MAC & Sephora - 28 тема

• 58 266
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас / София
Не знам защо, но ми мина мерака за този руж, дано заредят и в другите градове, не ми се занимава да се обаждам, а го исках толкова много, но по три бройки са прекалено малко и надали някои ще ме огрее по телефона. Честито на притежателите му, красив е доста  Blush

# 226
  • София
Не се ядосвайте. В Сефора и Престиж още не са заредили, така че скоро ще има още бройки.

# 227
  • София
Това с малкото бройки е супер тъпо.  #2gunfire

# 228
  • София
Момичета, който чака Пролетната колекция на Шанел - току що я заредиха в Притишоп (този до Витошка) Имаше по 3 бройки от продуктите, извън записаните в списъците.  Peace

Благодаря, че писа тук  Hug Heart Eyes  bouquet Много е красив и се радвам, че го взех. И супер мъничък.

# 229
Страшно красиво, но за жалост и тотално лимитирано

Les Intemporels De Chanel

# 230
Каква красота леле! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз с руж, лак лилав тоуп и сенките със зеленото на Шанел. Мисля и другите сенки.

# 231
Ружът на Шанел и червилата Rouge Allure Velvet,на каква цена бяха,че да знам колко да отделям.Мерси! Hug

# 232
Ружа е 86 лв., а червилото не знам точно, ама е 60 и няколко.

# 233
  • София
Колекцията на Шанел вече е заредена и в Престиж.

# 234
  • Belgium
А дали ще я имат и в Леро?  Thinking

# 235
Получиха я да. Ружовете обаче са свършили със зареждането, другите неща си ги има. Не знам дали ще има ново зареждане.

# 236
  • Бургас
kopche разказвам, та това червило на Ланком 381B Violette Coquette прилича много ама много на Лоран от шайн серията номер 19. С малка разлика, че на Ланком е по- лилаво и има едни фини шимърчета и отново е супер трайно и не толкова мазно като при Лоран . От гилзата Ланком прилича на Мак Хероин .

И в Бургас ще заредят колекцията на Шанел днес питах, става въпрос за магазин Мико. Не съм сигурна дали ще взема нещо от колекцията  Rolling Eyes
 Да довърша за ланкомското червило, колкото с по- бяла кожа толкова по- лилаво седи със студен под тон е .

# 237
  • София
Мерси deadly_vesi за ревюто!  bouquet
Непременно ще потърся да видя на живо цвета. Hug

# 238
  • Бургас
Най- добре е да се види, че тази гилза много лъже наистина Simple Smile
Обаче в Бургас никъде не го намерих и във ФЮ беше свършило та моето е от ензо където също чаках да го заредят.

# 239
  • Пловдив
kopche, в този музикален формат не ги ли гримират с Голдън роуз, или така ми се е сторило че видях техен стелаж като спонсор  newsm78!? Пък може и в друг формат да е било.
Сега погледнах в сайта и има такъв номер - 58, наситено лилаво, но точно тези са мега сухи и вероятно ще трябва да се носят с гланц, лак ...

Общи условия

Активация на акаунт