За изневярата

• 111 749
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 330
  • Linz
Идята е, че любовта може да се справи с всичко, само с едно не може- безразличието.
Моята интерпретация е, че най-доброто за себе си може да избере този, който изневерява.
Този диалог има за цел да разграничи любовта от влюбеността.
Това не е басня, не си вадете изводи и не търсете скрити послания.

# 331
  • София
Днес попаднах на една (поне според мен) интересна статия за "Петдесет нюанса сиво", една различна гледна точка...

"...в "Петдесет нюанса сиво" не ставаше дума само за секс. Ставаше дума и за една невероятно обезпокоителна, манипулативна и емоционално вредна връзка..."

"Но преди всичко, Ана е объркана. Всеки път, когато се опитва да стигне до Крисчън, никога не знае дали ще я приеме, или ще бъде студен. Непостоянен е, а тя отчаяно се хваща за малкото моменти, в които е мил с нея и така попада под пълния му контрол. Мисли си, че ако остане, ако продължи да опитва, ще намери начин как да го направи щастлив и той ще спре да се отнася с нея толкова зле."

http://www.gnezdoto.net/vdyhnovenie/854-petdeset-niuansa-sivo-ed … ana-gledna-tochka

# 332
а, не. Щом след "дълбокомислените" притчи за объркани хора, стигнахме и до тази боза 50-те нюанса, все едно е някакъв философски труд, аз изчезвам. Повечко себеуважение, дори и след предателство, не е излишно!

# 333
  • Мадрид / София
Повечко себеуважение, дори и след предателство, не е излишно!
Проблемът при една изневяра е, че силно спада нивото на себеуважение. Много усилия са необходими за да не стигнеш дъното. И още едно нещо, което ми направи впечатление от по-горният текст (за 50 те сиво)
Голяма грешка е да искаш да промениш мъжа до теб за да бъде той щастлив. Не само, че няма да постигнеш нищо, защото той си е щастлив по своему, ами само ще си се изтормозиш от липсата на резултат.

# 334
  • София
а, не. Щом след "дълбокомислените" притчи за объркани хора, стигнахме и до тази боза 50-те нюанса, все едно е някакъв философски труд, аз изчезвам. Повечко себеуважение, дори и след предателство, не е излишно!

Да изтрия ли коментара? Публикувах горния текст с линк, не за реклама на филма, а заради самите разсъждения... нима всички ние не попадаме понякога в плен на чувствата си? Човека до нас ни изневерява, ние влюбени правим компромиси и се надяваме всичко да се промени...

# 335
Знаете ли,днес се събудих с много странни мисли в главата.След като иска да ми изневерява,да изневерява,спирам да се интересувам.Просто от тук нататък го оставям да си прави каквото иска без да се ядосвам.В крайна сметка ако продължи да го прави,значи не държи на семейството ни и не ни заслужава.Да ходи да си търси късмета там,при оная........../без коментар/.Аз мога да живея без него,ще ми бъде трудно сама с детето,но в крайна сметка няма да съм първата,нито последната,която ще си отгледа сама детето/зълва ми ги има 3,а пък си ги гледа сама и хич не й дреме/.И на края,но не на последно място-ТОЙ ще е този,който ще съжалява,не аз.Да боли,да боли,колко да боли.....Ще мине....И ще дойде човек,който ще ме обича и който ще се задоволява само с мен до края.... Twisted Evil

Пишете....

# 336
Знаете ли,днес се събудих с много странни мисли в главата.След като иска да ми изневерява,да изневерява,спирам да се интересувам.Просто от тук нататък го оставям да си прави каквото иска без да се ядосвам.В крайна сметка ако продължи да го прави,значи не държи на семейството ни и не ни заслужава.Да ходи да си търси късмета там,при оная........../без коментар/.Аз мога да живея без него,ще ми бъде трудно сама с детето,но в крайна сметка няма да съм първата,нито последната,която ще си отгледа сама детето/зълва ми ги има 3,а пък си ги гледа сама и хич не й дреме/.И на края,но не на последно място-ТОЙ ще е този,който ще съжалява,не аз.Да боли,да боли,колко да боли.....Ще мине....И ще дойде човек,който ще ме обича и който ще се задоволява само с мен до края.... Twisted Evil

Пишете....
А дано наистина да го мислиш!

# 337
  • София
Ако знаете как искам и аз да съм сама ...... Не мога да го понасям

# 338
Познато ми е, дълго време го исках и аз...

# 339
  • Сф
Ей , какво ни стана на всички днес ?  Shocked И аз МУ се ядосах. Дойдоха за климатика и умрях от срам- страшна мръсотия /аз не  мога да се кача да го почистя/, профилактика не му е правена, е аз ли за всичко? А и сме за ремонт, такава гнусотия е навсякъде.....И като подхвана въпроса все не е момента, все ми се изтъкват фин. причини ,а не е така. Може и с 2 и 200, не му се занимава. Оф, да вземем и ние жените малко да си погледаме живота да му се невиди- аман от тия мъже!Ако не е любовница я е пиене, я е безхаберие, я е друго. Ей сега му звзъннах и се хили, че не бил чистил никога климатика- на 10 години е, еми излагай се ти бе! За другите дава всичко, а вкъщи  beer3
Направо ми се иска с една приятелка да забегна за 2, 3 дни , само че тя роди и трябва да поизчакам..  Wink

# 340
А защо не си сама,защо си още с него?

# 341
  • София

Всеки има такива моменти в живота... не си сама в това си желание...

# 342
  • Мадрид / София
Момичета, да ви попитам: Това за следенето на телефона и блокирането на whatsapp, без знанието на собственика на телефона, как ви се струва? Редно ли е, дори и да е продиктувано от ревност?

# 343
Момичета, да ви попитам: Това за следенето на телефона и блокирането на whatsapp, без знанието на собственика на телефона, как ви се струва? Редно ли е, дори и да е продиктувано от ревност?

Т.е. някой друг ти рови в телефона и блокира някого в WhatsApp, така ли?

# 344
     От моя гледна точка, нищо не оправдава ровенето в телефона, пипането на каквито и да било настройки, ровенето в профили на компютъра и т.н. Нищо. Каквито и да ограничения да му сложа на компютър, телефон и пр., няма да го спра, ако иска да прави нещо някъде. Ще си купи нов телефон, чийто номер дори няма да ми е известен, няма да го носи вкъщи и пак ще се скрие, ако пожелае. Ще си направи нови профили на служебния компютър и ред други неща може да измисли. Не разбирам защо трябва да си причинявам подобно нещо. Ако не мога да живея с подобна несигурност, ще го напусна.
      ПП А ако моят телефон е обект на манипулация, веднага ще му сложа код за достъп. 

Общи условия

Активация на акаунт