MAC & Sephora - 28 тема

• 58 253
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Аз досега все съм купувала лично от Англия, но сега поръчах от Селфриджис - http://www.selfridges.com/en/tom-ford/beauty/?llc=dn

# 181
  • София
Аз досега все съм купувала лично от Англия, но сега поръчах от Селфриджис - http://www.selfridges.com/en/tom-ford/beauty/?llc=dn
Благодаря ти!   bouquet

# 182
  • София
Ел, тук ме изненада искрено  Blush Аз откакто купих Stroked съм почти всеки ден с него. Дори да ползвам друг руж, винаги слагам от хайлайта  Heart Eyes
Да знаеш как ме провокира с публикацията за Lips&Boys. Изпуснах Неглиже червилото преди, но сега взех един Ричард, който му бил копие...да видим как ще се спогодим като пристигне  Crazy

Честно да ти кажа - просто не мога да наваксам. Толкова неща имам дори още не пробвани. Просто количествата продукти около мен е  ooooh! та не за всичко имам време или пък не достатъчно. До хайлайтърите от дуо-тата често посягам и аз, но ружовете по-рядко пробвам. А и ако не тествам нещо ново, предпочитам да слагам Nectar Shimmer Brick на Bobbi Brown, много го харесвам  Heart Eyes

Хич не съжалявам, че съм те провокирала с червилата на Tom Ford  Hug Сигурна съм, че ще останеш доволна и чакам с нетърпение да се похвалиш. Neglige прилича малко и на Cary и аз чак първоначално се ядосах, че имам еднакви червила, но на кожа видях, че има разлика  Party

# 183
Благодаря ти, Ел  Hug Аз точно такъв тип цвят търся  Heart Eyes

# 184
Вчера попаднах на тази колекция на CHANEL Pearl Whitening Spring 2015 Makeup Collection.
Имате ли идея дали е само за Япония и Щатите?

# 185
  • Бургас
Макар и апатично настроена към пролетните колекции , това на Боби Браун много ми харесва.
Bobbi Brown Brightening Bricks for February 2015

# 186
Жаки, и аз ги гледах - в САЩ ги пускат през февруари, а в Япония 13.02. Доколкото разбрах, количествата са ограничени.

# 187
Оу да да да, тази красота на Боби Браун много ми харесва  Heart Eyes

# 188
  • София
И аз много харесах на промо-снимките тази колекция на Боби Браун, обаче по суочове не. Очаквах да имат повече цвят, а тези, които видях са много незабележими и по-скоро с блясък, отколктоо цвят
http://coralandmauve.at/blushliebe-bobbi-brown-brightening-brick-coral/

Обаче пък от класическите Shimmer Brick - Nectar за мен е незаменим  Heart Eyes

# 189
Ел, дали ти се намира снимка на буза с нектара на Боби? Вчера, подкладена от твоето споменаване, ходих да го гледам, но ми се стори бляскавко.

# 190
  • София
Нямам, съжалявам  Sad Бляскав е, да, но на кожа седи като сияние, а не примерно все едно си си сложил хайлатъра върху ружа. Много ми е любим, при все колко ружа имам. Перфектната комбинация между корал, розово и красив златен воал  Heart Eyes

Щом имаш къде да го видиш - най-добре го пробвай на място ако искаш.

# 191
  • Бургас
Shimmer Brick - Nectar също много ми харесва и току виж някой ден може би ще се сдобия ама...
Иначе от другите нещо които съм гледала суочове на Боби Браун не мога да разбера концепцията на продуктите. Слаба пигментация на сенките , рядко като цяло ми харесва нещо от снимките . Вече за фдт, пудри там е по- особено .

# 192
  • гр. София
Ел, можеш ли да суочнеш Нектара?  newsm78

# 193
  • София
Да, няма проблем. Дано успея да уловя красотата му  Heart Eyes

Веси, и за мен са малко странни. Аз имам малко техни неща, а и само веднъж съм имала възможност да разгледам асортимента лично. Взех си два цвята от сенките. Едните са много, много пигментирани. Другите са абсолютно не пигментирани, но пък са толкова красиви  Heart Eyes Трябва да ги видя кои цветове бяха и ще пиша.

# 194
  • гр. София
Благодаря.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт