ПРОЛЕТНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ БАЗАРИ ДБМ - 2015 г.

• 32 131
  • 207
  •   1
Отговори
# 45
  • София-България, Израел - където си поискам
Здравейте на всички, не можах да се включа в Коледния базар, но  ще изпратя мартенички за Мартенския базар Wink в началото на февруари ще помоля на лични за име и телефон/ адреса е на ул.Коломан доколкото разбрах  Wink/, защото ще използвам Еконт за доставката. Приемете моите поздравления и възхищение за всичко, което правите!

# 46
Здравейте на всички, не можах да се включа в Коледния базар, но  ще изпратя мартенички за Мартенския базар Wink в началото на февруари ще помоля на лични за име и телефон/ адреса е на ул.Коломан доколкото разбрах  Wink/, защото ще използвам Еконт за доставката. Приемете моите поздравления и възхищение за всичко, което правите!

Hug

# 47
# 48
  • София
Здравейте,

Тази година ще се включа и аз с няколко мартеници. Тези съм направила до момента http://mirageorgieva.snimka.bg/hobby/martenski-bazar-2015-g.851793.34783436

# 49
  • София
Големи красоти показвате, както винаги!  Hug
Ето това ще е от мен тази година, като модели. Засега. Ако ми отпуснат малко свободно време може да успея и друго да измисля.
https://lh5.googleusercontent.com/-Z39ADG1aEpc/VMyDaVr_wyI/AAAAA … s640/CAM01914.jpg

# 50
Аз отново имам въпрос (много се запалих по тези мартеници - чудесна комбинация от хоби и полезност Simple Smile)
Като казвате повече бройки какво имате предвид? Т.е. горе-долу колко мартенички от модел може реално да се продадат без да стават досадни (нали все пак трябва да има елемент на уникалност в ръчно изработените)? Или да правя, пък останалото ще запазим за догодина Laughing

# 51
Едва ли някой може да отговори с точност,а и всяка година може да е различна от предишната. Колкото повече,толкова по-добре! Дерзай и не пази нищо за догодина Simple SmileТогава други идеи ще хрумнат ! А и досада на хубави неща няма Simple Smile

И пусни снимки да се вдъхновяваме  Grinning

# 52
ЕЕЕ надяваме се всичко да продадем Hug

едни усмивки от мен:)

# 53

едни цветенца от мен

# 54
и подкови Wink
направила съм малко гривнички и още един вид с розички.

# 55
Аз отново имам въпрос (много се запалих по тези мартеници - чудесна комбинация от хоби и полезност Simple Smile)

Peace и аз така Laughing
показвате прекрасни неща, чак малко ме е срам с моите творения, но имам огромно желание. С годините се надявам да ставам по-добра.

# 56
  • Пловдив
Момичета, от къде взимате картончета?

# 57
  • с.Николово, обл. Русе
Има ги в Ем-Арт картончетата.

# 58
  • Пловдив
По-скоро търся магазин из Пловдив  Peace

# 59

Peace и аз така Laughing
показвате прекрасни неща, чак малко ме е срам с моите творения, но имам огромно желание. С годините се надявам да ставам по-добра.

Замени срама с гордост, защото с страхотни  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт