MAC & Sephora - 28 тема

• 58 268
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • Belgium
Сдобих се и аз с ружа на Шанел  Heart Eyes

Който го иска, да знае, че имат още 2 бройки в Престиж  Peace

# 241
За мен този руж си е изцяло колекционерски и нищо повече. Едно украшение с малка практическа стойност. Това е моето лично мнение.
Единственият му плюс е, че дизайнът е красив.
Всичко друго е негатив: малко количество (неудобно е за взимане с четка), висока цена, качеството ми се струва по-лошо от това на класическите Шанелски ружове, мисля е по-твърд и труден за блендване. А и е доста бледичък, та при дами, които не са светлички, не мисля, че ще се вижда изобщо, защото макар да се напластява, то не е в голяма степен. Аз съм с бяла кожа и ми седи като леко поруменяване. Хич не съм очарована.

Честито на купилите го и много да му се радвате!

# 242
  • Belgium
Че е колекционерски спор няма, но зависи и какво търсиш  Laughing

За мен малкото количество е плюс - ненавиждам огромни чинии, които нямат свършване и само събират прах. Също и не искам силна пигментация, нито напластяване. Трябва ми само лек озаряващ воал.

Така че за моите изисквания е идеален  Grinning

# 243
  • София
kopche, в този музикален формат не ги ли гримират с Голдън роуз, или така ми се е сторило че видях техен стелаж като спонсор  newsm78!? Пък може и в друг формат да е било.
Сега погледнах в сайта и има такъв номер - 58, наситено лилаво, но точно тези са мега сухи и вероятно ще трябва да се носят с гланц, лак ...

Златна си!   bouquet
Ако е така, най лесно ми е да видя директно на щанда на ГР в Лили. Peace

# 244
  • Бургас / София
Веси, кога ще заредят в Мико пролетната на Шанел ?

# 245
  • София
Съгласна съм напълно с Лу.  Peace
Аз също взех ружа. Освен, че е много красив, при мен се получава деликатен и много приятен цвят. Големината не ме притеснява, може това да е ружът, който да изхабя да края, което до сега не ми се е случвало. А и ще се отвори място за нови.   Laughing

# 246
  • Бургас
cityofangels не знаят с точност казаха до седмица 2 и ще ми се обадят, а като ми се обадят ще пиша тук в темата. Руж аз не искам т.е. дори не знам какво ми харесва в тази колекция  Rolling Eyes

# 247
  • Бургас / София
Тогава няма да съм в града, а във Варна, дано там я имат  Mr. Green.

# 248
+ 1 руж и за мен, красавец е, не смея да го пипна!

# 249
  • Belgium
+ 1 руж и за мен, красавец е, не смея да го пипна!

Можеш само да го душкаш в екстаз  hahaha

# 250
Не съм се сетила да го душна, но мирисах пресованите метеорити - много ме е яд, че преди години махнах парфюма - прекрасни!!!

# 251
  • Belgium
Как бе, Буб, при мен още самия пауч ухае прекрасно  Heart Eyes

# 252
  • Пловдив
Извинявам се ако се повтарям, но така и не успях да намеря отговор. Кога се очаква пролетната колекция на Guerlain по магазините в България?

# 253
Момичета ,дали ще има намаления в Сефора за 14 февруари?Или поне 8 март? Mr. Green

И аз се интересувам.  Mr. Green

# 254
Как бе, Буб, при мен още самия пауч ухае прекрасно  Heart Eyes
 не съм имала време да го разгледам и подуша добре, още пАри:)

Общи условия

Активация на акаунт