MAC & Sephora - 28 тема

• 58 277
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Никой на никого не казва какво да харесва това е ясно. Но на бялото черно не може да се каже. Peace
Според мен козметиката на Мак има евтини и грозни опаковки (освен някои лимитки) и затова не ме привлича особено, но това не ми пречи да оценя качеството й и предимствата пред други марки.

Аленка, на Ел/Клиник/Кларинс имаше намаление, да. Peace

# 271
Ел, с няколко страници закъснение - много ти благодаря за суочовете на двойките на Том Форд и Рефлекса на Шанел  Hug Определено изглеждат различни.
Но пък така както е излязъл при теб Нектара на ръка много ми напомня как ми стои на мен MAC Petal Power. Моят не е розов като този, който беше показала Жаки, а по-скоро такъв воал между корал и розово, със златен завършек - явно на такъв съм случила аз лично. Много любим продукт за пролетта и лятото ми е  Heart Eyes А иначе аз понеже имам от доста години розовия шимър брик на Боби Браун, още когато беше много култов хайлайт продукт, също мога да споделя, че моят е поставен накриво и с такова дунапренче  Crazy Аз като че ли повече си го ползвам като сенки, особено единия цвят, който в кутийката седи бял, а на окото е холограмен между розово, бяло и леко зеленикаво - много интересно седи в кладенчето на окото.

# 272
Денси, ако не ме лъже паметта, ти си беше взела Розата руж хайлайт на Ланком. Нещо и се чудя в момента и се интересувам интересен продукт ли е и има ли смисъл да си я взимама newsm78

# 273
Денси, ако не ме лъже паметта, ти си беше взела Розата руж хайлайт на Ланком. Нещо и се чудя в момента и се интересувам интересен продукт ли е и има ли смисъл да си я взимама newsm78
Не харесвах я, но не я взех, защото е много слабо пигментирана. Бебешко, млечно розов руж със слаб пигмент и неголяма трайност. Аз си я харесвам и до ден днешен, но имам много и не ми се даваха такива пари за нея.

# 274
Уф, то и аз имам над 50, но нещо го загледах и ми влезна мухата в главата. Седи си в кощницата и му се чудя. Иначе бебешко розово много обичам.

# 275
  • София
Много е красива розата. На мен ми е много любима и честно казано стои различно от всичките ми розови ружове. Тя е хайлайт руж и дава много хубава свежест и момичешко излъчване, естествена светлина, без брокати. При мен е трайна цял ден. Ако харесваш такъв тип продукти ще ти хареса, иначе не си заслужава да я купуваш.

# 276
  • в 1001-та нощ
...

Попитах леля Търсачка (мацката на чичко Гугъл) и ми разказа:

Цитат
СЕФОРА - минус 15 % при покупка на два продукта с ВИП карта - до 9 март
Бутиците на Еstee Lauder  - минус 30% на Еstee Lauder и clinique до 9 март

Само на 7 и 8 март - минус 30 % на Clarins в БЗ

# 277
Уф, то и аз имам над 50, но нещо го загледах и ми влезна мухата в главата. Седи си в кощницата и му се чудя. Иначе бебешко розово много обичам.
Оууууу чакай, чакай за Розата ли говориш или за Балерината руж?
Розата е хайлатър и го имам да правилно помниш.Той е дубликат на Гарденията на Герлен и е невероятно красив студен хайлатър.
Аз говорех по- горе за ружа Балерина от колекцията Балерина на Ланком предишната пролет.
Розата ако си намерила, взимай веднага, тя е вече колекционерска рядкост.

# 278
http://www.feelunique.com/p/Lancome-French-Ballerine-Collection- … ose-Ballerine-75g
За това. Аз роза го гледам, но пък балерина пише. Не знам дали е розата в случая или балерината.

# 279
Сега ми изплува за коя роза ти говориш. То една и две колекции ли са Simple Smile ама това не е той, нали. Иначе и той хубаво изглежда, но май един Бейби глоу ще си поръчам.
Илли, а ти за коя роза говориш, че аз объркаш работите с моятаи май Ви заблудих Embarassed

# 280
Това е Балерината руж- е той е непигментиран.

# 281
  • София
За Rose ballerine Laughing Нали и той си е с принт на роза ама реално е балерински Crazy Те и бронзър с роза имаха, така че много рози Simple Smile

# 282
  • София
...

Попитах леля Търсачка (мацката на чичко Гугъл) и ми разказа:

Цитат
СЕФОРА - минус 15 % при покупка на два продукта с ВИП карта - до 9 март
Бутиците на Еstee Lauder  - минус 30% на Еstee Lauder и clinique до 9 март

Само на 7 и 8 март - минус 30 % на Clarins в БЗ
hahaha JoyМерси за информацията.Помня че имаше намаления, че нещо ме сърбят ръчичките Mr. GreenВъпреки че ще пътувам края на месеца и ще видя на живо Том Форд      красоти които съм набелязала:love:

# 283
  • Belgium

Същото ми е като някой ми каже, че червилата на Шанел изглеждали като тези на Голдън Роуз. Да ама не Laughing

Не баш като Голдън Роуз, но опаковките им са евтинийки. С Том Форд не може да има сравнение.

На Шанел ли са евтинийки опаковките?   hahaha

# 284
Чудя се защо Герлен не вземат да пуснат пак Гарденията - какво толкова я лимитират; много я искам, но е неоткриваема.

Абсолютно на сляпо преди малко поръчах това червило на Диор: Rose Harpers 766
Скрит текст:
Много ми харесва на тази картинка, но нямам представа дали това е реалният цвят. Някой случайно да притежава това червило?

П.П. И друг път съм писала за Балерината на Ланком: много е красива в кутийката, но има минуси: слаба пигментация; подходяща за много светла кожа, на тъмна е почти незабележима (моята кожа е светла и пак доста количество нанасям, за да се открои), няма четка (обичам да нося продукти в чанта, затова предпочитам да си имат собствена четка), не е хайлайтър (както пише), а обикновен руж.

Общи условия

Активация на акаунт