MAC & Sephora - 28 тема

• 58 256
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • гр. София
Мерси, Жаки. Като имам път към Сефора ще го погледна.  Hug

# 211

Аз я имам в цвят Voile Rose. Тази пудра няма свършване.  Crazy
Нанася се лесно. Не оставя брашнян ефект.Издържа 3-4 часа /аз съм със смесена кожа/.

# 212

Аз я имам в цвят Voile Rose. Тази пудра няма свършване.  Crazy
Нанася се лесно. Не оставя брашнян ефект.Издържа 3-4 часа /аз съм със смесена кожа/.

Благодаря.   bouquet
Предполагам, че нямат свършване като видях размера.  Laughing

# 213
  • Бургас
Ел прекрасни снимки! Благодаря за суочовете , много полезни .
Жаки това червило на ТФ много ми хареса, бях ги гледала в Сефора  но до пробра не стигнах- не знам защо Rolling Eyes .
Мога да похваля сенките на Живанши. Лесно се нанасят и са дълготрайни и бих казала че се доближават до Шанел Мирифик . Цял ден издържаха , върху база на горния клепач, но на долния не слагам база и не се размазаха . Трябва тези дни хубаво да ги сравня двете сянки една до друга.

# 214
В Instagram гледах че от Melted са пуснали и разни нови цветове, включително и това супер тъмно синьо-лилаво  Flutter

По принцип такива продукти нося рядко, а и с моята коса не мога да нося нищо бляскаво и лепкаво. Представям си това да ми се лепне за косата Mr. Green ще стане неонова. Суоча ми седя 2 дни на кожата  Crazy

# 215
  • Бургас
и аз ги гледах , но точно и мен това ме притеснява че доста ще цапат . Може да не съм с голямата коса вече, но я държа пусната  Laughing . А 2 денааа  Shocked

# 216
Ще преглътна цапането, аз съм вманиачена по такива цветове, а този изглежда невероятен и точно по мой вкус  Heart Eyes Embarassed Twisted Evil

# 217
  • София
deadly_vesi, по повод коментарите за този цвят червило, се наканих да попитам.
Преди няколко дена пусна снимка в темата за придобивките на едно лилаво червило.
Пропуснах да кажа колко ме впечатли цвета!
Разкажи нещо за него.

Наскоро в X Factor видях гримирана с такова или подобно червило гримирана Саня Армутлиева, която харесвам с консервативният си и премерен стил на грим и облекло. Та това червило и гримът, който и бяха направили я бяха променили неузнаваемо! Просто не спирах да я гледам! Зъбите белеха много с него, въобще, цялата визия коренно и беше променена. Впечатлих се много и ти пусна снимка на същото червило няколко дни по късно.... Та... Разказвай! Heart Eyes

# 218
  • София
Момичета, който чака Пролетната колекция на Шанел - току що я заредиха в Притишоп (този до Витошка) Имаше по 3 бройки от продуктите, извън записаните в списъците.  Peace

# 219
  • София
И в Прити Шоп в Дъ Мол е заредена. Заедно с пролетната на Диор, както и новите пудри и фдт на Диор.

# 220
  • Belgium
Ел, и в The Mall ли са по 3 бройки?

# 221
  • София
Да, така казаха.

# 222
  • София
Егати подигравката ... по 3 бройки  Laughing

# 223
Радвам се, че поръчах от UK... тия хора тук направо ме изумяват, наистина си е подигравка

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 23:58 от Holly Pink

# 224
  • Belgium
Досадната тенденция от MAC се разпростира и при други брандове за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт