Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 636
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
ДУ!
Ох, Кости, разсъни ме  Heart Eyes! Звучиш наистина леко шокирана и изненадана, опитвам се да си представя какво й е на душичката ти  Hug.

Лоф, чакаме да се похвалиш с още един взет изпит, успех!

# 646
Костииии, тихичко то казвам честито  Heart Eyes И ММ искаше три, даже етири, ама за сега съм го разкандардисала, че ми е много трудно самичка.
Камиче, ида   animal037
Моя пъзел много ме измъчи, толкова май не бях запецвала, иде ми да го разваля така, както не е довършен  Crazy
И четенето нещо не ми върви, ама чакам да ми дойде музата самичка. Уж чудна книжка съм хванала.
Наш Гришо днес има имен ден, стискам му палци, в 12 излиза срещу Мъри  Grinning

# 647
ДУ Hug
Сваке, чудни новини Crazy, развълнувах се миличка, дано всичко да е наред Praynig Честито и леко бременеене Hug

Камиче, прекрасно място Crazy

Не мога нещо да зацепя още, снощи се прибрахме в 2 часа ooooh!, а в 5 малкия ме събуди че му е лошо Rolling Eyes

Отивам да пия още едно кафе, белким се събудя Rolling Eyes

# 648
  • в огледалото на живота
О,мила Кости..... Heart Eyes като те прочетох и се просълзих...... Hug
Каква новина само....
Абсолютно подкрепям Нели-това си е Божи дар!

Пожелавам ти едни спокойни дни от тук нататък  Hug
Ех, Киф повлече краче за още  една бебешка и приказна история..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дай Боже и за още такива в нашата тема,силно ги прегръщам всички които желаят това щастие да им се случи  Hug Hug Hug

Наистина се развълнувах...такива новини ме правят сантиментално чувствителна... Blush

Камиче,при теб съм  Hug и си пия второто кафе!

Гани,утре ти връщам книжките  Peace
Докоснаха ме много,изживях с тях всичко...''Сестра'' и'' После'' са невероятни трилъри...,но признавам втората ме накара да плача.... Cry
Отдавна не ми се беше случвало.....

Спокойна и приятна неделя момичета  Hug

# 649
Добро утро и от мен , станах рано кафе пих , закусих , сега е време за разходка с Аричка  Heart Eyes

Лофче другарче, и тук да ти кажа , че стискам големи палци , знам че ще се справиш отлично .  Hug

Кости миличка , страхотна новина , наистина Господ те обича . Радвай се мила , бъди щастлива , това е чудесно , дано на всяка жена се случи такова щастие . Аз също искам 3 - 4 деца , но предвид че съм почти на 30 и нямам нито едно , надали ще се осъществи . Но ти се усмихвай , без лоши мисли !  Naughty Hug

# 650
Lof4e, успех на изпита днес fingerscrossed

Наричка, как си мила?

Нелко, а ти?

И другите да се оправят бързо, Еви също Hug

# 651
  • София
Здравейте момичета,

има ли едно местенце във вашата сладкарничка за още една любителка на книги и тортички?
И за да спазя правилата първо ще се представя.
Четенето ми е основното хоби. Използвам всеки момент да чета. Чета всичко, не се ограничавам жанрово. Предпоследното нещо, което четох беше "Дервишката порта" на Ахмед Юмит(не ме впечатли особено много). Сега подхванах Триумфалната арка. Харесвам Ремарк.
Пътуването ми е друго много любимо занимание. В главата ми са постоянно планове за пътуване. Някои от тях осъществявам, други не.
Имам дъщеря на почти 11 години и обожавам торта Гараш.
Хубав ден на всички, въпреки нехубавото време!  bouquet

# 652
  • на североизток от Рая

Благодаря, че питаш, Гале. Ама какво да ви занимавам. 11-ти ден се влача вече, като пребито куче. Но то това да си имаш синузит, не на всеки може да се случи. Crazy Като ремарке я влача тази досада след себе си. Ще мине.  Peace

Точи, имам от същата марка пъзел, знам за какви парченца говориш, обаче пък толкова ярки цветове има, стават красиви пъзели, просто са неустоими. Ти си упорито магаре, ще го наредиш.
Скрит текст:
не се сърди, магаренце си, миличкото ми! Heart Eyes

Мария, мЕтни го насам тоз труден пъзел. Мъжът ми все такива го предизвикват. Ще му помагам и аз, ще го наредим и ще ти го върна на голеееми парчета в кутията.  Hug

Исе, забравих да си напиша името на онова хомеопатично, което ти ми препоръча. Освен това исках да попитам дали в аптеките се продават хомеопатични лекарства, или си ги набавяте по друг начин.

А бялата орхидея почтиии се отваря вече.  Grinning

Биоли,  Hug Heart Eyes, добре дошла при нас! Ако останеш, значи ти харесва. Ти сама ще покажеш. Дано да ти е приятно, настанявай се удобно.  Simple Smile

Кали, сега видях, че днес е Световен ден на средствата за масова информация. Ако празнуваш и ти, честит празник.   bouquet Нали си в тази сфера.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 11:16 от neli mar4

# 653
Биоли, добре дошла   bouquet
Нели, този е пъзела
Скрит текст:
Цялото небе е в един и същ цвят, парченцата си приличат, постоянно мисля, че съм уцелила подходящото, но нататък не пасват и развалям и пак пробвам  Crazy. Иначе е много интересен, скалите са грапави и фосфоризира на тъмно  Grinning
Вие за кой пъзел говорите? За бухльо? Много е хубав, аз си го поръчах, както и другия с птичката  Heart Eyes

# 654
  • Варна
Ухаааааааа ,дано всеки ден да се събуждам с такива хубави новини  Crazy

Костиииии,много мило ми стана като прочетох надявам се всичко да е наред  Hug Hug Hug
И аз така искам поне 2 деца ,ама има време още и аз като Нара чакам принца и го срещам някъде на 65 страница  Mr. Green Mr. Green

Биоли добре дошла  Hug

Лофче,стискам палци  Peace

Аз снощи излизах на кръчма от танците ,днес ми е малко криво.При нас е ужасно гадна мъгла за нищо нестава навън.Да ви кажа започвам 3 седмици лекции така че ако изчезна да не се чудите и да не ме забравяте  Heart Eyes

Желая ви прекрасен почивен ден !

# 655
  • София
ДУ, прекрасници  Hug

Кости, след първоначалната изненада съм сигурна, че ще оцениш щастието, което те очаква  Heart Eyes Прегръщам те!

Камиче, идвам и аз в твоето райско кътче  Flutter

Днешният ден го пиша дъждовен и смятам да го прекарам в леглото.
Скрит текст:
Такъв тежък МЦ ме стовари, че не съм на себе си. Отдавна не ми се беше случвало да съм такъв парцал  Tired

Вчера не можах да се включа. Исках да ви споделя възмущението си от глупавите ни недомислени закони. Казусът не е приятен и който иска може да не чете, затова скривам.
Скрит текст:
Става въпрос за инициативата "Подари ми история!". Исках да се включа в нея; писах мейл с въпроси, като ги помолих да ми разяснят малко правната страна на нещата. Оказа се, че за да се спази и последната буквичка на Закона за авторско право и сродните му права, книгите, които могат да бъдат прочетени, са тези на по минимум 70год., независимо, че Инициативата е с благородна и некомерсиална цел, в помощ на незрящите хора да получат достъп до книгите. Особено за децата, които все още не са се научили на Брайл.
Доброволци има много, но каквато и книга да прочетат, ако е по-млада от 70 години, то те нарушават закона, както и инициаторите, че разпространяват записа на други хора, независимо, че тези други хора са в неравностойно положение.
Много тъпо ми стана  Confused.

Гледам за срещичка отваряте дума. Аз няма да мога да се включа в такава преди 10 февруари, затова сега ще си мълча. А много искам да се видим.

Нелче, за хомеопатичните лекарства:
Скрит текст:
Истинското хомеопатично лекарство се състои само от един елемент.
Както са тези:

Всички останали, на които пише "хомеопатично", но в състава си имат повече от една съставка, НЕ СА хомеопатични лекарства. Те са продукти с хомеопатично действие.
За да разбереш разликата ще ти дам лесен пример. В магазина киселото мляко с 3,5% масленост знаеш, че е хубаво, гъсто и много по-полезно от това кисело мляко, което е с 1% масленост. И двете млека са кисело мляко, но разликата е голяма в качеството им и в действието им за организма. Т.е. условно мога да разделя две групи - хомеопатични лекарства (като показаните на картинката, които се предписват от лекар-хомеопат по точна схема, съобразена с конкретния случай на всеки пациент) и хомеопатичен продукт, който може да е хомеопатично мазило, таблетки, капки, сиропи и пр. И лекарствата и продуктите се продават свободно в аптечната мрежа. Но честа грешка, която правят много хора е да си купуват хомеопатични продукти,  те да не им подействат по начина, по който са очаквали и да заклеймят цялата хомеопатия, че за нищо не става. А всъщност никога не са се лекували с хомеопатия.
Дано разбираемо да съм обяснила.

Биоли, добре дошла при нас  Hug

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 11:38 от Kally May

# 656
  • в огледалото на живота
Исе, забравих да си напиша името на онова хомеопатично, което ти ми препоръча. Освен това исках да попитам дали в аптеките се продават хомеопатични лекарства, или си ги набавяте по друг начин.

Нели, Hug
Скрит текст:
Цинабсин е лекарството  Peace
Ето го:
http://dhu-bg.com/11-%D0%A6%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D1%81%D0%B8%D0%BD
Свободна е продажбата му в аптеките  Peace Три блистера са около 12лв.
Това е комбиниран хомеопатичен продукт.Има и моно препарати,но там е по-особена характеристиката... Simple Smile
Няма да описвам подробности,но изисква преглед при опитен хомеопат и е по сложно..... Wink

С Кали не съм съвсем съгласна,но няма да споря....Имам и доста добър личен  поглед и опит  върху двете страни на монетата.. Sunglasses
Лично аз ,бе да са ми предписали моно продукт от хомеопат не се наемам да предлагам и да вземам.
Най-малкото хомеопата провежда личен преглед с човека който лекува.....така напосоки при монотерапия не се практикува...
Ти си решаваш.....

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 11:33 от ~Dev~

# 657
Ами Нелко парченцата са на 2/3 от големината на стандартен пъзел. Ето ги, снимах ги
Скрит текст:

А за другото няма какво да ти се сърдя, аз си знам, че съм магарИ.
Скрит текст:
Хем скорпион, хем и македонска кръв има, а и малко шопска май  newsm78....
Питай мама и ММ, те най-много могат да се изкажат по въпроса  Mr. Green Blush

Но се опитвам да се самовъзпитавам  Rolling Eyes

Биоли добре дошла и от мен   bouquet

Скрит текст:
Абе какво се оплакахте всички едновременно този месец от онова Thinking И аз бях така преди 4 дена, много зле по всички параметри, които можете да се сетите. Даже се наложи да си ходя по-рано от работа и цяла вечер не спах  Tired Май има нещо във въздуха Thinking

Миме бухала метнах аз да Simple Smile А твоят е много красив. Ще го направиш сигурна съм Wink

# 658
Околните  Hug  май се вълнуват повече  от мен. Истината е, че наистина съм малко уплашена, по-скоро объркана. Но ще се справим. Дъюерите и двете бяха планирани, а това наситина е някакво Коледно чудо, защото контактите ни с ММ бяха доста ограничени, особено в онези дни. По Коледа се случват някакви чудеса, нищо, че ако ме бяха попитали, щях да си избера друг подарък на този етап Mr. Green
Страхувам се, че няма да мога да го обичам, като сестрите му Embarassed и това ужасно много ме мъчи

Точ най-вече за теб  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
И за другите, те си знаят кои Wink

Нели може би аз избързвам. Все пак е международна пратка, а аз пратих във вторник, не е минало много време. Но тези дни си имай едно на ум.

Сега се сетих, че сънувах снощи Миж. С ММ бяхме в Шумен, не ме питайте защо точно там и защо не с Нели, а с Миж се срещмнах, не мога да ви отговоря  33uu
Та значи в Шумен сме, работим в някакъв магазин и се обаждам на Миж, че сме в града и newsm78 и дали иска да се срещнем. Тя изненадващо ми прави поръчка по телефона, в оня магазин, която да занеса в дома и. (При нас има доста стари хора и в нашия магазин предлагаме тази услуга Crazy )
Та нося аз поръчка на адрес и на вратата познато лице. То пищене, то радост, то сълзи - голяма емоция беше. Дори не мога да си представя как ли ще е на живо да се срешна с някоя от вас Laughing
После щяхме да се скараме с Миж, защото не и позволявах да ми плати, а тя настояваше, но ... София разреши спора като ме събуди.

Видях, че някъде из страниците Нара и Лофчето ме викат за прегръдка. Ей ме на   animal037 ида да се напрегръщаме hug

Биоли добре дошла и от мен!

Лоренка, Нара недейте така. Аз бях горе-долу на годините на Нара, когато забременях с първото и ей ме на - за 5-6 години три са налице (почти) #Silly

# 659
  • в огледалото на живота

Кости,душицо мила... Hug Hug Hug
Така си мислех и аз...Такива страхове ми се филмираха в главата,че на моменти се чувствах объркана дали съм взела правилното решение... Embarassed
Пускай ги да летят тези....обичта на една майка към децата е еднаква и не се измерва в количество  и качество  Peace
Прегръщам те силно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт