Къде в Русе?!Тема-7

• 93 171
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Моята я оправиха в Матадор ,намира се зад Артстика в Чародейка. Колата ми е Деу Матиз

# 331
В кой сервиз и каква  ти е колата.

Я ти кажи къде сте водили колата? Ще бъдем малко по адекватни като помощ ако знаем къде сте били.

# 332
  • Русе
Монтьора, който ми прави и предната кола,а сега и тази се намира в търговията (частник е). С него ходихме на диагностика на Липник до магазин Зора - Иридата му казват. Писах горе - Мазда 3, 1,6, дизел, 2005г. До колокото разбрах с двигател на Пежо. Знам, че след смяната на нещо за налягането на дизела и някакъв друг горивен датчик, пак е ходил там - даже втория май те са го сменяли.
Дали той после се е консултирал и с други негови колеги - незнам

# 333
Мегисан ти е казала вече за сервиз Електра - Автоелектроника на старото разградско шосе. Внимавай да не объркаш със сервиза на Бош, че сметката ще е петорно по голяма после  hahaha Другият вариант е сервиз София - намира се на ул.Ст.Стамболов посока охлюва в една от уличките. Мисля, че следващата пряка на ъгъла след фурна Шогун. Там освен с електроника се занимават и с механика. Тоест могат да помогнат и при двата случая. Третият вариант е бившият сервиз на Сузуки срещу Водната кула в Дружбите. Това са моите предложения. Ако проблема е в имобилайзера в първите два сервиза със сигурност ще го "хванат" и отстранят. В третия също би трябвало да се справят с този проблем.

# 334
  • Русе
Определено гледай да не сбъркаш Електра-та с Бош-а, то остави сметката, ама и отношение като хората няма да получиш. Сузуки - да, добри неща чувам за тях. Те са по-нагоре от Електра .

# 335
  • Русе
Благодаря ти. Един познат също ми препоръча - този на ул.София - може би ще отида първо там. Този електра, не е ли дето правят аларми и ел. стъкла и имат нещо като сервизче и на ул. Видин.

# 336
  • Русе
Благодаря ти. Един познат също ми препоръча - този на ул.София - може би ще отида първо там. Този електра, не е ли дето правят аларми и ел. стъкла и имат нещо като сервизче и на ул. Видин.

Навремето правеха основно аларми, но това от години (поне 7-8, ако не и повече) не е така. Вече правят всичко, и механика, и електроника

# 337
  • Русе
Защото ако са същите, които са на ул. Видин - 3 пъти ми правих ел стъклата на предната кола и нищо не свършиха - само ми взеха парите, та затова питам, ако са същите хич да не ходя там.

# 338
Не, на ул.Видин мисля не са към тях. Там преди правеха газови уредби ако не се лъжа.

# 339
Агнес,на третия им работен ден се наредих на опашката...Еее,вярвай 40 минути чаках. Shocked Облещих се.Препотих се да седя до уреда за дюнери...То жега,огън-аз с яке,три поло-та,блуза,боди... #Crazy Само бършех капки от челото.То нито да се съблека че две торби в мене,нито на тая жега да стоя...Ама издържах. Само един дебел,май беше циганин се бършеше зад мен У мене,че му теглих една майна и се дръпна  Hands Thumbsup
А следващите два пъти като ходих двама пред мен...Минавам и зад мене се редят 20 човека. Joy Късмет.  Grinning
pimi ,аз обожавам крилца...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes В Аладин ли ги има,на Кауфланд?Как не съм ги видяла...  smile3511 Особено ако са препечени,ле-ле...То пак ми се прияде...Все едно съм напомпала корема.   Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес самичка от 17:00 до 20:00 часа такава обиколка си направих...Дружбите,разни магазини за дрехи,обувки,бельо...Айде Практис,Лидъл-а,Кауфланд....И не се стърпях пак на дюнерите....Е,взех си.Бе да напълнея,я.  Grinning Но крилца не видях. Че съм проста патка...   sohappy
Относно тапети аз казвам големи благодарности на Juliette14,chibi,viki_1974.С тяхната помощ търсих,обикалях.Купих от Елада.Наистина има страхотни тапети... Heart Eyes Момичета:благодаря! Heart Eyes

.....  Joy .... Още се смея. Страшна си... И аз много обичам крилца. Та днес се наредих за пръв и последен път на тез ооопппааашкии... Светът все едно ще свърши. Simple Smile Купих на мъжо дюнер, а аз крилца. Мииии те са кат тези на KFC. В смисъл с голяяма хрупкава панировка. Не са лоши, но аз си предпочитам моите с многото сосове дет си ги пека. Simple Smile

Радвам се, че си си харесала тапети!  Hug Heart Eyes ...
Опашките са великииии  #Crazy Аз обожавам хрупкава панировка,ауууу...  Heart Eyes Пък преди дни гледах на KFC една реклама с крилца... Е,потекоха ми лигите тогава. smile3556

# 340
Наредих се вчера аз и като мо дойде реда и хоп крилца нямат  Crossing Arms Имали, но в другия Кауфланд на кръговото. При нас в Дружбите не. Е, аз и половинката намазахме по дюнер дан'сме капо.
Миленка с тебе все се разминаваме. Да вземем да се уговорим да отидем хем да си напазаруваме заедно хем и да се наядем  Joy

# 341
Момичета, моля за актуален телефон на д-р Киселова!

# 342
  • в огледалото на живота
аз обожавам крилца...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Веднага ти казвам рецепта за хрупкави такива:
мед,соев сос,зехтин  и горчица.Объркваш всичко в един съд,топиш крилцата и слагаш да се пекат във фурна.И кокалчетата ще изхрускаш от сладост..... Laughing

Търся тензух,големи метри.
Някой с идея и цена откъде  Rolling Eyes

# 343

Търся тензух,големи метри.
Някой с идея и цена откъде  Rolling Eyes

в магазините за платове няма ли  newsm78 , последно купувах като бях бременна за пелени уж, ама като нямам спомен от къде....ааа май от макаронената имаше там един магазин за хасета и спално бельо, ама сега го няма вече. Иначе беше много евтино до колкото помня.

# 344
  • в огледалото на живота

в магазините за платове няма ли  newsm78
Незнам,затова и питам да не обикалям нахалос... Blush

Общи условия

Активация на акаунт