ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2015 г.

• 32 245
  • 207
  •   1
Отговори
# 90
  • София-България, Израел - където си поискам
Момичета, запленена съм от идеята и енергията на делото ви   bouquet
По Коледа разбрах за вас, но нищо не можах да измисля с какво да допринеса към каузата. Сега за 1-ви март, за първи път реших да сътворя мартеници за близките и бих искала да чуя мнението ви дали са подходящи и за базарите?

http://ilexa.snimka.bg/hobby/martenici.853376.34854897

Съдейки по вашите творения, тези може би са малко демоде и няма да се търсят?  newsm78
Страхотни са!  Hug
Peace и на мен много ми харесват

# 91
  • София
Пловдив разбрах че са получени. (Евентуално и Брацигово и Лесичково) А Коломан?

# 92
  • Пловдив
Малко мартенички изпратени ми от Анита Тодорова, за което й благодаря от сърце, че за пореден път откликва на мой апел по някоя инициатива   bouquet

Едно кашонче  вече напълних със водни кончета, готови пакетирани и с късметче  Simple Smile

# 93
  • София
Днес получих още един колет. До тук са три - това са и момичетата, на които дадох адрес и телефон. Утре ще снимам красотите и ще кача снимки тук.

# 94
  • пловдив
Браво, Деси, при първа възможност с повечко време за комп, ще ги добавя в албума.

# 95
Ето последната партида, вече в "търговски" вид:

Ех, защо няма още 2 месеца до баба Марта:)

Moon walk, аз бих предпочела да дам готовите на теб в офиса, по-лесно ще стигна до Токуда. Дали ще те затрудня, ако приготвя и дрешки за дарение или предпочитате да ги насоча към Коломан? И имате ли нужда от тинейджърски към дамски дрехи?

Още веднъж ти благодаря, с кеф ги разгледах една по една - просто са перфектни Hug

# 96
Много се радвам, дано и на пазара да ги харесат! Жалко, само, че тази година нямах много време. Следващата ще започна по-рано:)

# 97
  • Yambol
Здравейте,късно научих за мартенския базар,но имаме желание да се включим(аз,моята майка,която е класен ръководител и нейният клас)!Моля на ЛС за адрес,без значение Пловдив или София, както и за крайна дата в която да изпратя колета по БГ Пощи Hug

# 98
  • Пловдив
От сърце благодаря и на една приятелка, която вчера ми донеси тези мартенички за базара

# 99
Здравейте,късно научих за мартенския базар,но имаме желание да се включим(аз,моята майка,която е класен ръководител и нейният клас)!Моля на ЛС за адрес,без значение Пловдив или София, както и за крайна дата в която да изпратя колета по БГ Пощи Hug

Привет,

давам адрес за София

Гр. София, ул. Постоянство 1, вх А, ап.10 - Росица Букова Hug

# 100
  • София
Аз и при мен съм дала, Криси  Peace Hug

# 101
Искам адрес за Пловдив и София, снимки вие ще им правите - ако ви харесат де Simple Smile

# 102
Здравейте, може ли адрес за Пловдив да изпратя мартеничките.

Само да кажа, че ще ги пусна по БГ пощи (понеже са ми до входа), надявам се не е проблем.

# 103
  • пловдив
Драсвам ви адреси момичета. Не се притеснявайте за пощата  Mr. Green и аз си имам една през две улици ... вече като ме видят и ни име ни лична карта ми искат  Joy и Еконт се примести по близо до мен на съседната улица... изобщо всички ми дишат във врата така  да се каже  Joy
При мен пристигнаха още три пратки, може би утре ще добавя снимките в албума.
Страхотни сте  Hug   bouquet

# 104

малко творих снощи:)

Общи условия

Активация на акаунт