ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2015 г.

• 32 258
  • 207
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте момичета, сега пуснах колетче с няколко бродирани картички и мартенички, които майка ми изплете, а аз опаковах. Пуснах го за ул. Постоянство 1. Успех на базарите.

# 121
  • Пловдив
Здравейте, Пловдив!
Приготвила съм ви малко мартенички
,
та да ви попитам утре ли да ви ги донеса някъде (кажете къде) или направо в петък на базара?

# 122
  • Пловдив
И  аз като Милето от сега си правя запазване на една калинка  Peace  Mr. Green

# 123
А пък в София ще има мартенички курабийкиииииии

# 124
  • пловдив
Последни метри до финала  Wink
Опитвам се да снимам до последно полученото при мен... дано ми стигне времето, но ако изпусна някой да ме прощавате  Embarassed

Ето албума и с последните пристигнали при мен-

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152700230436374.1073 … 3&uploaded=13

smarfietka_13 тези дни при мен е малко хаус и не мога да стигна утре до теб, ако не те затруднява донеси ги в петък на базара  Praynig

Всички сте невероятни! Просто море от красота!   bouquet

# 125
  • Пловдив
antom, няма проблеми. Утре ще ги донеса на място Wink

# 126
Успех,момичета   bouquet

# 127
  • Yambol
И от мен успех  Hug Дано и нашите мартенички да са пристигнали навреме и на точното място  Praynig

# 128
Момичета от сърце искам да ви благодаря отново за безценната помощ, която винаги ни оказвате.
Без вас нямаше да го има нито един от базарите ни.
Бъдете здрави, усмихнати, много щастливи и приятни почивни дни   bouquet

# 129
  • пловдив
Благодаря ви момичета  Embarassed стискайте палци  Wink

София, успешен старт момичета! Всичко да продадете  newsm10

Аз започнах по малко и за Великден, но снимчки другата седмица Simple Smile сега излизам в нелегалност  Joy

# 130
  • София-България, Израел - където си поискам
Успех, момичета  bouquet

# 131
  • Пазарджик
Чудесно мартенички.
Успех момичета дано да продадете всичко.

# 132
Успех и от мен!  Hug

# 133
  • пловдив
Привет банда  Hug При нас базара тече нормално. Купуват се всички видове мартенички и хората много ги харесват. Имаше и от телезивията даснимат, дано някое момиче успее да качи линк от нашите, ще ви го копирам и тук. Е.. имаше и изненади.. след като толкова чудене му ударих за мъжки мартеници за закачане... за догодина ще имам нова задача... потърсиха и мъжки гердан мартеница... ами футболните топки на шията догодина Simple Smile Това в рамките на шегата... наистина поне първия ден забелязвам приятна промяна в търсенето... тоест всичко харесват , не е наплива само на обикновенни гривничка... а дано така продължи и през останалите дни  Wink

Иначе ето и първите лястовички за Великденския базар...

https://www.facebook.com/dbmplovdiv/photos/a.10152806207706374.1 … &notif_t=like

# 134
  • Пловдив
Аз чаках да качат линк в БНТ2, но към този момент няма нищо...

Общи условия

Активация на акаунт