MAC & Sephora - 28 тема

• 58 274
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Ухае невероятно! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Колекционерски продукт, който ме радва страшно, но няма да ползвам. Големината и цената са му като на печените, минерални ружове на Шанел. Чудя се на втората Париж палитра и на печения, кръгъл руж, който е много ярък корал и е също много хубав. Той не е колекционерски, но ще го пробвам утре и ако ми стои както желая ще си го ползвам, а другия ще си го гледам. Laughing

# 256
Аз много си харесвам и се харесвам ружа, някои ме видяха днес  Laughing Шанел си е Шанел.
Днес обаче се влюбих в Том Фордовите красоти, това вече е друг клас не виждан от мен досега. Последните години, откакто се интересувам от козметика и парфюми повече съм ходила само в Гърция и нищо от чужбинсиките красоти не бях виждала. Уникални са, много ми хареса всичко, четките особено са направо извънземни  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 257
  • Belgium

Нали  Heart Eyes

И аз го загледах другия руж, даже го обсъдихме с консултантката, но не е мой нюанс.

На теб, densi, ми се струва, че ще ти пасне много  Laughing

# 258
  • София
С Том Форд положението е или ти е безразличен, или си тотално влюбен в продуктите му. Аз съм от вторите. Среден вариант до сега не съм видяла  Crazy

# 259
  • гр. София
Том Форд е уникален. Щастлива съм да притежавам 2 червила и 1 палитра.  Heart Eyes

# 260
Аз съм от тези на които ТФ е безразличен.....не знам защо. Всичко съм виждала и пробвала което има Ел и просто не е моята козметика, не е моя стил.

# 261
Том Форд е яко мой човек. Харесвам го като мъж / може би жена/, като стил, като продукти, като всичко, без цените му разбира се. За мен е гении.

Лу, и аз мисля че ще ми пасне ружа, но ще го пробвам на дневна светлина. Вчера беше супер тъмно и не посмях да рискувам.

# 262
  • Belgium
За мен Том Форд е направо следващо ниво в козметиката, да не говорим за модата.

А че самият той е най-добрата реклама за работата си, няма съмнение  Laughing

Дори и като режисьор прави страхотна лента - The Single Man.

# 263
Какви чизми прави тоз човек и какви чанти??????
Няма по-хубави чизми на ток на този свят от тези на Том Форд. Heart Eyes

# 264
Аз съм от тези на които ТФ е безразличен.....не знам защо. Всичко съм виждала и пробвала което има Ел и просто не е моята козметика, не е моя стил.
По същият начин съм - въобще не ме грабва, ама грам. Малко неща съм пробвала, защото просто не са ми интересни и не ми правят впечатление / което е добре за бюджета ми  Mr. Green /
В модата обаче го обожавам  Heart Eyes

# 265
  • София
За мен Том Форд е класа.  Peace
Имам руж, двойната палитра руж с хайлайтър и едно червило.  Харесвам си ги страшно много.  Heart Eyes
Искам и четки и още неща.  Crazy

# 266
  • София
Няма как човек, който цени качествената козметика в комбинация със стилна опаковка да не харесва Том Форд.
Същото ми е като някой ми каже, че червилата на Шанел изглеждали като тези на Голдън Роуз. Да ама не Laughing

Аз не помня да е имало намаление в Сефора за Св Валентин/8ми март.. Може би някаква отстъпка за комплекти парфюмни ми се върти.

# 267

Същото ми е като някой ми каже, че червилата на Шанел изглеждали като тези на Голдън Роуз. Да ама не Laughing

Не баш като Голдън Роуз, но опаковките им са евтинийки. С Том Форд не може да има сравнение.

# 268
Абсолютно ценя качествената козметика и стилните опаковки и смятам, че притежавам само такива.

Въпреки това Том Форд не харесвам. Човека има прекрасна мода, обувки, чанти и тн. но гримовете му не са мои и не искам да ги притежавам. Прави ли ме това човек, който не може да различи Шанел от Голден Роуз...не мисля  

Много неща в този свят са класни, но хората си имат индивидуален вкус и това не значи, че всички трябва да харесваме едно и също като зомбирани, защото някой си там горе го е наложил.

# 269
  • в 1001-та нощ
...
Аз не помня да е имало намаление в Сефора за Св Валентин/8ми март.. Може би някаква отстъпка за комплекти парфюмни ми се върти.

Миналата година имаше и на двете дати, мисля. Като, че ли и в бутиците на ЕЛ, също  Peace

Ружът на Шанел е хубав и мисля, че ще ми стои добре, но не би взела без проба  Peace Палитрата с розово, бяло, винено и зелено също много ми хареса, мисля я  Peace

И тоуп лакът е хубав, но май няма да ми стои добре  Peace

Аз ще изчакам да ги заредят в Сефора и ще разгледам там Simple Smile Ще мисля  Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт