Сладкарничка за книги-тема 29

• 22 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • USA, Steak State
Опа, намерих ви! Ужасно бързо пишете, а аз тия дни съм като парцал от преумора.

Ходих да си клъцна буйната косица  Mr. Green Сега се чудя дали да не и сменя цвета с шантаво лилаво или ярко червено.  Joy

Купихме си грил най- сетне с притурка газово котлонче и си направих мекички. Много обичам пържено, а страшно мразя да ми си осмърдява жилището, та това е перфектното решение. Напоследък и времето е разкошно и е кеф да стоя на двора.

Започнах междувременно за втори път "Крадлата". Първият път я четох в оригинал. Интересното е, че сякаш има разминавания, но не съм сигурна на 100%. Трябва да прелистя оригинала, за да потвърдя.

# 301
  • Пловдив
Добър вечер  Hug
Благодаря ви за комплиментите за моите нокти  Hug Дълги години си ги гризах и нямах никакви  Embarassed винаги са ми били комплекс. Към днешна дата всяка мила дума за маникюра много ме радва  Embarassed

Сливче, едва ли ще съм ти от полза относно сешоара тук имам един на Филипс /свръх обикновен/ 8 година го ползвам, в Пловдив имам едни Карфурски на 6 години.
По принцип не си правя прически с тях, когато имам възможност не използвам сешоар.

Зори, стискам силно палчета.

Гиговче, харесвам ти блузките. Лично аз почти нямам бели и черни дрехи в гардероба си, но пък те са много по-функционални.

Днес минах през библиотеката взех си една книжка /сакън да не остана без такава/  Mr. Green

Понеже споменахте четящи котета, да ви натрапя моето

Което ми напомня, че щях да снимам библиотеката в Пловдив, ще гледам да не забравя следващата седмица да го свърша.
Не помня вече дали исках да пиша нещо друго.
От мен лека нощ, до утре  Hug

# 302
  • София
ау, Дес, каква сладуранка  Heart Eyes
и аз трябва да си снимам библиотеката, не е като да няма какво да покажа  Mr. Green както назидателно отбеляза една приятелка след разговор от типа "как си - де си?": "хората ходят в моловете да пазаруват глезотии и да лафят на кафе, ти ходиш до книжарницата на Сиела!"  Mr. Green а тук сред вас е единственото място, където това ми поведение ще бъде разбрано и оценено по истинското му достойнство"  Hug  Heart Eyes
аз имам работа и вися на компа по нощите  Tired ще издържа още не повече от час

Дев, ти нали беше от Русе? виж : http://calendar.dir.bg/inner.php?d=22&month=1&year=2015& … =37&eid=66324

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 01:43 от marisha7

# 303
Много се отплеснах пишейки за училище, досега превеждах Вирджиния Улф  #Crazy

Малко ще си почина като напиша няколко неща.

Първо:
Нелка, оправяй се, много гадно така. Дай си почивка, за да можеш да си полезна и на останалите.   Hug

Няма да ви изброявам поименно, вие си знаете, но ме карате неистово да желая да започна нова книга на Филипката ...  Crazy А имам още 1 от библиотеката(и то доста дебела), плюс тази, която в момента чета .. тъй че, въздържайте се от коментари за нея, моля ви. Разпалвате ми страстта  hahaha  Blush  Laughing

Много хубави блузки на Гиговчето, и аз трябва да ида на пазар скоро (искам някакви по-спортни ботушки, мекички, топлички тип Уг, блузки, дънки още един чифт, пуловерче, жилетчица), то студеното време почти мина, ама все пак   Party

Деси
, спря ми сърцето заради теб. Искам да я намачкам тази писана, моля те, моля те ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обожавам я!  Crazy

Паяче
, сменяй смело. Аз съм за лилавото!  Peace Ама после и да покажеш как е станало де.  bowuu   И аз обичам мекички и пържено, ама ме боли коремчето от тях  ooooh!

Маришка, напълно те разбирам. Наскоро една позната(колежка на приятеля ми), като говореше за мен пред още един познат(пак техен колега), на негов въпрос какво правя и с какво се занимавам, отговори: "Знаеш ли в какво й се състои ученето: чете книги! Не виждаш ли, че постоянно СПАМИ с неща за книги във фб."  #Crazy  ooooh! И това идва от дете на българска филоложка. Не знаех, че информацията и писането за книги са спам и не знаех, че в магистратурата си не правя нищо друго освен да чета книги. Laughing  newsm78  Naughty  Де да беше само това, ехеееей, живот щях да си живея. А ако ми плащаха за това "спамене", още по-добре щеше да е   Whistling  Laughing
Та, Маришка, разбирам те напълно  Hug Явно другите хора обаче, не  ooooh!

Ох, продължавам да пиша, надявам се да сте имали хубава нощ момичета, ще се "видим" за добро утро!  Hug

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 06:33 от Bubbly . . .

# 304
  • В Балкана
Добро утро!!

Нели взимай болничен/отпуска и се лекувай! Такива геройства, не ги оправдавам  Crossing Arms И ти си човек.

В офиса пак има болни, включително и с температура. Едната колежка за 3 или 4 път се разболява за тази зима.  ooooh!

Деси и на мен ми хареса ноктетата ти. И много интересно си ги лакирала.    bouquet
Моите са най-често с безцветен лак. Бързо и мързеливо  Laughing
А когато чета чужда книга, задължително с безцветен или без лак. Сега подкарвам втора седмица без.  Blush

Хубав да ви е деня!

# 305
Добро утро  Hug

Рейн много си ранобудна  Hug

Другарче Нарче чакам те с кафето  Hug

Снощи започнах "Гласовете на сърцето" и днес така ми се чете ... но ще чета учебник  Tired

Прегръщам ви и ви желая ползотворен четвъртък  Hug

# 306
  • София
Добро утро,  Hug

Нели, бързо да се оправяш. Все пак помисли за болничен  Hug

Хубав и успешен ден ви желая.   bouquet

# 307
  • в огледалото на живота
Привет  другарчета  Hug
Вечер нямам много време за компа и пропускам важни неща от темата.

Нели,знам,че си издържлива и имаш висок праг на болка,но ако има възможност да си починеш поне два дни у дома-направи го.
Грипа,ако е такъв не е шега работа.Нито ще имаш сили за децата,нито за себе си.
Да,знам и каква е ситуацията в училище при липсващ учител....за съжаление не е положителна... Confused
Но ,здравето е най-ценно,нали знаеш.... Hug
Прегръщам те и се надявам тази сутрин да си една идея по добре от вчера!

Гиговче,да са ти честити новите блузки   bouquet Ама много лятно го раздаваш... Simple Smile

Зори,you can't do it  Peace

Лофче,учиш ли чедо и по какво  Rolling Eyes

Маришкин,знам за Руслан,че и съвсем до нас е центъра,ама трудна работа да се стои мирен с едно летящо торнадо 2 часа ,пък и нямам човек при когото да оставя децата за да си доставя малко удоволствие и на себе си... Sad /мама работи до късно,ММ също..../
Понякога ми липсват такива мероприятия... чувствам се леко ограничена откъм това Tired
Да ви споделя снощи какъв куриоз имах в тъмната вечер...ама не се смейте много.... Blush
Скрит текст:
Синът ми е запален по баскетбола и ходи два пъти седмично на тренировки.Понеже приключва доста късно отивам с колата да го прибера,за да съм по спокойна.
Та нарамих малкия летящ холандец под мишница;предварително взех  книжката на Гани за сбе си да чета и една за оцветяване за дребното  да мирува докато чакаме баткото и се паркирах пред входа на залата.
Уличката е в краен квартал,доста неугледна и мрачна и определено зловеща..бррррр.
Оставих младежа и се настаних удобно с трилърчето отпред на седалката,девойката отзад грабна моливчетата и се отпуснах с наслада.Оставила съм плафона в автомобила да свети и да отразява,че да виждаме.Така съм се задълбочила с четенето и неусетно приключила тренировката.Изведнъж в тъмницата някой ми хлопа на прозореца силно... #Crazy .значиииии.....подскочих като ужилена....това сърце,чак в гърлото отиде... ooooh! ,а той-синковеца ..... Crazy
Решил да си прави майтап с майка си.....
Лелее...идеше ми да хвана за ушите и да го залющя,както е една глава над мене... #Cussing out
Тъй,бая стрес ми хвърли,че ми държи влага цяла нощ....

А смейте се сега на мойта неволя.... Laughing

Hug

# 308
Добро утро и от мен .

Другарче Лофче , и аз току що спретнах кафе , хайде да пием и да се мятаме да учим и работим .  Hug

Нели , дано днес си по - добре, наистина този грип те кара да си като парцал , само хапчета пием  ooooh!   Hug

Хубав и успешен ден от мен !

# 309
Добро утро, миличики!

Нели, Нара, бързо да оздравявате! Щадете се колкото може повече!  Hug

Дев, направо си те представих! Другия път да си вземеш романтична книжка, а не трилър.  Hug

Хубав и ползотворен ден на всички! Лека работа и успешно учене!  Hug

Heart Eyes

# 310
  • София
ДУ  smile3507

Паяче, интересно ще ми бъде да провериш дали наистина има несъответствия!
Преди време /не помня обаче коя книга беше / я четях паралелно на хартия и в ел. вариант, но или на английски, или на руски. Това, което ми направи впечатление беше, че в българското печатно издание липсваха цели пасажи /страници/ налични в електронното  Shocked

Адашче, снощи забравих да ти отговоря за Пандората. Аз всъщност само я зачетох и нещо не ми допадна. Бях във фаза, в която каквото и да подхванех не вървеше  Blush Така че не мога да дам мнение, за тогавашния момент не беше "моята" книга  Hug

А за "Червената кралица" ще те подсетя обезателно, както ще подсетя и Венката за "Проклятието на краля"  Laughing
Аз си пиша всичко в едно екселско файлче, какво си мислите вие - всички сте ми в табличка кой какво обещал, на кого аз какво и така ...    Joy  Hug

Дев, ти си била в трилър на живо  Laughing  Hug

# 311
ДУ.

Деси, много сладко това коте. Heart Eyes Предполагам е и гальовно. Това едно от мъничките котенца дето беше спасила ли е? А маникюра ти и на мен ми хареса, но разбира се забравих да го спомена вчера.

Настанила съм се удобно с кафето, но после трябва да пазарувам и да сготвя нещо. Tired

# 312
  • София

Настанила съм се удобно с кафето, но после трябва да пазарувам и да сготвя нещо. Tired

И аз искам така , но без последната част  Laughing
Цвети, а ти не ходиш ли на работа или си на смени?  Simple Smile

# 313
  • На планетата Земя
Добро утро!

Дев, да не си посмяла да се скараш на детето!  Twisted Evil Mr. Green Отишла си там да го вардиш от тъмно и зло, а си седиш в колата и преспокойно си четеш книжки.  Mr. Green

Нелче е отишла на работаааа .... затова вчера тихо, тихо по пантофи се измъкна от тематааааа. Ще й се караме днееееес.

Миж, аз в твоята таблица съществувам ли? Май не.  Thinking Я да ме запишеш.  Mr. Green

# 314
Миж, работя на смени в момента в един голям магазин. Но силно се надявам скоро да си намеря друга работа. Всеки ден гледам обявите, но засега нищо. Confused

Готвенето може и да пропусна. Реших да взема нещо от топлата витрина. Мързел голям... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт