Къде в Русе?!Тема-7

• 93 126
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • в огледалото на живота
В бл.Воден или около него в района преглеждала д-р... избяга ми името, кожен лекар. Някой знае ли повече, координати евентуално?

Д-р Румяна Касърова
ул. “Воден”1, бл. Транстрой/срещу магазина за авточасти/
 Тел. 0888 818 389

Работи с НЗОК

# 91
Мерси много  Hug Аз направление имам, само не знаех къде точно да заведа детето, а педиатърката ме насочи там по Плиска единия блок.. има табела... д-р Касърова.

Сега остава и с този детски център да се свържа и да свърша работата в един ден, че с двама юнаци под една мишница много трудно се оправям сама.

# 92
Случайно някой да има иформация за тези занимания - цена и дали си струва най-вече интересува?

Детския център в бл. Вулкан (бивше кино Цанко Церковски) е заворен - вчера видях, че са го изпразнили помещението  Rolling Eyes

# 93

Срещу университета имало някакъв център за работа с деца. Психолози, логопед.. такива неща. Също търся коодринати, телефон... че било със записване  newsm78 май.

пиша ти на лични  Peace

# 94
  • Русе
Мибобо, защо на лични за логопеда и детския център. Аз преди 2-3 години бях ходила до този детски център, ако е същия. Представляваше една голяма къща, скоро ремонтирана, добре изглеждаше. Търсих логопед. Казаха ми, че идвал човек, който работел само с децата, които били настанени там. Не можаха да ми дадат координати на логопеда. Всъщност въобще не разбрах, какви са тези деца и какъв е този център.

# 95
Мибобо, защо на лични за логопеда и детския център......

Защото й писах и някои лични неща  Wink .

Ако говорим за едно и също нещо, става въпрос за детско юношеския център по психично здраве (завеждаща е д-р Мечкунова) който се намира точно в една къща, ето тук координати и раб.време http://www.cpz-rs.org/index.php/ward/ducpz/ducpz0

Там се прави първо обследване на детето (тоест срещи с различни специалисти в зависимост от проблема му) и ако решат може да посещава детето там логопед, психолог и т.н. безплатно.

# 96
  • Русе
В тази връзка, можете ли да ми кажете от кога най-рано едно дете може да посещава логопед? Т.е. каква е минималната възраст?

# 97
И на 2г може да се започне, стига специалистът да е съгласен, защото повечето не са обучени или не им се занимава да работят с толкова малки деца и все отлагат и връщат родителите да чакат за след 3г. Зависи от проблема, но понякога ранната намеса може да направи чудеса, а изчакването за след 3г да създаде много проблеми  Peace

# 98
Момичета,тъй като имах рожден ден...И на миналия моя ми каза "купи си нещо сама."А аз не си купих,и изядох дървото  ooooh! И за този искам да си купя хубава верижка за врата.Дайте избор за бижутери,по скоро златари. Thinking Няма да се оставя и сега на сухо,я. Laughing На миналия много ми се радва че не го ожулих за подарък. Laughing
А някоя от вас има ли от тези машинки за премахване на косми,дето са за домашна употреба?За фотоепилация или лазерна?Чудя се и на тези уреди,предимно с марката Филипс. Thinking Четох в сайта че имало ефект,но не мога да се спра на избор. newsm78

# 99
  • Русе
Момичета,тъй като имах рожден ден...И на миналия моя ми каза "купи си нещо сама."А аз не си купих,и изядох дървото  ooooh! И за този искам да си купя хубава верижка за врата.Дайте избор за бижутери,по скоро златари. Thinking Няма да се оставя и сега на сухо,я. Laughing На миналия много ми се радва че не го ожулих за подарък. Laughing
А някоя от вас има ли от тези машинки за премахване на косми,дето са за домашна употреба?За фотоепилация или лазерна?Чудя се и на тези уреди,предимно с марката Филипс. Thinking Четох в сайта че имало ефект,но не мога да се спра на избор. newsm78
За да не изядеш дървото и този път, вземи че си купи нещо.  Grinning  За машинките назнам, ама златари бих препоръчала Филип голд на Борисова.  newsm03

# 100
Juliette14 ,ще си купя на 101% .Той подаръци не ми купува,защото му било сложно дали ще ми хареса.Обаче казва "купи си нещо".И аз отлагам ли отлагам.....В повечето случаи не взимам.И го гледам че му е едно благо на сърцето... Laughing....Та сега искам да му стане едно "запомнящо" се на сърцето. Laughing
Благодаря ти за Филип голд. Hug

# 101
  • Русе
Филип голд и аз препоръчвам, от няколко години от там си купуваме златата. Да не си помислите, че сме се окичили като циганите Joy После ако се наложи ремонт - безплатен е. Това лято като си бяхме в Русе случайно забелязах, че висулката ми е изтъняла. Сертификата ми обаче беше останал тук в Ловеч. Отидох само да попитам и веднага ми го взеха. Казаха, да не се притеснявам - познават си изработката Wink

За уредите за домашна фотоепилация съм чувала, че лампите им са много скъпи и при смяна ти излизат доста солено. То не, че не е солено и да ходиш на козметик. Пета година ходя и ефекта е незадоволителен за мен. А последния път като ходих излезе една жена и каза, че три пъти ходила и вече косми нямала. Щастливка! Бабата на козметичката ми също каза, че за две години и при нея няма особен ефект. Млада баба е Wink
Всичко е хормони Tired

# 102
  • Русе
За този вид епилатори има тема в Красива мама. Има доста коментари.

# 103

За уредите за домашна фотоепилация съм чувала, че лампите им са много скъпи и при смяна ти излизат доста солено. То не, че не е солено и да ходиш на козметик. Пета година ходя и ефекта е незадоволителен за мен. А последния път като ходих излезе една жена и каза, че три пъти ходила и вече косми нямала. Щастливка! Бабата на козметичката ми също каза, че за две години и при нея няма особен ефект. Млада баба е Wink
Всичко е хормони Tired

И аз ходя повече от 5 години, но все си имам, вярно е че растат по меки и като че ли малко по на рядко, но си ги има.

# 104
viki_1974 ,бе то и да искаш като мангалите не можеш да се окичиш...Колко и да го твориш пред огледалото:няма да стане... Joy Това им е тяхна марка... Laughing
Ели_дечкин ,благодаря ти....Ей сега ще погледна за темата...Ако има добри отзиви за някой уред направо да го взимам.

А по Борисова да има и магазин с избор на възглавници? Thinking

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 06:53 от milenka333

Общи условия

Активация на акаунт