Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 637
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Скарамушче, не се отваря линкът, който си пуснала. Дай заглавието на романа. Hug

Едит: оправи се, видях книгата, но за съжаление не мога да помогна.

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 23:01 от Вени***

# 631

Ох, уж го оправих този линк...  ooooh!

"Кукувича прежда" се казва книгата на Христо Карастоянов (това е общо издание на трилогия: "Кукувича прежда", "Перпетуум мобиле" и "Сбъркана хроника")

# 632
  • Берковица
Искам да попитам дали сте чели Малка звезда и Когато мъртвите се пробудят, и дали си струва да се купят?

# 633
  • София
Гани, "Когато мъртвите се пробудят" е много особена книга, която не допада на всеки. Имам я, у мен си е и мога да ти я изпратя за прочит, ако искаш  Hug. Просто не смея да я кажа купувай, защото наистина е особен и тежък роман.

# 634
  • Берковица
Благодаря Вени, поръчах си Фантом Ловци на глави и Окото на Ева, колебаех се и за тези двете,  но коментарите бяха противоречиви и се отказах . Благодаря ти и ще се възползвам от предложението, но по натам да си върна книжките, които съм взела.
Ако ти харесват моите нови книжки мога да ти ги пратя за четене,след 1 февруари, че една приятелка ще ги поръчва и ще ми ги донесе тогава.

# 635
  • София
Гани, и аз може би ще се възползвам по-натам, че искам да прочета разни мои неща  Hug! Не се колебай да ме подсетиш, когато решиш
Ти си се хвърлила в скандинавските трилъри  Mr. Green, добър избор!

# 636
  • Берковица
Прочетох Леопардът,Немезида Снежния човек, а сега довършвам и Пентаграма, и съм заклет читател на Несбьо.  Rolling Eyes
Остава ми да намеря и Спасителя и ще съм  Blush Laughing

# 637
  • Берковица
Лека нощ! Отивам в леглото с Изцелението на Шопенхауер,   Hug
Наде, къде изчезна?   Hug Hug

# 638
Радвам се, че ви хареса откъсът от книгата на Хапсали. Докосва, нали?  Hug

Аз си поспах малко, нещо главата ме беше заболяла, преди малко се събудих и сега ще си почета книжка Simple Smile

Хубава вечер, момичета  Hug Hug

# 639
Добро утро  Hug то навън е още нощ де  Mr. Green

Сервирам кафето както обещах

Аз съм готова за път, не можах да заспя до 1 и се събудих в 4, свежа съм като изсъхнала теменужка  hahaha Хубава и спокойна неделя ви желая и ще гледам пак да се включа по някое време  Hug

# 640
  • В Балкана
Добро утро!!

Друго си е почивният ден - излежаваш се до 7.30-8 ч.  Joy

Лофче, успех на изпита!   bouquet

Прочетеното от "Гръцко кафе" и на мен ми допадна и бих прочела книгата. Ако някоя добра душа, реши да я сподели с мен, когато и да е, няма да откажа.  Blush

Мариет, да ви е пролетно-лятно в спалнята и т.н.  Mr. Green

Вчера от Сиела си поръчах две книги.  Blush Направихме с колегата обща поръчка.
Нели, нашата доставка е 3.55 със Спиди. Като правиш поръчката и влезеш в кошницата, долу има поле за въвеждане на пощ. код, въвеждаш и ти показва, колко е доставката до теб.

Гигич, много ти е хубава тортата!!  Heart Eyes И аз съм я правила -за един мой ден-ден, преди няколко години, когато за пореден път ставах на 22.  hahaha

При мен е дъждовно.. само за четене.  Crazy  Вчера си прочетох едната книга, продължавам си с другата.. И съм в чуденка, какво леко да подхвана за преди сън.. Може би леприконите.  Heart Eyes

Хубава неделя!!

# 641
ДУ, девойки!
Така я чаках тая неделя... а то - дъжд, гадно, отвратно...
Но: на човек му е на душата такова, каквото сам си го направи!

