ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2015 г.

• 32 255
  • 207
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет, за София на Коломан или на Постоянство? Ще пратя с Еконт утре, те май искаха и тел. номер за връзка с получателя. Ако е удобно на лични да ми прати някой подробности, благодаря!  Hug

# 106
  • Пловдив
София интересуваме къде и кога ще ви е базарът, че имам дружки, които очакват тази информация  Peace

Пловдив имам 10бр. фигурки кокиче като на Moon Walk, от къде мога да взема такиви пискюлчета като нейните за да сглобя мартеничка?

# 107
Дами, за пръв път се включвам и имам малко въпроси по организацията, прощавайте.  Embarassed
- Трябва ли мартеничките да са опаковани? Ще ми отнеме доста време да търся опаковки, каквито сте показали... Ако имате подсказки, моля споделете.  Praynig
- В София съм, удобно ли е на място да ги донеса, за да творя до последно? (ул. Постоянство ми е близо и по-удобно от това да ходя до пощата няколко дни по-рано, за да пристигнат навреме) Срокът за предаване е 21-ви нали?
- И аз се интересувам къде ще се проведе базарът в София. А и по принцип как се популяризират базарите? Има ли във фейсбук събитие, което да споделяме, за да стигне до повече хора?
  bouquet

# 108
  • София-България, Израел - където си поискам
Информация за базара има във фейсбук Събитие - Национални празници с кауза  Peace отделно и на страницата на ДБМ също има информация Peace
аз опаковки купих от един магазин срещу Халите, някои мартенички просто ги закрепих с телбот върху цветен картон Peace не отнема много време Peace

# 109
Дами, за пръв път се включвам и имам малко въпроси по организацията, прощавайте.  Embarassed
- Трябва ли мартеничките да са опаковани? Ще ми отнеме доста време да търся опаковки, каквито сте показали... Ако имате подсказки, моля споделете.  Praynig - ако ги занесеш преди 21-ви на Постоянство 1 ще ги опаковаме ние. Само преди това звънни на 0894606188 - Роси Букова, тя е на адреса
- В София съм, удобно ли е на място да ги донеса, за да творя до последно? (ул. Постоянство ми е близо и по-удобно от това да ходя до пощата няколко дни по-рано, за да пристигнат навреме) Срокът за предаване е 21-ви нали?
- И аз се интересувам къде ще се проведе базарът в София. А и по принцип как се популяризират базарите? Има ли във фейсбук събитие, което да споделяме, за да стигне до повече хора?
  bouquet

ето и събитието:
https://www.facebook.com/events/620464644748776/

ще сме благодарни да го популяризирате Hug

# 110
Moon Walk, благодаря!  Оправи ми настроението  Hug Ще ги занеса в петък и ще се обадя предварително.
Беше ми домъчняло, че трудът и ентусиазмът ми са отишли по дяволите заради опаковките.  Cry Просто няма как с бебе и дете да се занеса до центъра идните дни. Но за следващата година ще знам и ще се подготвя от по-рано.
Благодаря и за събитието, ще споделям!
Между другото, в сайта на ДБМ не намерих информация за предстоящите базари.  newsm78

# 111
С бебок и дете направо не знам как въобще мартеници си направила Hug

# 112
  • пловдив
Monicaaa мартеничките ти пристигнаха при мен    bouquet

Деси, в Пловдив на Брезовско шосе- търговски център Нова и отсреща магазин за мартеници Ина , има всички възможни материали за мартеници- картончета пискюлчета... каквото ти сърце иска Simple Smile))

В албумчето съм качила всичко получено при мен както и малко при другите момичета-

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152700230436374.1073 … =3&uploaded=6

Пълно е с красота... направо не знам тази година аз с каква мартеница ще съм закачена... направо съм в шах...   Mr. Green

# 113
  • София
Здравейте,
Събирането на мартеници на Коломан кога ще бъде?

# 114
  • Пловдив
Ани, благодаря за информацията...но няма да мога да се възползвам...
Направих ги на медальончета, сега ще ги опаковам и готово.

Успях да опаковам и тези:

Сега правя пак обикновени със синьо мънисто...

# 115
Днес беше ден от  любимият ми базарите - опаковането преди базара:)
Толкова красоти!!!! нямам думи, благодаря ви момичета Hug

# 116
  • София
Здравейте,
Събирането на мартеници на Коломан кога ще бъде?

# 117
Момичета днес на Коломан се събирахме за да опаковаме поръчка от една фирма и за това не съм писала тук. Можете да ги занесете когато ви е удобно там, тъй като ще се опаковат през седмицата останалите мартенички. Има работни пчелички там, които са се заели с тази задача Hug

# 118
  • Пловдив
Последните мартенички от мен  Simple Smile

За най-малките с  Hello Kitty

и малко с перлички

# 119
  • София
Здравейте,
Вчера оставих при охраната на Коломан мартеничките.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт