За изневярата

• 111 818
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 285
А, не знаеш модата и теченията.....но не е за пред хора...

И само между- другото, много хора не си го мушкат въпреки, че се разделят за по месец, два....

п.п. Да знам, че е 3год връзка, но очевидно авторката и сега го ревнува като е на път, което ми е тъпо.......що се вкарва във филми?
Защото връзката продължава и може да не е само тази.Отделно се държи като добиче вкъщи и сякаш тя е част от интериора.Как да не се тормози.
Иначе наясно съм - работила съм на депо като ръководител в чужбина.Ха познай дали не съм виждала и чувала за какво става дума.И пак ти казвам ''новите'' държат.

# 286
А, не знаеш модата и теченията.....но не е за пред хора...

И само между- другото, много хора не си го мушкат въпреки, че се разделят за по месец, два....

п.п. Да знам, че е 3год връзка, но очевидно авторката и сега го ревнува като е на път, което ми е тъпо.......що се вкарва във филми?
Защото връзката продължава и може да не е само тази.Отделно се държи като добиче вкъщи и сякаш тя е част от интериора.Как да не се тормози.
Иначе наясно съм - работила съм на депо като ръководител в чужбина.Ха познай дали не съм виждала и чувала за какво става дума.И пак ти казвам ''новите'' държат.

Не искам да влизате в спорове заради мен.Тираджия е,да,но като знам какво му е мнението за к....те,едва ли е бил с такава.Да,имаше 3-годишна връзка,за която ми призна сам,и за която каза че е приключила.Факт  е,обаче,че подозирам че и в момента има връзка.Даже знам коя е жената.Той отрича,естествено,защото когато ми призна за връзката си му казах,че ще му простя,но втори път не искам да се случва.И той може би от страх да не го изоставя сега си трае.Но мен ме яде от вътре.На този етап не съм готова да го напусна,но с всеки изминал ден се убеждавам,че това моето не е живот.И не затова,че го няма толкова време и че трябва да го раздавам и баща и майка.Просто не знам как да живея с човек,пък бил той баща на детето ми и моята голяма любов,без да му имам доверие.
И да,когато си е в къщи се чувствам като част от мебелировката.Говорим си,гледаме заедно тв,но в общи линии през повечето време като че ли не ме забелязва.
Има и друг момент.Аз съм по-емоционалната и по-романтичната от двама ни и може би така изживявам нещата.В смисъл,че може би е нормално след като 11 години сме заедно,романтиката да отстъпи пред битовизма.Затова се опитвам да правя планове за двама ни като ходене на кино,на екскурзии и т.н.
Просто понякога имам чувството че не е с мен защото иска да е с мен,а защото е свикнал  newsm78

# 287
Но не мога да отрека,че за всичко това и аз имам вина.След като родих се занемарих.Отдадох почти цялото си внимание на детето,престанах да се грижа за себе си.Дори не исках да правим с...И той съответно си е намерил мой заместител.Питала съм го-не иска да се разделяме.Явно му е добре да ч..ка навън,а в къщи да е спокоен и добре гледан.

# 288
Стаси- без да ми се сърдищ- след година те чакам при нас- в Родители отглеждащи сами децата си Peace
самозаблудата е най-големият враг на една жена
ясно е че не си щастлива и не-не е нормално след 11 години битовизмите да ви превземат
ами след 20?

# 289
Стаси,а и аз вашето не го виждам като битовизъм..а то от него няма никаква реакция.Просто ти си будалата, която си го отглежда...а той си е намерил рая - хем чука наляво и надясно,хем си го гледкаш и той не ти обръща никакво внимание,не само като жена,ами и като приятел...

# 290
Стига го оправдава и търси вината в само в себе си. Нормално е с бебе фокусът ти е другаде, да си уморена, да нямаш толкова време за себе си и за него. Тригодишна връзка не е случаен пиянски секс, за който той после съжалява. Ако си направила някаква грешка, тя по-скоро е в другата посока - прекалено раздаване, обгрижване, без претенции. Приел те е за даденост, оттам интересът намалява, не се и притеснява, че ще те загуби и така.

Честно казано, мен най-много ме подразниха думите му пред теб "да не съм луд да изпусна питомното, а да гоня дивото." И това в момент, когато трябва да си посипва главата с пепел, да те моли да не го напускаш, да съжалява искрено, че те е наранил и да се влачи по корем.  Той си говори за удобството. Аз затова се вбесих, мисля че е време и ти да се вбесиш, вместо да се тревожиш да не те напусне. Много си ми симпатична, виждам че се справяш и ме е яд, че така се подценяваш. Можеш да си по-щастлива с друг, сама, или с този, но ако си научи уроците и се постарае малко за теб. Ти достатъчно си се старала за него.

# 291
Хм ,аз не разбрах защо ме нападате ? Четете нещо и го взимате много на сериозно, идват ви в повечко сериалите . Мога ли да си дам мнението по някоя тема без да ме определяте дали съм с промита глава или не? Почва сериозно да ме дразни това следене ,къде какво пиша. Не се чувствайте длъжни всеки път да се закачате за мой коментар, само защото е по различен от вашето мнение . Имам чувството ,че вече нарочно го правите.

Рисковете при писане на публично място.

Мен пък страшно ме издразни, че като се разбра, че е тираджия и веднага беше оправен в храстите от труженички.

Сякаш не е възможно?

# 292
  • София
Стаси- без да ми се сърдищ- след година те чакам при нас- в Родители отглеждащи сами децата си Peace

Заради нея се надявам да е по-скоро от година.
Абсолютен кошмар е да се живее така, колко време пропилях и аз с такъв живот, пфу!

# 293
  • София
Тук щеше да е хубаво да се включи потребителката Exit_humanity Тя имаше интересно виждане и опит в такива ситуации ,но за съжаление не съм я срещала скоро по форума, най - вероятно заради хапливите потребителки превзели форума.  Rolling Eyes
Рисковете при писане на публично място.

Да , в интернет има всякакви хора.

# 294
Тук щеше да е хубаво да се включи потребителката Exit_humanity Тя имаше интересно виждане и опит в такива ситуации ,но за съжаление не съм я срещала скоро по форума, най - вероятно заради хапливите потребителки превзели форума.  Rolling Eyes

Не е от тези, които се впечатляват от чуждото мнение Peace явно си има някакви проблеми жената. Преди седмица е писала.
Но въобще не смятам, че има такъв опит. Тя сподели, че е загубила интерес към мъжа си и стои при него единствено, защото е финансово зависима. Когато няма чувства, на никой не му пука дали му изневеряват. При авторката е съвсем различно.

# 295
А какво е развитието при авторката? Thinking
Тук се намесиха други истории и тя май не пише?

# 296
  • Сф
Какво значи занемарих се, фиксирах се в детето? И аз не съм същото момиче като в началото на връзката ни преди 9 години.Дори имам и здравословен проблем но ММ не ме отбягва,  напротив отношенията са ни по- добри отколкото в началото на връзката. Мисля, че когато мъжа усети , че може да те загуби тогава си проличава дали иска да е с теб или не.  Peace Ние също сме се разделяли, но разбрахме , че искаме да сме заедно в бъдеще.

# 297
  • София

Не е от тези, които се впечатляват от чуждото мнение Peace явно си има някакви проблеми жената. Преди седмица е писала.
Но въобще не смятам, че има такъв опит. Тя сподели, че е загубила интерес към мъжа си и стои при него единствено, защото е финансово зависима. Когато няма чувства, на никой не му пука дали му изневеряват. При авторката е съвсем различно.
Четах някаде ,че и е досадяло постоянно да я цитират и хапят .Говорех за бившия й ,когото е зарязала заради изневяяра , но сега съжалява и казва ,че все още не го е превъзмогнала. Но не мисля ,че е удачно да пиша за нея ,след като не присъства. Мисълта ми бе следната , ако не е готова Стейси да го напусне и го стори ,може после цял живот да се обвинява . Не забравяйте ,че има дете в цялата схема. Peace 

# 298
...Не забравяйте ,че има дете в цялата схема. Peace 

Нито тя, нито ние забравяме. Този, който забравя е единствено мъжът й.

# 299
Цитат
За нищо на  света, няма  да  лиша  дъщеря  си  от  нежен и  грижовен баща  единствено  заради  това, че   ощастливил  някое  нежно създание
Сигурно връщам темата доста назад, но не я чета редовно ....
Стана ми интересно за какъв нежен и грижовен баща иде реч, след като той поставя на първо място оная си работа преди детето?!Грижовен баща и кръшкач ми е оксиморон.    Laughing
Риторично е, не очаквам отговори.

Общи условия

Активация на акаунт