Ей-там, малко по-назад, не се вижда на кадъра, има малко кафененце на плажа с железни масички с крачета като лъвски глави, боядисани са в бяло, и там сервират най-вкусното кафе под дъгата Simple Smile
И торти. Макар и не толкова чудесни, колкото тази с трите шоколада.
Заповядайте при мен в кафето с лъвските глави  bowuu

# 642
Добро дъждовно утро!

Прегледах диагонално последните страници и видях много нови лица, чак се зачудих дали не съм объркала темата newsm78
Добре дошли!

Нели може и да съм пропуснала, но май не си споменала да си получила книгата. Пристигна ли? Пиши ми веднага щом пристигне, че ми е притеснено Embarassed Hug

Видях, че едно малко чудо е имало празник. Да ви е жива и здрава Точ и скоро да я зарадваш с братовчедче Hug

Сваке хубави блузки! И аз харесвам черното, някак елегнтно ми стоят черните дрехи, пък и ми отиват Mr. Green

Аз май ще се хваля, но не знам дали е за хвалба, имайки предвид колко шокирана съм от новината и още не мога да я приема.
Скрит текст:
Нали щях да влизам в болницата за лека интервенция. Ами то какво си мислех, а какво се оказа Crazy
Май ще си имаме още едно вързопче на есен. Но още е рано да се споменава каквото и да е, обаче на вас не се стърпях да не кажа.
Няма да лъжа, не съм въодушевена от случващото се, момента хич не е подходящ, уморена съм от 5 години майчинство, но ... ако е рекъл Господ, няма да го връщаме, я! ММ винаги е искал 3 деца, аз може би щях да се съглася с него, а може би не. Но сега като е факт, се чувствам притисната в ъгъла.
И все пак ... май ми се случва нещо хубаво, а? Rolling Eyes
На всички, които имат нужда  babydust7 babydust7 babydust7

А сега отивам да прочета на спокойствие последните 20 страници Mr. Green В последно време все така правя - първо се обадя тук, пък после ви чета. И като имам да кажа нещо, докато публикувам, то изгубило актуалността си и няма смисъл. Затова не искам да се чувствате пренебрегнати ако не отговоря на някой коментар към мен, не е нарочно. Но вие сигурно го знаете, защото знаете колко сте ми скъпи Hug Hug Hug

Едит: Уау! Камиче къде е това?

# 643
  • на североизток от Рая
 Добро утрооооо!  Simple Smile

Костииии, така ме накара да се усмихна, така ме развълнува с тази новина. Прегръщам те! Дар Божи е това!  Hug Hug Hug Никакво връщане, чу ли.  Naughty Дано да си заразна, че скоро и други момичета да ни напишат същата новина.  newsm18 newsm18 newsm18
 А книгата не съм я получила. Кога е пратена? Да не би да се е затрила бележката. Ще отида да проверя в пощата, не се тревожи за това.  Peace

Скарамуш, ще проверя в библиотеката за тази книга още тази седмица и ако я има, ще ти я пратя.  Hug

Камиче, все хубави неща ни предлагаш!  Hug

Лофче, сънувах те, сънувах и оценката, но не казвам. Като мине изпита ти, ще кажа тогава. Лек да е денят ти! Hug

Аз правих пържени филийки, правя леща, пих кафе, но сега ще пия още едно, че Кости така ме развълнува.  Heart Eyes

# 644
Добро утро!

Взех си кафе от Лофчето, да й е на късмет! Peace

Рейнче станала си чак в 8  Shocked Ужассс  Mr. Green Аз си поспах до 9 и половина пък Stuck Out Tongue

Камиче идвам и аз при теб  Hug

Видях, че едно малко чудо е имало празник. Да ви е жива и здрава Точ и скоро да я зарадваш с братовчедче Hug
Heart Eyes  bouquet  Kissing Heart
А за скритият текст какво да ти кажа - това е най-хубавото, което може да стане! Изненада, но страхотна. Ще се справиш и още как!  Hug Hug Hug  bouquet
Уф усмивката не слиза от лицето ми Кости-мило Hug

Нелкоооо  Hug Hug Hug Размъти ми се погледа с твоя пъзел. Предизвикателство е - значи ми харесва  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт