Къде в Русе?!Тема-7

• 93 108
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • в огледалото на живота
Случайно да знаете откъде мога да купя бели яйца?
Миналата година взех от Кауфланд, но онзи ден бях там и нямаше.
Въобразила съм си, че цветовете стават по-красиви на бяла основа. Mr. Green
Видях в Лидъл в кутийка по шест, но бяха много малки.
Тъкмо с този въпрос и аз влизам.....взе ми думите изпод клавиатурата.... Grinning
Не си въобразяваш за цвета,така е.
Дано открием  Thinking

# 451
По-рано като ходех на работа много ме беше яд шефа като донесеше бели яйца, защото черупките им са много по-тънки и лесно се чупят. Купуваше ги от Метро. Предполагам, че има и сега. Погледнете в каталозите.  Rolling Eyes

# 452
  • Русе
Гледам в темата за Кауфланд, че коментират точно за белите яйца. Явно има или е имало. И аз се каня да си купя бели, дано уцеля да си купя.

# 453
За белите яйца - прави сте - цветовете се насищат повече! НО! Аз лично бели яйца - български - не съм видяла до сега! Основно са с произход Полша. Не че имам нещо против полските кокошки - нали  и те са в ЕС - би трябвало да имат същите права като нашенските, но гледайте срока на годност и имайте едно на ум. Няма как да имат 30 дни годност като ги купувате, при положение, че има време за транспорт и т.н. Вие си знаете де, ама аз да кажа   chef

# 454
  • Русе
Иммаше в Кауфланд вчера. Разделени на две места - кафевите бяха при яйцата, а белите между щандовете с млякото. 30 бр. за 4.99лв

# 455
  • МАРС
В Лидъл ги бяха опоскали. Tired
Чудя се утре дали има смисъл да ходя до Кауфланда. newsm78

# 456
Днес взехме от Кауфланд. Има.

# 457
  • Русе
Можете ли да ми препоръчате кадърни майстори за ВиК инсталации и баня, моля   bouquet

# 458
  • Русе
Моля за помощ Praynig
Дайте идеи за магазини на мебелни фирми, които да предлагат кухненски ъглови дивани, с функция сън. Да са удобни за сядане, тъй като тази вечер ходихме в Арон по друг повод, седнах на един диван и ми се оръби д-то Laughing
Спрели сме се на нещо от този тип
Скрит текст:

# 459
  • Русе
Гледах във високите блокове по Борисова, не знам коя е фирмата, имаше доста мека мебел. Също по Липник Мондо и Стефани стил. Имаше доста избор там.

Аз пък да питам за по-хубави чаршафи откъде да търся, освен вариант да шия. Знам Белотекс, Елада, друг магазин не се сещам. Може и по интернет да поръчам, но искам хубави, меки, памучни, най-много памучен сатен.

# 460
  • Русе
Гледах във високите блокове по Борисова, не знам коя е фирмата, имаше доста мека мебел. Също по Липник Мондо и Стефани стил. Имаше доста избор там.

Аз пък да питам за по-хубави чаршафи откъде да търся, освен вариант да шия. Знам Белотекс, Елада, друг магазин не се сещам. Може и по интернет да поръчам, но искам хубави, меки, памучни, най-много памучен сатен.
Благодаря Meggysan!
В Некрасов преди беше Стефани стил, но като го преместиха в Здравец, този не го ли затвориха newsm78
Чаршафи преди имаше до Елада на новия булевард до бебешкия магазин, но там май са им доста солени цените, щото помня, че бяха маркови Wink

# 461
Здравейте Simple Smile Някой знае ли къде продават бебешката козметика Бебино? В АГ-то като бях къпеха бебетата с тази марка шампоанчета и ухаеше много приятно Simple Smile

# 462
  • Русе
Здравейте Simple Smile Някой знае ли къде продават бебешката козметика Бебино? В АГ-то като бях къпеха бебетата с тази марка шампоанчета и ухаеше много приятно Simple Smile
Гугъл казва - Хиполенд. В Доналд дък и Щастливото бебе няма ли?

# 463
  • в огледалото на живота
Моля за помощ Praynig
Дайте идеи за магазини на мебелни фирми, които да предлагат кухненски ъглови дивани, с функция сън. Да са удобни за сядане, тъй като тази вечер ходихме в Арон по друг повод, седнах на един диван и ми се оръби д-то Laughing
Скрит текст:
Във ''Виденов''гледа ли?
http://videnov.bg/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0 … %B0%D0%BD%D0%B8-0

# 464
  • Русе
Моля за помощ Praynig
Скрит текст:
Във ''Виденов''гледа ли?
http://videnov.bg/%D1%8A%D0%B3%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B4%D0 … %B0%D0%BD%D0%B8-0
Гледах, ама нещо не ми вдъхват доверие техните продукти. Купих си от тях маса за хола на село преди 3 години, след като старата ми я изяде дървояд и се разпадна Laughing В него момент не ми се даваха излишни пари за нещо, което не ползвам, единствено дистанционното на телевизора стои на нея. Ами като я гледах предната седмица - фурнира на места е станал като на балончета. Преди да вземем решение да дойдем в Ловеч, решихме да преустройваме апартамента. Поръчахме си от тях едно легло тип спалня. При превозването на кашоните, явно, където са опирали в капака на багажника, картона на едно място се е скъсал и обкантващата лента и част от фурнира са повредени. То ако е качествено това ПДЧ, едва ли ще се обели.

Общи условия

Активация на акаунт