MAC & Sephora - 28 тема

• 58 254
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
За сенките и аз имах едни техни от импулсивна покупка, много празнични и красиви в кутията. Продадох ги поради никаква пигментация.

# 196
А този Нектар на Боби Браун перманентен продукт ли е? Аз уж им гледах стелажа, но тогава нищо не ми грабна окото... Thinking а и ми се сториха прекалено скъпи  Blush

# 197
  • Бургас
Eл ще ми е интересно за сенките, които имаш да споделиш.
До колкото съм гледала нейни клипчета , тя не е фен на силния грим и като цяло от нея не съм виждала такъв било то и за червения килим .

# 198
  • София
Момичета ,дали ще има намаления в Сефора за 14 февруари?Или поне 8 март? Mr. Green

# 199
  • София
Перманентен е Нектар, но не съм се интересувала дали новите Shimmer Brick заменят старите  Thinking

Голямо снимане падна, след малко ще качвам снимки със суочове, но няма как да не споделя, че тази пудра е голяма играчка  Crazy

# 200
  • Бургас
A продукта вътре как е?  Blush
Опаковката е 6+

# 201
  • София
Още не съм я пробвала на лице  Peace

Ето ми ги сенките на Боби Браун:

Скрит текст:

Velvet Plum са изключително силно пигментирани. Silver Lilac са само като воал и си трябва голямо напластяване, но пък така да ми хареса как ми седят. Слагам ми когато не ми се занимава - само тях на очите и погледът ми светва, цялото излъчване е някак нежно и меко. Не успях да им хвана добре цвета, но поне се вижда колко са прозрачни.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 15:34 от Elle-même

# 202
  • София
Ще слагам снимките в скрит текст.

Bobbi Brown Shimmer Brick Nectar:

Скрит текст:
За мен това е перфектната комбинация (повтарям се, знам) между корал, розово и златен воал. Много ми харесва, че няма отделни частици блясък, а цялосто цветът се получава озарен. Не съм ползвала цветовете по отделно, винаги смесвам всичко заедно с Японката на Нарс. Две неща ме дразнят изключително много - залепеното на криво контейнерче с продукт и безумието да сложат нещо като дунапренен предпазител между самия продукта и огледалото.

Суочове:

Скрит текст:
Скрит текст:
- нарочно не е на фокус, за да се види златният воал
Скрит текст:
- изтрих наполовина ръката, за да се види разликата между негримирана кожа и цвета на Shimmer Brick-а.

# 203
  • София
И сравнение на Tom Ford Softcore, Tom Ford Stroked & Chanel Reflex:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 204
  • гр. София
Много е хубав този Нектар.  Heart Eyes

# 205
Ел, като спомена дунапренчето и се сетих кой беше този продукт  Mr. Green

Oт мен днес едно ревю на Melted   Simple Smile

http://www.makeupgalaxy.com/2015/01/too-faced-melted.html

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 17:39 от Жаки°

# 206
Това червило е страшно, уникално ярко, но за моя изненада страшно се харесва от мъжете. Направиха ми комплименти, а аз честно не очаквах, защото е очеизбождащо.

# 207
За изкушените от Нектара имайте предвид, че на по-тъмна кожа е почти незабележим - на моята кожа изглежда като много дискретно озаряване с леки златисти отблясъци, но почти без какъвто и да е цвят - слива се с кожата.

# 208
  • гр. София
Аз съм със светла кожа и мисля, че ще се харесаме с Нектара. Тони, ако искаш да се отървеш от него съм на среща.  Whistling Whistling Whistling

Жаки, а цветът Melted Candy ли е или Melted Fuchsia?  newsm78

# 209
Melted Candy Но на изкуствена светлина седи точно като Melted Fuchsia

Общи условия

Активация на акаунт