ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2015 г.

• 32 244
  • 207
  •   1
Отговори
# 75
# 76
  • София
Скрит текст:
miros плануваме на уикенда преди базара ( който ще е на 27, 28 и 1 ) да сме на Коломан, да ти пиша предварително или?
Здравей,
Да, ако може.  bouquet

# 77
Скрит текст:
miros плануваме на уикенда преди базара ( който ще е на 27, 28 и 1 ) да сме на Коломан, да ти пиша предварително или?
Здравей,
Да, ако може.  bouquet

Разбира се  Hug

# 78
Момичета,ето информация за още един базар.
Каузата е децата,болни от муковисцидоза:

Изработи мартеничка, подари живот на дете с рядко заболяване!
Скъпи приятели, предстоят мартеничковите ни базари, които тази година организираме съвместно със служителите на Уникредит булбанк Варна.
Със събраните средства ще бъде осигурена физиотерапия на децата с муковисцидоза в УМБАЛ Света Марина. Може да изпратите ръчно изработени мартенички и други красоти до 20 февруари на адрес гр.Варна ул. Братя Георгиевич 36 ет,4 оф.12 Ваня Добрева. За контакти тел: 0889324216 email: nahrb.varna@abv.bg

Ако сметнете,че информацията не бива да е тук,моля информирайте модератор да я изтрие.

# 79
Здравейте, да ви покажа и аз моделите  (най-прости гривнички), които правя тази година. За съжаление баба ми е на 300 км от мен и няма как да ми помогне за плетените мартенички. Sad Мисля до края на тази седмица или най-късно следващия понеделник да ги изпратя за Пловдив, ако ги искате разбира се.  Blush

# 80
  • София
Вчера и днес -Пловдив и Коломан.

# 81
  • с.Николово, обл. Русе
Здравейте момичета,
ето с какво ще се включат във Вашата благотворителна инициатива децата IVБ група "Пчеличката Мая" от ЦДГ "Пролет" гр. Русе :

Моля за адрес в София където да ги изпратим.

# 82
Здравейте момичета,
ето с какво ще се включат във Вашата благотворителна инициатива децата IVБ група "Пчеличката Мая" от ЦДГ "Пролет" гр. Русе :

Моля за адрес в София където да ги изпратим.

Лелеееееее, браво на децатааааааааа, впечатлена съм, специална грамота ще им изпратим
Давам адреса на Коломан:

Ул. Коломан 6, за Цвети Павлова

Моля те благодари от сърце на децата и ми пиши адрес или да се разберем, как да им дам грамота Hug

# 83
  • София
Вчера и днес на Коломан Дойдоха два плика с много много красиви мартенички! Благодаря, момичета.

# 84
# 85
  • пловдив
Monicaaa мартеничките ти са прекрасни, в Пловдив разбира се си ги искаме Simple Smile

При нас вече започнаха да пристигат колетчетата ви  Hug

Всичко получено снимам и качвам в албума ни във фейса, това ще е приблизително до към 25ти... последните дни ми е много трудно предвид организационните задачи да снимам и качвам, за което ако не успея да кача нечия снимка в този период много се извинявам  Embarassed

Ето полученото до момента -

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152700230436374.1073 … 261373&type=1

Страхотни стеее   bouquet

# 86
  • Пловдив
Здравейте, мами и не само Simple Smile

Прекрасни мартенички творите!

Искам да попитам до кога и къде в Пловдив мога да ви донеса малко мартенички?

# 87
Момичета, запленена съм от идеята и енергията на делото ви   bouquet
По Коледа разбрах за вас, но нищо не можах да измисля с какво да допринеса към каузата. Сега за 1-ви март, за първи път реших да сътворя мартеници за близките и бих искала да чуя мнението ви дали са подходящи и за базарите?

http://ilexa.snimka.bg/hobby/martenici.853376.34854897

Съдейки по вашите творения, тези може би са малко демоде и няма да се търсят?  newsm78

# 88
  • пловдив
Здравейте, мами и не само Simple Smile

Прекрасни мартенички творите!

Искам да попитам до кога и къде в Пловдив мога да ви донеса малко мартенички?

Срока за Пловдив е 25ти или директно на базара в мола, ако искаш предварително довечера след работа на нормален комп ще ти пусна адрес и телефон, че с таблета писането ме е голяма мъка. ...

# 89
  • София
Момичета, запленена съм от идеята и енергията на делото ви   bouquet
По Коледа разбрах за вас, но нищо не можах да измисля с какво да допринеса към каузата. Сега за 1-ви март, за първи път реших да сътворя мартеници за близките и бих искала да чуя мнението ви дали са подходящи и за базарите?

http://ilexa.snimka.bg/hobby/martenici.853376.34854897

Съдейки по вашите творения, тези може би са малко демоде и няма да се търсят?  newsm78
Страхотни са!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт