За изневярата

• 111 506
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Ямбол
Преди ехееее, винаги съм предлагала да поема част от сметката, обаче последните мъже не даваха и дума да стане за това.
Сега е различно.

# 1 006
Преди ехееее, винаги съм предлагала да поема част от сметката, обаче последните мъже не даваха и дума да стане за това.
Сега е различно.
би ли уточнила за колко мъже става дума !

# 1 007
  • Ямбол
Сега е различно.
Не.

# 1 008
Така като ви чета най-сигурното предпазване от изневяра е да си вземем стиснат мъж, никой друга няма да ни го ще  hahaha

# 1 009
Сега е различно.
Не.
все пак темата е за изневярата на мъжа а да пишем за нашите неопределен брой връзки с мъже, нестава !

# 1 010
Така като ви чета най-сигурното предпазване от изневяра е да си вземем стиснат мъж, никой друга няма да ни го ще  hahaha

Ааа, не се знае! Laughing
Има щедри жени!

# 1 011

Ааа, не се знае! Laughing
Има щедри жени!

О, да, има ги! Познавам лично едно провинциалистче, на което му се налагаше да работи на две места, за да си гледа семейството, не гъкваше пред жена си, търпеше. Разбирам го, едвам се беше докопал до заветния град! Като му хвърли по някое време око една лелка, като го облече, като го разположи в един огромен апартамент в центъра...Цъфна нашия герой, разведе се, стандартът на живота му видимо се повиши, щастлив е - личи му! Та в този ред на мисли, не казвам че жената трябва да е пъдар на мъжа си, но винаги трябва да има едно на ум.

# 1 012
Шега беше, разбира се Simple Smile Не е толкова определящ финансовият фактор. Моя позната ходеше само за секс у любовника, понеже е омъжена не можеше да си позволи ресторанти и т.н., там едно кафе и айде който откъде е - евтино му излизаше  Mr. Green

# 1 013
  • Ямбол
Аз също познавам изневеряващ, който не само че не хвърля пари по любовницата си, а и не рядко е на нейни разноски. Има и друг тип жени - обикновено разведени или някакви зарязани, които не придирят много и са съгласни на всичко, само да си имат компания за самотните дни и вечери. И понеже са некадърни да си потърсят някой свободен, лесно си печелят някой муньо семеен.

Скрит текст:
Сега е различно.
Не.
все пак темата е за изневярата на мъжа а да пишем за нашите неопределен брой връзки с мъже, нестава !
Темата не е за изневярата на мъжа, а изобщо за изневярата. И понеже стана въпрос за плащане на сметки, аз отговорих само на този въпрос, защото аз съм решила, че искам да отговоря. Ти ми задаваш уточняващ въпрос към моя отговор, аз ти отговорих, че няма да ти кажа, защото отново така аз искам.
А какво става и не става не решаваш ти и по-добре.

# 1 014
цът!! Познавам един,който е стиснат за семейството си,но за една к***а не беше стиснат.

# 1 015
А един друг въпрос - очаквате ли мъжете, с които излизате всичко да плащат?
Аз лично така и не се научих, винаги ми е било неудобно.
Хич не ми е неудобно....    Laughing  Като не му се плаща, да не ме е канил.
Винаги съм очаквала мъжът да плати, след като съм поканена някъде.И винаги ще го очаквам.
Дори не мога да се сетя случай, в който аз да съм платила ....    Thinking

# 1 016
цът!! Познавам един,който е стиснат за семейството си,но за една к***а не беше стиснат.
Как така става че за к.....те има пари а за съпругите не !

# 1 017
За когото му пука винаги ще намери. Не става дума само за пари. Те и време намират, въпреки че "много работят и са страааашно уморени", ни за деца, ни за жена, ни за дом имат, но за приятели и любовници все ще отделят  Laughing

# 1 018
  • София
За когото му пука винаги ще намери. Не става дума само за пари. Те и време намират, въпреки че "много работят и са страааашно уморени", ни за деца, ни за жена, ни за дом имат, но за приятели и любовници все ще отделят  Laughing
Peace

Както и друг път съм казвала, женен мъж/омъжена жена за любовник/ца е по-добрият и по-лесният вариант. Връзките с необвързани са по-лесни от гл.т. на организация, но крият други по-кофти рискове.

# 1 019
Peace

Както и друг път съм казвала, женен мъж/омъжена жена за любовник/ца е по-добрият и по-лесният вариант. Връзките с необвързани са по-лесни от гл.т. на организация, но крият други по-кофти рискове.

Какви са рисковете?

Общи условия

Активация на акаунт