Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
О, не Наричка, всяка книга я довършвам...не знам, може в моя телевизор да е повредата, е примерно "Мадам дьо Помпадур" ми се искаше да я изгълтам. Не се зная, току-виж си променя мнението като стигна края  Wink

А тортата няма да е коментирам, прекрасна е.

Паяче Hug и дано всичко се нареди  Peace

# 616
Цоп и аз Simple Smile
Привет!
Днес бяхме на гости в един съседен град. Събрание на родата по случай 70-годишен юбилей. Страхотно си изкарахме. Скоро може и снимки да гледате на малката фурия  Heart Eyes Crazy

Страхотни чаршафи, торти, цветя  Hug

Мисля и аз да поръчам едни чаршафи като си дойде ММ.Харесах ето тези
Скрит текст:

Книги на Колибри от Сиела си харесах, но няма да казвам, защото ще започнете да ме разубеждавате, а аз май ги искам всичките. Та, ако поръчам утре, ще ви кажа  Peace

Болните да се оправяте бързо Praynig

Съжалявам, че така на бързо, но се метнах да редя пъзела от Нелка, а той е с мини парченца и ще стана разногледа следващите дни  #Silly Ще ви го покажа нареден  Peace

Какво друго? Питайте докато съм тук Hug

Лека за сега. Прегръдки за всички нуждаещи се

Паяче пиши на лични или по-добре във ФБ, ако имаш нужда да споделиш със страничен човек или просто да си излееш нещо. Не се притеснявай! Hug

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 20:21 от tochica11

# 617
Паяче, не знам какво има, но можем ли да помогнем с нещо? Каквото и да е? Гушкам те силно  Hug

Гигова, вие гости искате ли?

# 618
Нели , ще сложа поста си в скрит текст . Който не е чел книгата "Балканска сага" да не чете !!!
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 20:37 от nara86

# 619
  • ГОре на черешата...
Ооо, Точ, тематични чаршафи, ммм Laughing...

Паяче, и аз не разбрах, но ти пращам една голяма прегръдка Hug! Дано скоро облаците край теб се разсеят Praynig.

Забравих да пожелая успех на Лофчето утре Hug!

Ах, сега и Сагата ще търся за прочит...добре де, не разбирам - защо не ги преиздадат тези книги, толкова народ ги търси.

# 620
  • на североизток от Рая
Нара, така е, то това  е предадено с цялата история, по принцип питах дали ти  е допаднала. Иначе откъм съдържание...нямам какво да кажа, просто Мишу обича родителите си, това е. Книгата е посветена на тях, а Нестинарка - на мъжа й.

Точ, искам да те питам дали разбра колко е доставката на Сиела за книгите. И аз имам едни колебания, затова те питам. Не видях къде пише за доставка. Blush ooooh!

Мариет
, ако искаш да ти пратя Сагата. Бързо ще я прочетеш. Кали беше писала да й я пращам да я сканира, но не знам дали има време и дали изобщо си заслужава да се мори с тази дейност.

# 621
А на мен "Балканска сага" ми хареса повече и от "Нестинарка"  Heart Eyes
Някак по-истинска, по-съвременна, по-близка като тематика.

# 622
И двете книги ми харесаха по равно , може би просто са различни точно като тематики , но едната не я прави по - слаба от другата поне в моите очи . Прекрасни книги са за мен и си заслужава прочитането им . Поуки човек да си извади колкото си щеш . Дано да ги преиздадат все някога .

# 623
  • на североизток от Рая
 Аз вече издирвам "Балканска сага" под дърво и камък. Отново книга, която държа да имам.  Heart Eyes

Нара, ако искаш изтрий скрития текст, че някоя любопитна читателка да не надникне.  Joy

# 624
Дес , може и да потръгне книгата , на мен ми беше много увлекателна , но и исках да науча повече за Наполеон , че там ми беше тъмна Индия всичко .  Embarassed А ти си чети спокойно  Hug

Нели , готово , изтрих скрития текст  Peace Hug

# 625
  • Пловдив
Значи, онази за Жозефина, която ми беше пратила беше много увлекателна...
Оф, много ми се спи, чакам да загрее бойлера, че А. преди малко се изкъпа и ще лягам.

# 626
  • на североизток от Рая

Лека и спокойна нощ!  Heart Eyes Hug

# 627
  • София
Нези, "Не казвай сбогом" си е вече в мен и я запазвам за теб! Момичета, говорехме за среща, надявам се да се организираме скоро и да я направим  Wink.

# 628
  • Пловдив
Нара, ние ще успеем ли февруари да видим софиянки?  Flutter

# 629
Здравейте, момичета, аз се прибрах най-после благополучно и наминавам да ви кажа едно "здрасти"! Wink И едно "лека нощ", защото съм страхотно изморена.

Само искам и тук да попитам - особено тези, които нямат фейсбук  Blush - за тази книжка: цък. Искам да я прочета, не да я имам непременно, просто да я прочета, и се чудя дали някоя от вас случайно я няма и не би ми я заела за наистина кратичко време? За съжаление, нямам картон в библиотека, иначе предполагам, че се намира по разни такива места (заради издателството).

Общи условия

Активация на акаунт