За изневярата

• 111 516
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 020
За когото му пука винаги ще намери. Не става дума само за пари. Те и време намират, въпреки че "много работят и са страааашно уморени", ни за деца, ни за жена, ни за дом имат, но за приятели и любовници все ще отделят  Laughing
Peace

Както и друг път съм казвала, женен мъж/омъжена жена за любовник/ца е по-добрият и по-лесният вариант. Връзките с необвързани са по-лесни от гл.т. на организация, но крият други по-кофти рискове.

Какви са рисковете?

Обикновено изискващи и несъобразително обсебващи Sunglasses А това утежнява целта , която уж по презумция е  - да е нещо различно от вкъщи  Wink

# 1 021
  • София
За когото му пука винаги ще намери. Не става дума само за пари. Те и време намират, въпреки че "много работят и са страааашно уморени", ни за деца, ни за жена, ни за дом имат, но за приятели и любовници все ще отделят  Laughing
Peace

Както и друг път съм казвала, женен мъж/омъжена жена за любовник/ца е по-добрият и по-лесният вариант. Връзките с необвързани са по-лесни от гл.т. на организация, но крият други по-кофти рискове.

Какви са рисковете?

Обикновено изискващи и несъобразително обсебващи Sunglasses А това утежнява целта , която уж по презумция е  - да е нещо различно от вкъщи  Wink
Да, точно казано. Това е най-големият риск, според мен. Току-виж се влюбили до безумие и решили да развалят семейството ви. На един женен много по-трудно му минават подобни мисли през главата.
Неженените, освен от тръпка, секс, готини мигове и разбиране от време на време, имат нужда и от сериозност, преданост, грижи, много време и внимание. Връзката започва да те товари, вместо да те развлича и разсейва.

# 1 022
Peace

Какви са рисковете?

Във всички варианти е развод .

# 1 023
Рисковете на неангажираща връзка с необвързан човек, за тях питам.

# 1 024
Beauty го е описала.

Но като цяло, независимо с обвързан или не, `изходът`, за който  yms  споменава не е малко вероятен, освен ако засегната страна не е кон с капаци, или той я кара по същия начин.

# 1 025

Интересна тема си намерих малко аз  Mr. Green Това ми напомня малко на "Сексът и градът", само че ми се струва, че този тип неангажиращи взаимоотношения са прекрасна основа за набавянето на разнообразни и интересни венерически болести. Да са живи и здрави докторите, които ни връщат акълите в по главите, след като стане белята  Laughing

# 1 026
Па като го срещнеш и си вече женен и ти става неудобно. Те ти риск!  Mr. Green Laughing

# 1 027

Интересна тема си намерих малко аз  Mr. Green Това ми напомня малко на "Сексът и градът", само че ми се струва, че този тип неангажиращи взаимоотношения са прекрасна основа за набавянето на разнообразни и интересни венерически болести. Да са живи и здрави докторите, които ни връщат акълите в по главите, след като стане белята  Laughing

Винаги има риск, всяко удоволствие се заплаща! В някои случаи само могат да съобщят лошата новина.

# 1 028

Интересна тема си намерих малко аз  Mr. Green Това ми напомня малко на "Сексът и градът", само че ми се струва, че този тип неангажиращи взаимоотношения са прекрасна основа за набавянето на разнообразни и интересни венерически болести. Да са живи и здрави докторите, които ни връщат акълите в по главите, след като стане белята  Laughing
Винаги има риск, всяко удоволствие се заплаща! В някои случаи само могат да съобщят лошата новина.
Така де, в никакъв случай не осъждам хората, които са избрали подобен лайфстайл. Стига да се чувстват добре и да са здрави. Затова е хубаво да се ходи чат-пат на венеролог. Wink

# 1 029
Рисковете са и емоционални и физически (здравословни).
Вторите са много опасни както казва Pink Bubbles, освен че ти изневеряват и ти лепват нещо.
Добрият вариант е в началото да се хване някое заболяване, но по-често се случва чак когато изневярата е приключила, човека се е наиграл, върнал се е при семейството и настава една драма...

# 1 030
Рисковете са и емоционални и физически (здравословни).
Вторите са много опасни както казва Pink Bubbles, освен че ти изневеряват и ти лепват нещо.
Добрият вариант е в началото да се хване някое заболяване, но по-често се случва чак когато изневярата е приключила, човека се е наиграл, върнал се е при семейството и настава една драма...

Неглижирате проблема, но четох в  друга тема за подобна драма...
Неприятното е, че поставят и близките си в деликатна ситуация.

# 1 031
Обвързаността не е гаранция за липса на венерически болести.

# 1 032
Обвързаността не е гаранция за липса на венерически болести.

Съгласна съм, говоря за всички изневеряващи... Simple Smile

# 1 033
Не че една омъжена жена не може да се влюби и да направи всичко възможно да разбие брака на женения си любовник. Гледано. И то не веднъж.

Но... да... Принципно омъжената любовница е много по-безопасна от неомъжената.

# 1 034
аз съм за ако ММ отиде за веднъж не ми пречи, в случая само бих се надявала, да не се върне повреден от разните му там болести..

И много съм против да се влюби, а в същото време да иска да си живее удобничко със законната половинка, както искаше бившия  newsm78

Ами любовницата (на бившия), тя милата го помисли за чичко паричко..
 hahaha ама само така тя си помисли

Общи условия

Активация на акаунт