Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 750
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 15
Ванини, чак сега прочетох чудесните вести Hug При нас нищо, пак болести, та няма що да ви занимавам.

Една от най-добрите ми приятелки е Водолей-17 февруари, а другата Лъв - 10 август. Липсват ми много.

# 16
  • София
Добро утро!
Хубава седмица ви пожелавам! И топличка  Sunglasses
Аз също не вярвам особено в зодии.
Вчера ходихме на награждаване на голямото ни момче. Той спечели бронзов медал, а организаторите се опитаха по погрешка да го закичат със сребърен. Доста смешно беше отстрани: опитва се един господин да му сложи медала на врата, а той се дърпа и мята главата като вироглав кон  Laughing Накрая все пак се разбраха защо се противи. След това ходехме на кино и гледахме "Седмия син".... Взе че ми хареса, аз отидох с много ниски очаквания и определено филмът беше значително по-добър от това, за което се бях подготвила.

# 17
  • София
Една от най-добрите ми приятелки е Водолей-17 февруари, а другата Лъв - 10 август.
С лъвицата сме в един ден родени. Сигурно е готина.  Laughing  Wink

Джуле
, Ени ли е болничка?

# 18
  • Луната ни пази
Здравейте, прекрасни...
Она, май доста дърпане е имало. Пожелавам следващия път златния да е за него и да си го вземе с гордо вдигната глава.
Яне, тези деца големи шмекери. Моятатази сутрин се превива, болял е корема, но не и се ходело до тоалетна. Посмотах я, набързо и мина. В градината стана ясно, че предната седмица две деца така шмекерували. Едното минало и кръвни изследвания, здраво детето, нищо му няма, ама като видяло иглата и набързо признало вината. Все пак и взели кръв. За всеки случай.
Лиле, благодаря за темата   bouquet
Цвети, стискам.
За протокола- рак съм.
ПП: Нино, много се смях на интерпретациите ти на тема ботушите на Гена Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 19
Добро утро! Успешна седмица на всички!!! Аз в крайна сметка се боядисах сутринта. Снощи се загледах в един филм, втори филм и нямаше за кога. Станах рано и се намацах, добре ми е цвета, доволна съм. Днес синът ми е превзел окончателно математиката. Обади се, изкарал 6 на класното, без нито една грешка. Аз пък се разплаках, защото много му се карах, че не решава задачи, че го мързи и все от тия, а пък то детето само ме убеждаваше, че си знае. Май ще трябва повече да го слушам, вместо да говоря, ама нищо де, с кеф ще го почерпя довечера от любимите му пици. Това е за сега от мен Simple Smile

# 20
  • Пловдив
Аз пък не вярвам в цялата тази история със зодиите Rolling Eyes
И аз. Според зодиите аз и мъжа ми никак не би трябвало да се разбираме, едни хора ми обясняваха как нямало да изкараме дълго заедно, пък то.... я колко години минаха.

# 21
  • София
Белинда, добре дошла Simple Smile Гледам, обобщили са ти по-напред, та няма да се моря.
Добавям само, че Мър висяла да чака за отложен изпит, Нино хранила колежки като за последно, та да издърпа всичката фирмена клюка от тях, а Чек подхвърли някакви мистериозни подозрения за някоя съфорумка от темата, но не каза какви са, та обрече половин форум на безсъние и гастрит. Куркума се надяваще тайната да е, че той е бил гаджето-металист на Янечек, но не би.

В зодии аз грам не вярвам, след като се жених два пъти за водолеи, родени през два дни но различни като деня и нощта, без ни най-мъничка прилика в каквото и да било.

Тони - държа те лично отговорна за безсънието си, породено от Даунтън Абу!  Whistling

# 22
  • Euskal Herria
Добър ден от мен! Пожелавам ви новата седмица да е такава, каквато искате!
Като говорите за боядисване - много се изкушавам да си променя цвета - в червено. Т.е. цялата коса да бъде червена, а не само отделни кичури  Thinking.

# 23
  • В Космоса
Здравейте!

За зодиите логично погледнато съм скептична, но намирам и верни неща, та не знам. Янтра ме подсети, че наскоро попадах на една таблица за отношенията с мъжете по зодии. За мен си важи, мъжът ми е козирог и съм имала привличане най-вече със скорпиони, деви и телци, както са го показали в табличката. Simple Smile
Ето я и нея:
http://iwoman.bg/seksi/otnoshenia/Naj-podhodqshtit%D0%B5-zodii-v … BOVTA-449803.html

Джули, пак ли сте болни!?  Sad Моята се закрепи тука вече една седмица е добре, но педиатърката каза никаква градина поне месец.

Янечек, хаха, минал му номерът на човека. Laughing И аз едно време се пробвах, но мама ме разпознаваше много добре дали съм наистина болна. Даже понякога исках да скрия, че започва да ми дращи гърлото, (единственото нещо, за което много ми мърмореше е, че се разболявам, щото не се обличам, ходя гола и пр. Crazy), но тя веднага ме надушва: "Ти май се разболяваш!?", укорителна физиономия и шумолене на блистерче с хапчета. Joy Само когато ми дойдеше съм си оставала вкъщи, защото имах страшно болезнена менструация, направо се превивах като наръгана в корема.

# 24
  • София
Тони - държа те лично отговорна за безсънието си, породено от Даунтън Абу!  Whistling
Еееа, айде сега - глезотии. Стискай зъби и плюй в пазва, че са само 5 сезона, засега.  Grinning

# 25
  • Sofia
Добр'утро, дами и Куркума  Hug

Гледам, втора страница захванали  Crazy

Да си призная к'во четох снощи до ...сутринта,комай  ooooh! Разрових в старите ви списвание на "Искам да кажа", че нали се изтресох ненадейно в темата,та си викам,ча'й да прочета кой - какво.
Как съм цвилила, да не ви казвам  Joy-на мъжа на Жаки,дето мерил боти,уж за нея; на зъбите на Нино,за 600 лв., и на Тони откритието,че момчетата пишкат през кожено руло  hahaha са ми фаворити.
Още се хиля, ей. Ама,поне и Григор гледах  Hug
Закарах младежа на училище и съм се одрямала  ooooh! Жена без работа,к'во да ви кажа.
Ей,с'я се засилвам по надолнището да отмятам задачите  Crazy
Та,тъй-спорен ви ден!
Цвети,към 13.30,нали? Успешна среща  Peace

Забравих да кажа,че съм дева-затуй съм тъй бяла и добра  Blush,но отглеждам водолей-любовчия и виночерпец (дет' вика татьо му  bowuu),на 14.02 ще стане на 10,на мама зайчето  Heart Eyes

# 26
Aкаша, хитруша си била. От моите театри нямаше смисъл, защото здрава или болна, все си ходех на училище. Ако се чудите кое е това дете, което няма нито едно извинено остъствие по болест и не е отсъствало по домашни причини нито ден, това съм аз Simple Smile
Поне отидохме да подадем заявление за паспот, че иначе щяхме да тичаме в последния работен час. Болен, болен, ама извади гребенче да се нареши преди снимката.

# 27
  • София
Еееа, айде сега - глезотии. Стискай зъби и плюй в пазва, че са само 5 сезона, засега.  Grinning

hahaha hahaha

На края на втори съм, ужас  Joy

# 28
И тя и той...Аман. Тони, много готина Лъвица е  bouquet

# 29
  • sofia
Болен, болен, ама извади гребенче да се нареши преди снимката.
Така и трябва да бъде, а не като моите да чакат някой да им каже.

Общи условия

Активация на акаунт