За изневярата

• 111 731
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 360
  • Мадрид / София
Разбирам, че всеки си разсъждава от своя гледна точка, но тъй като не сте запознати с цялата ситуация просто само си гадаете. Нямам намерение да обяснявам всичко тъй като това е обществено място. Защо просто не повярвате, че има и тази възможност, която  описвам. Всички възможности казани до момента са възможни, но не са това, което е реално.
Въпроса беше: Редно ли е да се манипулира телефона на този, който смяташ, че обичаш? Какво право имаш да го правиш? И е ли това любов? Аз лично се съмнявам. Това е контрол и няма нищо общо с любовта. Обичаш ли някого истински не се нуждаеш да го контролираш, а би го пуснал свободно да избира сам това, което иска. 

# 361
  • На изток от Рая
Аз пак да те питам: защо си мислиш, че той не е Ок със ситуацията?

Как можеш да си сигурна като даже не живеете заедно? И ти гадаеш като нас.
Ако погледнеш ситуацията отстрани, без да си мислиш, че всичко е дело на манипулаторката... ще видиш много истини.

Цитат
Редно ли е да се манипулира телефона на този, който смяташ, че обичаш
- Щом той го позволява... значи е редно. Дори 7 годишните боряват перфектно с телефоните, но на този ваш мъж му изнася да е гола вода в това отношение  Crazy

# 362
Разбирам, че всеки си разсъждава от своя гледна точка, но тъй като не сте запознати с цялата ситуация просто само си гадаете. Нямам намерение да обяснявам всичко тъй като това е обществено място. Защо просто не повярвате, че има и тази възможност, която  описвам. Всички възможности казани до момента са възможни, но не са това, което е реално.
Въпроса беше: Редно ли е да се манипулира телефона на този, който смяташ, че обичаш? Какво право имаш да го правиш? И е ли това любов? Аз лично се съмнявам. Това е контрол и няма нищо общо с любовта. Обичаш ли някого истински не се нуждаеш да го контролираш, а би го пуснал свободно да избира сам това, което иска. 

Не обясняваш каква е ситуацията,а обвиняваш,че всички само гадаели...Защо да не се блокира телефона,било от мъжа или жена му?Та ти си третата страна,петото колело на каруцата и прочие т.е нямаш думата...

# 363
  • Сф
Добре, щом поставяш така въпроса дали е редно или не. За мен и ММ е редно да си ровим по телефоните- няма проблем. Аз по принцип винаги съм ровила  Wink на гаджетата в тн лично пространство, защото живота предлага ГОЛЕМИ изненади, въпрос на опит , гледна точка, убеждения, ценности и тн. Обикновено аз се занимавам с тех. неща на въпросите, професионална и домашна секретарка съм  Laughing и имам достъп до тел, сметки и каквото се сетиш. Така , че за мен ровенето си е в реда на нещата, не робувам на клишета
Цитат
    Обичаш ли някого истински не се нуждаеш да го контролираш, а би го пуснал свободно да избира сам това, което иска.           

Ако на някой не му харесва какво правят с него, както ти твърдиш, че  насила му се бъркат и контролират, той си тръгва. Каквато и да е ситуацията ти си със забрана на звънене не той, не тя  Peace И да го контролират значи му харесва така да са нещата. А ако иска да се чувате ще звънне той, нали?

# 364
Прост въпрос, но важен - защо той живее с нея?

# 365
  • Сф
Цитат
  Не сме семейство. Не живеем и заедно, въпреки, че по едно време имаше такава възможност. Но е дългогодишна връзка. Сега разбрах, че  живее с друга жена, с която също не е женен. И така се видях в любовен триъгълник. Винаги съм знаела, че не е мъж за само една жена, но не очаквах, че живее с едната. С нея също е от доста време, смятах че са се разделили, но не би. Горе-долу е това при мен. Почти сигурна съм, че не бих заживяла с него, въпреки, че емоционално доста съм обвързана.              
Анжела , Анжела,
върнах се в началото на темата, току- що ми светна , че е възможно да е история между любовници. С тия емоционални връзки и несподелени трепети......Познавам 1 пич, който освен жена си има паралелна връзка с една кукумявка от над 20 г. +още една по- сериозна от 10г + бройки. Яко а? Така си живее на воля. Та първата се взема на сериозно , омъжи се роди, пак при него тича.Сигурно още се чуди дали той я обича! На такива жени и съвет да им дадеш не помага.  Banghead

# 366
Обичаш ли някого истински не се нуждаеш да го контролираш, а би го пуснал свободно да избира сам това, което иска. 

Той е избрал. Живее с нея. Спи И с теб.

# 367
  • Варна
 newsm78 Анжела, чета и се чудя наистина ли вярваш в това което си написала. Или се самонавиваш, че всичко е просто перфектно. Ми нормално е да те блокира, тя живее с него, а ти се явяваш втората цигулка. 

# 368

Въпреки, че ти искаш да чуеш, че това не е любов, фактите говорят друго. Някой по-нагоре, мисля, че КанелА, каза че на вашия мъж така му изнася. Аз също съм на мнение, че той живее и обича жената, с която е, театралничи покрай твоите ежеседмични позвънявания, има интерес някакъв към теб, точно като към разноообразие и си е екстра. Ти продължаваш ли да мислиш, че той е избрал теб, но няма свободата, за да сте заедно? Бих те попитала на колко години си, но не е възпитано. Надявам се да си достатъчно млада и неопитна. Иска ми се да ти пожелая да срещнеш подходящия, но до момента, в който се занимаваш с този, няма да имаш очи за друг, така че дано по-скоро да ти дойде акъла. Тази "връзка" не си заслужава, повярвай ми  bouquet

# 369
  • Мадрид / София
Добре момичета, благодаря ви за отговорите.

# 370
  • София
Ако знаете как искам и аз да съм сама ...... Не мога да го понасям
А защо не си сама,защо си още с него?
Както каза и Ауто БГ Просто момент от живота.
Така ме задушава...
Исках само да се оплача ,че тези дни яко ме дразни и направо ми се иде да му разбия нещо в главата .
Скарахме се и излезе снощи, върна се в 5 часа сутринта пиян , като куче . Не можеше да говори....

Дайте да си направим една тема "с какво ви дразнят мъжете?"

# 371
  • Варна
Мммм чудна идея. Сигурно ще бъде по обемна и от темата за свекървите  Joy

# 372
  • Сф
леле Симона, твоят се е върнал поне сам. Моят ми го носят. Един път отидох на една сбирка на отбора по погрешка и от 50 човека ММ водеше първенството по свинщина!Да не говорим, че не обича да си ляга а да си допива и заяжда- аз даже предпочитам да не се пребере - ама няма как ! Добре, че рядко стават тия работи - одъртя - а и аз му хванах цаката  Wink После спи 24 часа  Joy , ама аз един път бях на работа щях да заспя пред компа, бебе като гледах по- лесно ми беше Joy

# 373
  • София
Абе  , помяри .  Sick

# 374
  • Tам през Атлантическия океан
Моята приятелка е адски ревнива. Тя даже не може да издържи да ме види да говоря с жена си.

Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт