За изневярата

• 111 810
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 345
  • Мадрид / София
Телефона на моя приятел  се манипулира от жената, при която живее и мене и всички абонати от женски пол, които са под съмнение, ни блокира whatsapp-а. Моя приятел не е много на ти със смартфоните и компютрите та затова се получава това. Не, че няма атернативи, но мисълта ми беше дали е редно някой да ти пипа и манипулира телефона в твое отсъствие.

# 346
    Каква е тази жена - хазайка ли? Приятелят ти да си сложи парола, ако не знае, във всеки офис на оператора ще му помогнат. Аз го намирам за нередно дори за собствения си съпруг, нищо че често ни се случва да си подмятаме телефоните и да отговаряме на чуждия. Какво остава за чужд човек.

# 347
   Каква е тази жена - хазайка ли? Приятелят ти да си сложи парола, ако не знае, във всеки офис на оператора ще му помогнат. Аз го намирам за нередно дори за собствения си съпруг, нищо че често ни се случва да си подмятаме телефоните и да отговаряме на чуждия. Какво остава за чужд човек.

Ох, Хърмаяни, ти явно не си чела задълбочено темата! Това е жената, с която приятелят на Angela61 й изневерява, а пък той живее с онази жена, а не с Angela61. Мътна и кървава е тяхната!
А по въпроса, аз не съм сигурна, че някой друг му манипулира телефона. Дали пък ти,  Angela61, не го притесняваш по-често от допустимото? Гадая!

# 348
  • Мадрид / София
Тя е третата страна на триъгълника. Аз лично не си позволявам да ровя в чужди телефони, а и това си говорихме последния път когато се видяхме с моя приятел, че не е редно да се наднича и манипулира  нещо толкова лично като един телефон (преди години писмата бяха такова табу).
Не, не го притеснявам просто защото не обичам много да използвам телефона. Нито да звъня, нито да пращам съобщения. Но все пак един път в седмицата да го поздравя не мисля, че е прекалено. Няма как да се виждаме често, защото не ни съвпада работното време. И телефона е връзката по между ни през седмицата. Освен това той не е наясно как се блокира един абонат, както ви казах по-горе не е на ти с тази техника. Първия път беше единия ми номер (разблокирах го като бяхме заедно, сега е блокиран другия ми номер). Абе, жалка картинка,  какво да се прави, да се намесвам не става. Само му казах, че е блокиран и да се оправя той.

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 15:18 от Angela61

# 349
Тя е третата страна на триъгълника. Аз лично не си позволявам да ровя в чужди телефони, а и това си говорихме последния път когато се видяхме с моя приятел, че не е редно да се наднича и манипулира  нещо толкова лично като един телефон (преди години писмата бяха такова табу).
Не, не го притеснявам просто защото не обичам много да използвам телефона. Нито да звъня, нито да пращам съобщения. Но все пак един път в седмицата да го поздравя не мисля, че е прекалено. Няма как да се виждаме често, защото не ни съвпада работното време. И телефона е връзката по между ни през седмицата.

Имате ли си време, в което не е проблем да се поздравявате? Аз май оставам все още объркана по отношение на триъгълника и ролята на всеки от вас, дано ти да не си тъпия ъгъл! Не те обвинявам, просто се чудя какъв е този мъж и единствен ли е, за да търпиш толкова неизяснени ситуации!

# 350
    Herz,  благодаря, не съм я чела задълбочено. Май участвах в началото, после нямах време и накрая прочетох последните страница. Съжалявам, Angela61, но според мен "приятелят" ти сам си блокира телефона.

# 351
  • Сф
Ако схванах правилно, Анжела е 3тия човек. Не виждам какво я бърка кой рови в нечий друг телефон . Това си е тяхна работа- на другите двама. На мен би ми било обидно и не бих звъняла като не ме искат. А дали тя е ровила , явно той няма против, така че с тях всичко е ок. И на мен ако ми звъни бивша ей така 1 път седмично да го пита ММ как е не би ми било приятно.
Ако съм схванала правилно историята.  Peace  

# 352
  • Мадрид / София
Ако схванах правилно, Анжела е 3тия човек. Не виждам какво я бърка кой рови в нечий друг телефон . Това си е тяхна работа- на другите двама. На мен би ми било обидно и не бих звъняла като не ме искат. А дали тя е ровила , явно той няма против, така че с тях всичко е ок. И на мен ако ми звъни бивша ей така 1 път седмично да го пита ММ как е не би ми било приятно.
Ако съм схванала правилно историята.  Peace 

Не си ме разбрала, то и обясненията не са ми силната страна. Както и да е, не се сърдя.

Бърка ме това, че ми блокират възможността да общувам с когото искам безплатно. Изобщо правото ми да общувам, бива блокирано от човек, който иска да контролира живота на друг. Пак ще ви кажа, че не ми се вярва моят приятел да е блокирал whatsappa, защото не е въпрос само на едно кликване, а и не му е много ясно как се действа. Последния път ми се наложи да му помогна да си регулира силата на светлината на екрана за да го вижда по-добре. Ми не всеки се справя добре с тази техника.

# 353
  • София
Разбира се, Анжела, той те обича от сърце и единственото, което иска е да прекара живота си с теб и да си общувате, общувате.
По някакво злощастно стечение на обстоятелствата живее с друга жена, ама всъщност само теб обича.

Момиче! Я се вземи в ръце! Мъжете ли се свършиха, какво ли?

# 354
Не е редно да се бърника в телефона на партньора, ама отчаянието и по-лоши неща прави.

# 355
  • На изток от Рая
Цитат
Изобщо правото ми да общувам, бива блокирано от човек, който иска да контролира живота на друг

А не е ли възможно приятеля ти да позволява това?
Да е станало с неговото съгласие, като не може да блокирва той - да е искал помощ Simple Smile
И аз само гадая, но все си мисля, че ако някой те иска наистина, ще намери начин да е с теб.
И от разказа ти се разбира, че всъщност ти си третата страна...

Не знам.. аз не мога да си представа да съм втора цигулка. Ти как си съгласна на такова отношение не знам ...  Crossing Arms

# 356
Цитат
Изобщо правото ми да общувам, бива блокирано от човек, който иска да контролира живота на друг

А не е ли възможно приятеля ти да позволява това?
Да е станало с неговото съгласие, като не може да блокирва той - да е искал помощ Simple Smile

И аз само гадая, но все си мисля, че ако някой те иска наистина, ще намери начин да е с теб.
И от разказа ти се разбира, че всъщност ти си третата страна...

Не знам.. аз не мога да си представа да съм втора цигулка, Вие как позволявате такива отношения ми е чудно.  Crossing Arms

Напълно възможно! Peace

# 357
  • На изток от Рая
И защо сами да си стъжняваме живота?

Как така той ще живее с друга, а ти ще си мислиш, че те обича?
Ами не се връзва нещо... ако обича теб ще е е до теб, ясно е на кого държи повече.
Ама да си играем сега на семейство и да се самозалъгваме.. Това си е психически тормоз, който сами си причиняваме.

# 358
  • Сф

Анжела, наистина ли смяташ , че ти е нарушено правото на свободно безплатно общуване както го нарече....??Този твой приятел не  е бебе- влиза в 1 вия магазин и му оправят настройките на  телефона, нали? Има  и нет и скайп и фейсбук -  и там ли са те баннали ?  ooooh!

# 359
Ако съм схванала правилно историята.  Peace 

Не си ме разбрала, то и обясненията не са ми силната страна. Както и да е, не се сърдя.

Бърка ме това, че ми блокират възможността да общувам с когото искам безплатно. Изобщо правото ми да общувам, бива блокирано от човек, който иска да контролира живота на друг. Пак ще ви кажа, че не ми се вярва моят приятел да е блокирал whatsappa, защото не е въпрос само на едно кликване, а и не му е много ясно как се действа. Последния път ми се наложи да му помогна да си регулира силата на светлината на екрана за да го вижда по-добре. Ми не всеки се справя добре с тази техника.
Чакай сега! Това, че общуваш безплатно, но за сметка на това доста често, не може да е проблем на жената, с която живее твоя човек! Баси случая! Баш си е въпрос на едно кликване "block"! Моля те, съвземи се, не вярвам да не разбираш ситуацията! На мен би ми било адски обидно Cry

Общи условия

Активация на акаунт