ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2015 г.

• 32 233
  • 207
  •   1
Отговори
# 60
  • пловдив
Много точно ти е казали Мoon,  мартениците ти са страхотни! Мислив и еднакво защото и аз съм накупила такива мънисти за декупаж, само трябва да стигна до тях: ))))))

# 61
Дес-има в Бижуленд и в мартенички Ина на Брезовско шосе.
Хайде да покажа и моите  ,които приготвих за ДМБ Пловдив.
Скрит текст:

Другите остават изненада. Wink

# 62
  • Пловдив
pisenxeto, благодаря ти   bouquet за Бижуто изобщо не се бях сетила.

Аз другата седмица ще кача снимки.

И друго да попитам - как най-лесно се нанизва мънисто на мартеничка /предполагам, че въпросът ми е глупав, но до сега не съм правила.../?

# 63
Десиссслава, предполагам питаш за нанизването на мъниста на мартеничките за ръка? Аз ги правя така: https://www.youtube.com/watch?v=2msSNqLaeEE само използвам корда вместо тел.

# 64
  • София-България, Израел - където си поискам
Благодаря, момичета  bouquet окуражихте ме, няма да се отказвам  Wink
Още веднъж много красиви неща правите, искрено ви се възхищавам Heart Eyes

# 65
# 66
  • пловдив
Нямала идеи...., я какви интересни китки си спретнала, Луна Wink

# 67
  • Пловдив
Първата партида мартенички
Скрит текст:

# 68
  • София
Девойки-трябва ми адрес за офис на Еконт в Пловдив(за Ани ) и Името на девойката на която трябва да ги оставя на Коломан за София

# 69
  • София
Здравейте,
Страхотни мартенички сте направили. smile3501 smile3501
Кога ще бъде базара в София и до кога мога да донеса мартеничките на Коломан?

# 70
На lluna ще и викам вече крита лимонка Hug
Момичето на Коломан е Цвети Павлова - оставяте ги на охраната, те винаги са там Hug

Деси страхотна партида:) Hug

miros плануваме на уикенда преди базара ( който ще е на 27, 28 и 1 ) да сме на Коломан, да ти пиша предварително или?

Ако на някой му е по - удобно, може да ми ги донесе и до офиса - работя вече точно пред Токуда болница. Оставям си и телефона 0894606173 Hug

Днес преброих какво има при мен - уж мисле, че съм направила за един базар мартечники, а се оказа, че не е така. Плануваме събиране и творене уикенда преди базара, ако има желаещи, моля да пишат, материалите ще са от нас, трябват ни ръчички Hug

# 71
  • София-България, Израел - където си поискам
Здравейте, аз да помоля за телефон за връзка с Цвети на Коломан  Wink утре ако успея ще изпратя по Еконт моите мартенички, ако ли не най-късно във вторник Peace ето и последните модели , които направих.

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 16:16 от jakinik

# 72
Ето последната партида, вече в "търговски" вид:

Ех, защо няма още 2 месеца до баба Марта:)

Moon walk, аз бих предпочела да дам готовите на теб в офиса, по-лесно ще стигна до Токуда. Дали ще те затрудня, ако приготвя и дрешки за дарение или предпочитате да ги насоча към Коломан? И имате ли нужда от тинейджърски към дамски дрехи?

# 73
 jakinik ще ти го дам на ЛС Hug
secret girl донеси ми всичко, само дамски и тинейджърски в момента не търсим, но мога да ти пусна инкове къде да ги предоставиш ако искаш Hug

# 74
Moon walk, ще се радвам да ми дадеш линкове:)

Общи условия

Активация на акаунт