MAC & Sephora - 28 тема

• 58 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Да чист руж е. За тези пари е по- добре да се вземе един от печените кръгли ружове на Шанел.

# 286
  • Пловдив
   Може ли да отместя малко темата и да ви попитам за хубав коректор
за под очите?Знам, че е писано много.Пробвах един от фаворитите на
форума- този на Кларанс, но много ми изсушава и подчертава бръчиците.

# 287

На Шанел ли са евтинийки опаковките?   hahaha

Да. По-точно на декоративната козметика.

# 288
Чудя се защо Герлен не вземат да пуснат пак Гарденията - какво толкова я лимитират; много я искам, но е неоткриваема.

Абсолютно на сляпо преди малко поръчах това червило на Диор: Rose Harpers 766
Скрит текст:
Много ми харесва на тази картинка, но нямам представа дали това е реалният цвят. Някой случайно да притежава това червило?

И аз не бих отказала една Гардения!
Имам това червило на Диор. Според мен е една идея по-светло от на снимката. По-скоро като тук:
Скрит текст:

# 289
Много ти благодаря, Ниана, за ориентацията около червилото; ще знам какво да очаквам, че малко импулсивно го поръчах. И по-светло ми харесва, дано ми отива.

# 290
Мислих, мислих и накрая поръчах Embarassed  За харесване ще ми хареса по суочове, което гледах. И едно много хубав цвят червило си поръчах. Та и някаква чантичка с подаръци ми дадоха.
Благодаря, момичета  bouquet
Мноооого зле ми се отразява форума на сметките. За голямо мое съжаление този Шанелски руж няма да го имам. Тука няма да се внесе колекцията Cry мрънках, мрънках на ММ, а той ми вика все за такива работи да съм плачела. Да ми имал проблема Mr. Green
Денси, ми то аз на Шанел имам почти всички печени ружове и то доста от тебе ми препоръчани Grinning

# 291
Мислих, мислих и накрая поръчах Embarassed  За харесване ще ми хареса по суочове, което гледах. И едно много хубав цвят червило си поръчах. Та и някаква чантичка с подаръци ми дадоха.
Благодаря, момичета  bouquet
Мноооого зле ми се отразява форума на сметките. За голямо мое съжаление този Шанелски руж няма да го имам. Тука няма да се внесе колекцията Cry мрънках, мрънках на ММ, а той ми вика все за такива работи да съм плачела. Да ми имал проблема Mr. Green
Денси, ми то аз на Шанел имам почти всички печени ружове и то доста от тебе ми препоръчани Grinning
Със здраве да си ги носиш и любов да ти носят! Heart Eyes Hug
Честито и за новите неща!
Не се отразява добре форума хич наистина.

# 292
  • Belgium

На Шанел ли са евтинийки опаковките?   hahaha

Да. По-точно на декоративната козметика.

Да, да, направо са като Golden Rose  Wink

# 293
  • София
kopche разказвам, та това червило на Ланком 381B Violette Coquette прилича много ама много на Лоран от шайн серията номер 19. С малка разлика, че на Ланком е по- лилаво и има едни фини шимърчета и отново е супер трайно и не толкова мазно като при Лоран .

Да довърша за ланкомското червило, колкото с по- бяла кожа толкова по- лилаво седи със студен под тон е .
Вчера бях в Сефора и специално погледнах червилото на Ланком.
В гилзата ми харесва повече, отколкото като суоч на ръката. На ръката губи цвят и става цикламено-виолетово. Искам цвят точно, ама точно като гилзата, пък! Crossing Arms
В Лили такова лилаво червило на ГР с номер 58 не видях.
От новите матовеите им, които харесвам, номерата свършват до 2.., т.е. няма цвят от тях, започващ с 5. newsm78

# 294
  • Бургас
Затова ги сравних с Лоран 19 номер и че гилзата лъже.
Хероин на Мак нали е перманентно ? Да го пробвам ако го имат тази седмица.

# 295

Да, да, направо са като Golden Rose  Wink

Да беше прочела докрай.

# 296
  • София
Затова ги сравних с Лоран 19 номер и че гилзата лъже.
Хероин на Мак нали е перманентно ? Да го пробвам ако го имат тази седмица.
Да, права си! Цветът на стика в гилзата не дава това, което обещава. Wink
Но това Хероинското ще го погледна и него следващият път като съм в Мола. Това е идея. Peace

# 297
  • Belgium
Прочетох, Чек  Laughing

Просто с теб имаме различни разбирания за луксозна опаковка.

Наистина ли смяташ, че това е евтинийка?

# 298
  • София
Шанел според мен правят ако не най-хубави , то едни от най-хубавите опаковки - изчистени и стилни bowuu

# 299
  • София

Шанел според мен правят ако не най-хубави , то едни от най-хубавите опаковки - изчистени и стилни bowuu
PeaceСтилни,без да са кичозни

Общи условия

Активация на акаунт