кани да остане и в същото време егото му кара да превръща отношенията в ад - обвинения, следене, искане на обяснения и прочее неща, неподходящи за отношение съм партньор, по-добре да си тръгне.

# 579
  • тук-там
....... виждам някои са  много наранени и заемат крайни позиции, но да се сравнява смърт с изневяра е нелепо за мен! И в крайна сметка като са му изневерили на човек би трябвало да го надрасне още първият път.Това не значи да простиш задължително, а просто да не показваш чувствата си и да го надраснеш  и да излезеш по- силен от случката.

Когато на един човек целия му свят се "върти" около някой друг, е нормална крайната позиция! Peace
Губиш едно - губиш всичко.... Драпаш и...защитаваш, какво точно... ooooh!

# 580
  • Мадрид / София

Съгласна съм с другото, но криенето на чувствата в такива моменти може да доведе до тежка депресия или нервно разстройство.
     Останалото, дали ще го постигнеш вътре или извън връзката, е въпрос на лична възможност. Ако човек се кани да остане и в същото време егото му кара да превръща отношенията в ад - обвинения, следене, искане на обяснения и прочее неща, неподходящи за отношение съм партньор, по-добре да си тръгне.
[/quote]
+1
Един и същи човек може да реагира по различен начин на различните кръшкания ако се повтарят.

# 581
Когато на един човек целия му свят се "върти" около някой друг, е нормална крайната позиция! Peace

Така де, друго си е да се върти около комшията  Laughing
За кого светът не се върти около най-близките? Да, контактуваш с десетки други хора, но най-скъпото си е онова вкъщи...

# 582
  • тук-там

Така де, друго си е да се върти около комшията  Laughing
За кого светът не се върти около най-близките? Да, контактуваш с десетки други хора, но най-скъпото си е онова вкъщи...

Joy Като часовник сте с Краси... Joy Знам кога ще изскочите. Лошо няма. Peace
Надявам се правиш разлика между света и целия свят.

Моя свят се върти преди всичко около мен, все пак си е мой.
Най-скъпото е в къщи, естествено, но целият свят не свършва с него, поне моят. Peace

# 583

Така де, друго си е да се върти около комшията  Laughing

Аз разбирам написаното от Wild_rabbit като да запазиш своята индивидуалност, а не да подчиниш живота си на някого! Или бъркам?
Допълвам!
Wild_rabbit, виждам, че си отговорила.

# 584
И как по-точно да не толерираш изневери означава да си обсебен от някого , краен ,  задушаващ и без никаква индивидуалност? Толкова си вглъбен и ограничен , че нямаш друг смисъл на живота си , освен да искаш/даваш вярност , така ли го разбирате?

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 22:59 от Палечка89

Общи условия

Активация на акаунт