За изневярата

• 111 699
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 390
Това, че ти живееш в грях не важи за всички останали.

Най-накрая срещнах безгрешен човек. Поклон.

newsm62

# 391
Аз ММ го хванах по бели гащи с мацката ама му простих!

Всеки сам преценява как да постъпи в подобна ситуация, какви са плюсовете и какви са минусите... явно си много силен характер щом си простила... важно е да си му показала, че това няма да бъде практика...

Кое му е силното на характера?

Ще отговоря от моя гледна точка, защо този, който прощава трябва да има силен характер.
Изневярата за мен е предателство, това е един от малкото сигурни начина да нараниш човека до себе си. Изневеряват хората, които търсят... какво търсят те си знаят (любов, се*с, топлина, разнообразие, тръпка, както и всички възможни чувства и т.н. причини може да има безброй). Изневярата е начин на живот, много рядко към днешна дата може да срещнем семейства/двойки, които не са се "запознали" с нея. Когато изневярата е станала факт, наранената половинка трябва да вземе решение дали може да прости и ако го направи готова ли е да се сблъска с последиците от решението... а те не са малко... Трудно е да забравим... трудно е да простим... трудно може да спрем това разяждащо вътрешно чувство, което ни нашепва, че нашия човек сега може да е пак с друга... затова и написах, че се изисква силен характер да простиш изневярата, аз съм слабохарактерна и не няма да успея да се справя с прошката...
Аз на това му казвам компромис, а не силен характер! Друг е въпросът на кого е нужен такъв компромис, а може би на слабохарактерния! Моя гледна точка!

# 392
да правищ компромис със себе си смелост ли  е ooooh!

# 393

Въпросът към мен ли е? Мисля, че ясно съм се изразила!

# 394

Въпросът към мен ли е? Мисля, че ясно съм се изразила!
напротив- в подкрепа на твоя пост е Peace
не цитирах ,сори
Тороманова- чудесен пост  bouquet

# 395
  • Сф
Това, че ти живееш в грях не важи за всички останали.

Най-накрая срещнах безгрешен човек. Поклон.

newsm62
Разбира се , че има и безгрешни ЖЕНИ , зависи от мъжа ТОфи фи  Wink
Поста ми беше повече за жените , благодаря, че  някоЯ ме разбра   bouquet

# 396
Изневярата е предателство според мен ако има за цел да прекрати официалната връзка и чака да си има сигурна друга. Или ако е продиктувана от раздразнение и нехаресване на половинката. Иначе според мен секс-а с друга/друг сам по себе си не е предателство... секс е и после кой откъде е.
Това на теория... виж тва да допуснеш да те хванат по бели гащи е голяма простотия, бих го изгонила затова че е допуснал да го хвана, а не заради самия секс.
Ако можеш да изневериш без да влагаш чувства и да ограничиш нещата само до секс...  Thinking не смятам че е драма.

А що някой трябва да силен или слаб щото е решил да прости? Не може ли да прости от любов?

# 397
любов, любов, колко да  е тая любов newsm78
ако е еднократен секс-ок
ако е паралелна връзка с години става гадно newsm78
ако има намесено и дете извънбрачно става още по-гадно newsm78
колко ще да ти е голяма любовта,че да простищ незная Stop

# 398
Изневярата е предателство според мен ако има за цел да прекрати официалната връзка и чака да си има сигурна друга. Или ако е продиктувана от раздразнение и нехаресване на половинката. Иначе според мен секс-а с друга/друг сам по себе си не е предателство... секс е и после кой откъде е.
Това на теория... виж тва да допуснеш да те хванат по бели гащи е голяма простотия, бих го изгонила затова че е допуснал да го хвана, а не заради самия секс.
Ако можеш да изневериш без да влагаш чувства и да ограничиш нещата само до секс...  Thinking не смятам че е драма.

А що някой трябва да силен или слаб щото е решил да прости? Не може ли да прости от любов?

А ако имаш намерение да бъде само секс, но се появят чувства и не намираш сили или не искаш да го признаеш, какво е? Хипотетично! Надяваш се никой да не разбере и продължаваш да ореш две ниви? Да простиш от любов, а доверието?

# 399
ако е еднократен секс-ок

ааа чакай то това си е паралелен живот, други деца не приемам; за секс говоря не за паралелни връзки с деца от години?!  Shocked Shocked Shocked Sick Sick Sick
Иначе той секса едва ли ще е еднократен ама и няколкократен без чувства и любовни обяснения, без да съм го видяла и без да ми е нарушил здравето... ми не би ми бил причина да развалям хубавото  ни семейство.

@ Herz, какво е - глупост е какво. Според мен мъжете не са склонни да влагат реални чувства, това по-скоро е рядкост.
Чувала съм много истории на мъже в преклонна възраст, как са имали "забежки" на младини, ама са си чудесни съпрузи и бащи на старини със законните си половинки.

Виж при жените сякаш е по-рядко да  е без чувства..., но не невъзможно.

# 400
ако е еднократен секс-ок

ааа чакай то това си е паралелен живот, други деца не приемам; за секс говоря не за паралелни връзки с деца от години?!  Shocked Shocked Shocked Sick Sick Sick
Иначе той секса едва ли ще е еднократен ама и няколкократен без чувства и любовни обяснения, без да съм го видяла и без да ми е нарушил здравето... ми не би ми бил причина да развалям хубавото  ни семейство.

@ Herz, какво е - глупост е какво. Според мен мъжете не са склонни да влагат реални чувства, това по-скоро е рядкост.
Чувала съм много истории на мъже в преклонна възраст, как са имали "забежки" на младини, ама са си чудесни съпрузи и бащи на старини със законните си половинки.

болднатото за мен-  не е вярно
мъжете също се влюбват,но повечето са страхливци
за кротването на старини-обяснимо е
не вдигат самолета вече и стоят при законната половинка,щото  поне ги търпи Peace

# 401
Love Conquers All  Simple Smile
Понякога може да се включи и един вид спортна злоба - защо пък да й го оставям на нея? Защо моите деца да растат без баща и в лишения?

# 402
Love Conquers All  Simple Smile
Понякога може да се включи и един вид спортна злоба - защо пък да й го оставям на нея? Защо моите деца да растат без баща и в лишения?
доста често  Wink прощава се не толкова от любов,колкото от злоба
и тя съвсем не е спортна Mr. Green

# 403

А за мен е предателство! Мъжете влагат чувства, но като че ли по-добре балансират. Забежките на младини са едно, съвсем друго е разтоварването на напрежение 1-2 пъти седмично някъде на солидно женен мъж, с идеята след време всичко това да приключи, т.е. без сериозни намерения. Аз по-скоро такива имам предвид.

# 404
Аз предполагам, че мъжете по-рядко влагат чувства просто защото тук имаше доста теми за изневери, за любоници иии впечатлението с което останах че масово любовниците чакат да бъдат качени на почетното място съпруга, но това не се случва. Отделно и разни разкази от познати. Все още не ми се е налаго да прощавам (или да ми прощават на мен) изневери, но някакси ми се иска да вярвам че една изневяра всъщност ако е само секс разбира се не би могла да разруши нещо толкова дълбоко и значимо като семейството...

Общи условия

Активация на акаунт