Искам да кажа ... (20)_19.01-25.01

• 52 696
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 885
пуснах темата, което е сериозен напредък предвид колко проклетясва форумът днес и ако успея, ще я понапълня:
Готварската книга на "Искам да кажа..."

ако имате предложения, корекции или друго, пишете
чакам линкове към постовете с рецептите
също пускайте и линковете на рецептите, които са от вчера например /не успявам да следя подробно темата  Blush/

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 11:36 от bubanka

# 886
  • София
Болните дечица да оздравяват бързо. Едно от най-ефикасните лекарства против повръщане според мен е Вомитусхил капки.
Нино, честито на патерица, да си здрава, щастлива и много обичана!
Не правих закуска, защото съм на работа и сега се чудя, шефа ще ни пусне ли на обяд, няма ли...

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 12:18 от buni

# 887
Мами, баби ( Нино  Heart Eyes ) и други свободни електрони, върнах се аз от изпит. Падна ми се сърдечно-съдова система. Ще видим по-късно каква съм я свършила.
Болните подобриха ли се поне малко?

# 888
Бързо оздравяване на всички болни дечица!

Нино, честит рожден ден на патерици! Да си жива и здрава, много обичана и щастлива!  bouquet

# 889
  • София
Тук съм, добре сме, просто цяла сутрин нямах форум, не знам защо Rolling Eyes

Не беше лека нощта, но нещата се подбряват бързо. Не е повръщал от вчера, дрисъка се сгъсти и вече се контролира, изяде една препечена филийка, но температурата се още се покачва. Хубавото е, че понеже сря повръщането, успявам да дам нурофен, за да я сваля. Много е отпаднал, но това е нормално - не е ял почти нищо повече от 24 часа Rolling Eyes Давам всичко, за което се сетих и за което вие ме подсетихте - и вомитусхил, и сок от компот от дренки, и ментов чай, и хидратин. Всичко си пие милинкото, мисля, че не е обезводнен.

До после Hug

# 890
  • югозапад, под "Марков камък"
Браво Белинда, дано бързо се оправи детето!

# 891
  • Луната ни пази
Здравейте, за мен денят не е работен, но натоварен, подготвям материали за седмицата и за едно обучение. След малко ще ходим на РД на приятелката на Констанс, цяла седмица ми пили за този рожден ден.
Бубанка, благодаря за темата в готварския. Идеята е страхотна. Аз имам предложение- който пусне рецепта тук, да си копира поста и да го пусне на лични на Бубанка. Така ще става по- лесно и бързо.
Браво и на момичетата, които се заеха да изровят рецептите и от старите теми.
Ей,голям ужас тези вируси.

# 892
пуснах темата, което е сериозен напредък предвид колко проклетясва форумът днес и ако успея, ще я понапълня:
Готварската книга на "Искам да кажа..."

ако имате предложения, корекции или друго, пишете
чакам линкове към постовете с рецептите
също пускайте и линковете на рецептите, които са от вчера например /не успявам да следя подробно темата  Blush/

smile3501 Страхотно се е получило!

Аз и снощи не можах да изпълня моята част от ангажимента, да извадя рецептите от първите 10 теми, защото форумът ми бъгваше здраво, то не бяха грешки, то не беше тотална липса... А една от темите имам чувството че я прочетох 10 пъти, защото като успявах да "пробия", попадах все на едни и същи постове  Crazy Довечера продължавам "борбата", надявам се да успея.

# 893
  • София, Младост
Искам да кажа, че днес съм на работа, но пък е спокойно... като съботно някак  Wink.

Този този същия вирус, с който сега Belinda  се бори, малкият го кара преди 2 седмици-гаден е и него го държа 3-4 дена на приливи и отливи. Таман да реша, че се оправя и пак се почваше. За малко отърва венозни вливания, ама си стъпих на ината и овладях положениет през устата, че имахме уговорка с една докторка ако избълва пак всичко сутринта да отиваме в клиниката да го закачат..

Закуска и аз не правих-каката и таткото ще се оправят както могат, а малчо го заведох в яслата  Wink

# 894
smile3501 Страхотно се е получило!
+1
Дори има публикувана моя рецепта.  Grinning

И да попитам - само бубанка ли ще публикува рецептите там или и ние можем?

Белинда, това да се чува. Хубаво е, че малкият е по-добре. Само тази температура ме притеснява. Дано се справите и с нея! Hug

# 895
  • Варна
Болните дечица да оздравяват бързо. Едно от най-ефикасните лекарства против повръщане според мен е Вомитусхил капки.

Аз преди години ползвах Вомитусхил свещички. Това беше единственото нещо, което синът ми не можеше да повърне.

# 896
  • София
Аз покрай снощното будуване приключих с Даунтън. Ей така най-мразя, да вися като прани гащи в очакване на следващия сезон smile3516

Кулинарната тема ще я прескачам още известно време. Знам, че ще ме разберете Simple Smile

И аз тази зима съм им вдигнала мерника на вирусите. Малкият беше болен от нещо почти всеки месец Rolling Eyes То не бяха стомашни истории, не бяха сополи и кашлици, веднъж ухо, веднъж конюнктивит. Че то аз, ако се замисля, той в яслата не е боледувал толкова. Нямам обяснение, освен че се храни много еднообразно напоследък - да има как само месо да яде, най-добре ще му е и малко сладко за десерт. Намали драстично плодовете и зеленчуците, които обича. Принудих се да взема изкуствени витамини и пак е болен. Дано да си е взел дозата сега, че в първи клас толкова отсъствия не е най-доброто, което може да се случи.

# 897

Аз преди години ползвах Вомитусхил свещички. Това беше единственото нещо, което синът ми не можеше да повърне.
Много ефикасни са и свещичките, но само когато няма разстройство в комбинация с повръщането. Peace

# 898
И да попитам - само бубанка ли ще публикува рецептите там или и ние можем?

в "Любими рецепти" публикува само автора на темата - на принципа на личен блог са темите и без дискусии
ако преместя темата в другия кулинарен форум, за да пише всеки желаещ, мисля, че ще се размие идеята на темата

Аз имам предложение- който пусне рецепта тук, да си копира поста и да го пусне на лични на Бубанка. Така ще става по- лесно и бързо.

чудесна идея  Hug

заслугата е ваша, не е моя  Wink

# 899
Някой пил ли е ремантадин? Дават го като един от противовирусните препарати, заедно с тамифлуто, но пък разликата в цената е 2на.

За повръщане, сега давам Натриев цитрат на голямата.

Общи условия

Активация на акаунт