За изневярата

• 111 712
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 630
  • Мадрид / София
Като добра съпруга извадих тефтера и чакам да си запиша какво толкова друго правят с любовниците, за да му го дам и да му спестя разкарването  Mr. Green

Е, тя цялата идея на любовницата, не е ли да НЕ БЪДЕ жената с която си всеки ден, така че как би му дала това?
Повечето жени в края на краищата търсят да създадат семейство. Много малко са жените, които не се стремят към това. Дълбоко вкоренено е и от там произлизат много от неразбирателствата.

# 631
  • Ямбол
В този ред на мисли пък, мъжете си търсят само място да си посеят семенцето и ако не са хора, то за тях няма значение дали ще е на едно или на няколко места.

# 632
Е, тя цялата идея на любовницата, не е ли да НЕ БЪДЕ жената с която си всеки ден, така че как би му дала това?

Не знам, коментирах конкретен пост, в който се казваше, че причината е, защото с любовницата могат да правят всичко, а с жена си не. Затова питах какво е това всичко, ама явно няма да ми кажат  Confused

Иначе идеята на любовницата/любовникът е избиването на комплекси, породени от проблем, липса... Според мен де Simple Smile

# 633
  • Мадрид / София
Изневярата преди всичко е въпрос на несигурност. Човекът, който изневерява се чувства несигурен, а на каква база е тази несигурност там вече нещата са различни. И дали осъзнава тази несигурност също е под въпрос.

# 634
Изневярата преди всичко е въпрос на несигурност. Човекът, който изневерява се чувства несигурен, а на каква база е тази несигурност там вече нещата са различни. И дали осъзнава тази несигурност също е под въпрос.

Несигурност?! Много интересно! Би ли доразвила тезата си?

# 635

Аз бих заложил на думата - сигурност.  Laughing

# 636

Аз бих заложил на думата - сигурност.  Laughing

И аз Sunglasses

# 637
  • на кого му пука
Стимулира????
[/quote]

Вероятно пропускаш кавичките.

# 638
...Ти нещо друго ли търсиш???  Laughing

Като добра съпруга извадих тефтера и чакам да си запиша какво толкова друго правят с любовниците, за да му го дам и да му спестя разкарването  Mr. Green

"Купи му чехли , махай обувките му , слагай ги в касата и дръж ключа . С тях няма да бяга при нея през целия град , срамно ще се получи малко , ама знае ли човек , то нагона не знае граници и бос ще избяга."  Laughing

Не се отнася за теб и твоя мъж , а за принципа. Когато е решил и без дрехи по пищов ще стигне до дупката на Баба Меца , че има мед там.  newsm78

# 639
Аз бих заложил на думата - сигурност.  Laughing

И аз, затова попитах.

# 640
  • Мадрид / София

Не е теза, факт е. Обикновено хората, които изневеряват са несигурни най-вече в себе си. И за да компенсират тази несигурност търсят нещо за баланс да им даде сигурността, която им липсва. Наблюдавайте такива хора и с времето ще забележите , че е така. Наблюденията ви сами ще ви накарат да повярвате в това, което казвам, а и не само аз то си е известно на психолозите. А ако сте такъв тип, склонен към изневяра наблюдавайте себе си и се попитайте какво ви кара да потърсите нещо в повече. Първопричините винаги са в самия индивид и после в останалите.

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 21:47 от Angela61

# 641
Не е теза, факт е. Обикновено хората, които изневеряват са несигурни най-вече в себе си. И за да компенсират тази несигурност търсят нещо за баланс да им даде сигурността, която им липсва. Наблюдавайте такива хора и с времето ще забележите , че е така. Наблюденията ви сами ще ви накарат да повярвате в това, което казвам, а и не само аз то си е известно на психолозите. А ако сте такъв тип, склонен към изневяра наблюдавайте себе си и се попитайте какво ви кара да потърсите нещо в повече. Първопричините винаги са в самия индивид и после в останалите.

Не мисля, че човек, който изневерява, го прави от несигурност и в търсене на баланс! Напротив! От това, което съм наблюдавала мога да кажа, че именно хора със самочувствие, възможности и много балансирани изневеряват! Съгласна съм, че "първопричините винаги са в самия индивид и после в останалите.".

# 642

Не е теза, факт е. Обикновено хората, които изневеряват са несигурни (във себе си, в околните, в половинката си). И за да компенсират тази несигурност търсят нещо за баланс да им даде сигурността, която им липсва. Наблюдавайте такива хора и с времето ще забележите , че е така. Наблюденията ви сами ще ви накарат да повярвате в това, което казвам, а и не само аз то си е известно на психолозите. А ако сте такъв тип, склонен към изневяра наблюдавайте себе си и се попитайте какво ви кара да потърсите нещо в повече. Първопричините винаги са в самия индивид и после в останалите.

Един несигурен не изневерява , страх го е да не загуби това което е сигурно вкъщи. Да се решиш на такава стъпка се иска смелост и сигурност вкъщи.
 " Имам дете/деца , няма да ме захвърли , изкарвам пари , тя/той зависи то мен , пак същото. Тя/той е влюбен до полуда в мен , пак същото. " . Баланса е вкъщи , не при любовницата/любовника. Търсят това което са загубили след толкова време брак и затихване на ЛЮБОВТА. Първопричините са много и не е сигурно кой е виновния , този дето хойка или този който по някакъв начин е допуснал това. Рецепти много , лечение няма. "

Аз така го разбирам , чакам да ме оплюете , взех си кърпа.  Laughing  Laughing  Laughing

# 643
  • Мадрид / София

Не мисля, че човек, който изневерява, го прави от несигурност и в търсене на баланс! Напротив! От това, което съм наблюдавала мога да кажа, че именно хора със самочувствие, възможности и много балансирани изневеряват! Съгласна съм, че "първопричините винаги са в самия индивид и после в останалите.".

Самочувствието е маска, която прикрива несигурността им. Ако са много балансирани нямат нужда от такива емоции просто защото ще са уверени в себе си наистина и нямат нужда да изневеряват за да се доказват или да почувстват известна сигурност.

# 644
Самочувствието е маска, която прикрива несигурността им. Ако са много балансирани нямат нужда от такива емоции просто защото ще са уверени в себе си наистина и нямат нужда да изневеряват за да се доказват или да почувстват известна сигурност.

Абсурд, каква маска, каква несигурност?
Изневеряващият търси разнообразие, положителна емоция извън семейството и тук съм много съгласна с  Avensis

"Търсят това което са загубили след толкова време брак и затихване на ЛЮБОВТА. Първопричините са много ..."

Общи условия

Активация на акаунт