MAC & Sephora - 28 тема

• 58 259
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас / София
Пуснали са пролетната на Шанел по сайтовете. Някои да има информация дали във Варна ще бъде заредена?

# 166
  • гр. София
В кои сайтове?  newsm78

# 167
  • Бургас / София
В Селфриджис и Хародс сигурно и в Хаус оф Фрейзер  Peace

# 168
  • гр. София
Благодаря за информацията.   bouquet

# 169
  • София
Вчера видях, че са заредили в MAC Lightness of Being колекцията. Заредили е доста силно казано при положение, че нямаше ружовете, скинфинишите, 4 цвята от сенките  ooooh! Пълна излагация  Peace  Tired

# 170
  • гр. София
Ще има второ зареждане на колекцията на МАС, но не знам кога.

# 171
  • София
Това сме го чували вече и за предни колекции. Lightness of Being е една от най-скучните колекции на марката, неразпродадена никъде и да ни я носят на части (ако въобще я заредят цялата) е изключително ненужно  Naughty

# 172
  • гр. София
И мен не ме впечатлява. Искам Толедо колекцията.  Mr. Green

# 173
  • София
Нея от uk ще я поръчаш, нали?

# 174

Някой има ли впечатления от тези пудри?
http://www.sephora.com/prisme-libre-P390722?skuId=1661495

# 175
  • гр. София
Нея от uk ще я поръчаш, нали?

Ако няма да идва у нас, ще е от UK.

# 176
  • София
Хич не вярвам да я заредят тук  Confused

# 177
  • София
Аз тествах най-накрая стейна 03 на Сефора. Hug
Напомня ми страшно много на Рубито, с тънката разлика, че не се нанася така мъчително, както червилото, но и трябва много да се внимава, защото корекциите са невъзможни. ooooh!
Дори като визия и краен резултата имам чувството, че съм с Рубито. Simple Smile
Не е ежедневен цвят със сигурност. До вкъщи хората ме зяпаха в устата, а тя става огромна, с такова ярко червило. Blush

Тествах и ружа на камъчета от новата колекция на Сефора. Кутийката е адски малка и неудобна за четка за руж с нормален диаметър. Разпиляхме ги по пода. Това да ми се случва всеки път?! Не!?
Иначе цвета е нежно розово златисто и ми напомня на една сянка от Инглот, която имам по ваши препоръки, която се води тип хайлайтър- розово злато. Напомня ми на Спрингшийна на МАК също така, но с малко повече златно-бронзов  елемент. Така ми стои на мен.
А и блясъците, както винаги подчертават всяка пора на лицето. Така че, не е от продукта.

# 178
Мила, ще ги снимам и ще ги постна. Аз и двете дуо-та на Том Форд съм ги носила 2 пъти, та нямам яснота в спомените  Blush [/color]

Ел, тук ме изненада искрено  Blush Аз откакто купих Stroked съм почти всеки ден с него. Дори да ползвам друг руж, винаги слагам от хайлайта  Heart Eyes
Да знаеш как ме провокира с публикацията за Lips&Boys. Изпуснах Неглиже червилото преди, но сега взех един Ричард, който му бил копие...да видим как ще се спогодим като пристигне  Crazy

# 179
  • София
Момичета, откъде поръчвате Том Форд?

Общи условия

Активация на акаунт