За изневярата

• 111 799
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 300
...Не забравяйте ,че има дете в цялата схема. Peace 

Нито тя, нито ние забравяме. Този, който забравя е единствено мъжът й.

На него му е удобно някой да се грижи за детето, а той само да се хвали, че има дете.

# 301
Тук щеше да е хубаво да се включи потребителката Exit_humanity Тя имаше интересно виждане и опит в такива ситуации ,но за съжаление не съм я срещала скоро по форума, най - вероятно заради хапливите потребителки превзели форума.  Rolling Eyes

И на мен ми беше интересна за четене, но доколкото видях в някаква тема стана мишена и явно от там е решила да не се занимава с форума.

Тук е само за калени хора.  Laughing

# 302
Жената си е писала до преди няколко дни в съвсем други теми, не смятам, че чуждото мнение е причина да не влиза. Ей, опасни сте, не давате човек и на почивка да иде  Mr. Green

# 303
Жената си е писала до преди няколко дни в съвсем други теми, не смятам, че чуждото мнение е причина да не влиза. Ей, опасни сте, не давате човек и на почивка да иде  Mr. Green

Тя не е от тези, дето ще се трогнат много от хорски приказки. Wink

# 304
Като видях тази тема и се замислих как бих реагирала, ако разбера, че мъжа ми ми изневерява. Установих, че само ще му завиждам, че си е намерил гадже и е шастлив. После реших, че най-вероятно няма да му завиждам и дори се зарадвах малко, че е възможно така да се изнесе оттук завинаги като ще има някой друг да се грижи за него. Е това на какво прилича, що за семейни отношения имам..

# 305
  • Сф
Като видях тази тема и се замислих как бих реагирала, ако разбера, че мъжа ми ми изневерява. Установих, че само ще му завиждам, че си е намерил гадже и е шастлив. После реших, че най-вероятно няма да му завиждам и дори се зарадвах малко, че е възможно така да се изнесе оттук завинаги като ще има някой друг да се грижи за него. Е това на какво прилича, що за семейни отношения имам..
ами изясни си ги за ТЕб, защото не звучиш добре.  Peace

# 306
Не знам,от няколко дена има някаква разлика в него.Не знам на какво се дължи,но е по-внимателен,обръща ми повече внимание....
Скрит текст:
пу,пу да не чуе дявола
Даже ме покани да му отида на гости в камиона за няколко дена!!!!Малееее,това не е било от години!!! newsm78

# 307
може просто да е гузен Peace

# 308
  • Сф
Не мисля така. Никой няма да си го причини , ако не го иска. Аз съм имала приятел тираджия и наистина най- готиното , което може да им хрумне е да те вземат с камиона. Не бъдете мнителни бе хора!  Stop
Стейси- супер! Радвам се за вас!  bouquet

# 309
е защо за 11 години чак сега я кани ooooh!
то па голямо приключение,няма що Tired

# 310
е защо за 11 години чак сега я кани ooooh!
то па голямо приключение,няма що Tired

Не е голямо приключение,да,но важното е че иска да прекара време с мен,което не е никак малко.Просто не знам как да тълкувам този жест-дали наистина е гузен или какво.....

# 311
ами аз ти желая да не съм права Peace
защо досега не те е канил,питала ли си го Thinking

# 312
Питала съм го.Отговора е,че там където ходи с камиона е мръсно/обикаля по разни ТКЗС-та/,няма баня,само мъже са и никой не води жена си и т.н.

# 313
  • Варна
Оуууу по този въпрос ферман мога да напиша. За 10 годишна връзка преживях 3 изневери. Първата беше моментна и незабележима. Втората беше с непълнолетна. Тогава го оставих. Дойде, моли ме, рева и аз голяма бяла птица ( да не се чете лебед) простих. Третата обаче беше края. Първо защото след 10 години заедно решихме да имаме дете. Аз си повръщам червата у дома, той ходи по изложби, разходки и пърха с миглички. Изписват ни с беба, той не се прибра първата вечер. Пари за детето нямаше, но за вино и синьо сирене имаше. Ползваше ме за перачка, ама поне да си изхвърля касовите бележки от магазините. Тоя ад го изживях 7 месеца. Търпението ми преля когато тя започна да ми звънни и да ми крещи, че съм пречела на любовта им и, че било много нагло от моя страна да му кажа в 9-я месец, че ще става баща  newsm78 На секундата му събрах багажа, смених ключалката и му се обадих да дойде да си прибере парцалите. Седмица след това разбрах, че новата булка е бременна  Laughing Той отричаше до последно, докато накрая го видях с количка. За оправдание за целият тормоз ми каза, че много я обичал, тя се развела заради него, а мен обичал като сестра. Отговора ми беше" Малко е извратено да опънеш сестра си и да и направиш дете"  Shocked И да не си помислите, че съм малка. Напротив порядъчно голяма съм, но бях много влюбена и изключително тъпа. Мили момичета не си го причинявайте. Щом един мъж кривне един път, няма спирачки. Освен да се молите никога да не разберете.

Единственото хубаво нещо от цялата работа е дъщеря ми. Страхотно дете, което имам щастието да е пълно мое копие  Hug

# 314
  • някъде по морето
Мира, а интересува ли се от детето?
 Hug Много си преживяла....

Общи условия

Активация на акаунт