Къде в Русе?!Тема-7

• 93 116
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
Давайте ми координатите на ортопедите'- Ангелов и Кожухаров
 ще мина през няколко мнения' за всеки случай.
Д-р Севдалин Ангелов тел. 0887606016, но по спомен на частен кабинет е само вторник, сряда и четвъртък след 14 ч. Там приема и с направление. Чака се доста.

# 76
Чета и чета...За жалост повечето ни питания са все за лекари. TiredДай,Боже да сме по-здрави!!!Пожелавам на всички ви! Hug
То сега и моите въпроси са свързани с доктори.Как не ги обичам. ooooh!
Къде мога да си премахна фиброаденом от гърдата?Имам топче на доста години...Не ме боли,не расте,не е злокачествено.Но пък мисля че му е време за отстраняване.Казаха ми за един,но той оставял белези.И доста боляло при него... ooooh!Пък не ми се ходи чак до София,примерно... Tired
Тъй...Това беше за мен....Сега....За болки над левия бъбрек кой лекар се търси?Предполагам и снимка се прави.Все пак за да се открие проблема. newsm78
И се сетих когато имах една бъбречна криза...Знаех че е бъбрека,а доктора ме пипа ли пипа...Гледа....И ми казва:
-"Вие сте бременна!"
-"Бе,докторе не съм,бийте ми инжекция за бъбрека."
-"Не,имате бременност.Честито!"
Накрая се установи че е бъбрек.Ама ме облещи от всякъде.То хем се смеех,хем ме болеше от болка и смях. Laughing

# 77
  • Русе
Моите фиброаденоми ги маха др.Галя Петрова от нашето Онко. Малки белези, поносима болка.Доволна.Два пъти ме е кълцала.
Според мен, при тези обстоятелства да не се маха. Peace

# 78
И аз пак да попитам за добър психотерапевт .

# 79
И аз пак да попитам за добър психотерапевт .

Нямам лични впечатления, от две познати съм чувала много добри неща за психиатъра д-р Иванов, ама първото му име как беше не помня. Знам, че работи и по каса. За психолог знам Илияна Петрова, кабинета й е зад общината улицата която отива към църквата в една къща на ъгъла на първия етаж е, има табела отвън (ама така го обясних  ooooh!) , имам неин телефон ама е от преди 6-7 години дано не е сменен 0898904256

# 80
За фиброаденом в нашият онко-диспансер.Д-р Петрова ,д-р Йовчев.Аз посещавам втория и съм доволна.
За бъбреците по време на бременноста имах малък проблем и посетих д-р Петков в първа п-ка.Работи и с касата.
Психиатър - д-р Бойко Иванов.Работи в женско отделение.Ако му звъннете на мобилния и може да ви прегледа в отделението ако има свободно време.В кабинета му от години е навалица и много се чака.Преди години беше зад съда в уличките.Нямам актуална информация сега точно къде е.

# 81
  • Русе
milenka333 на мен фиброаденом ми маха д-р Кожухаров в русенското Онко. Белегът почти не се забелязва  Peace

# 82
от къде мога да си купя био/органик пащърнак ?

# 83
Може ли някой да ми даде телефона на регистратурата на Онкото?

# 84
  • Русе
Може ли някой да ми даде телефона на регистратурата на Онкото?

Карола, заповядай сайта на центъра, има и телефони:

http://kocruse.com/

# 85
  bouquet ще го запиша вече тоя телефон, на всеки 6 месеца го искам   Rolling Eyes

# 86
Много ви благодаря,момичета! Hug За мен е важно да е кадърен лекаря,да не ме боли и не на последно място да не ми остава белег. Tired Ще ги видя лекарите и един ще избера за премахване на "топчето".Настръхвам като видя скалпел и разните му подобни.Със зъболекар съм същата работа. ShockedВиж:да отида,да се чекна на "магарето" не ме е страх.  Joy
Черпя виртуално по една бонбонка:имам повод,от вчера.То това съобщение го написах на 8-ми,но чак сега стигнах да го пусна.И вече не само по бонбонка черпя,но и "наздраве" казвам. cheers
И искам по случай моя празник аз да ви пожелая:живи и здрави,усмихнати,щастливи...Радвайте се на всяко нещо било дребно или не.Живейте,просто живейте! Hug

# 87
от къде мога да си купя био/органик пащърнак ?

Провери в Била, макар че не съм сигурна дали точно био пащърнак ще има, но има разни био неща там. Аз първият път купих пащърнак преди 4г от американското пазарче. Уж тяхно производтво.

Миленка, мерси за бонбона и за винцето  Hug Да си жива и здрава и дано не ти се налага да посещаваш поне в близките 20г нито лекар, нито зъболекар  Hug

# 88
мерси agnesana   bouquet ще проверя в била,отдавна не съм ходила там

# 89
Ние не стареем, ние хубавеем ... и помъдряваме  Hug И аз другия месец ще хубавея  Blush

В бл.Воден или около него в района преглеждала д-р... избяга ми името, кожен лекар. Някой знае ли повече, координати евентуално?

Срещу университета имало някакъв център за работа с деца. Психолози, логопед.. такива неща. Също търся коодринати, телефон... че било със записване  newsm78 май.

Общи условия

Активация на акаунт