Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Ох момичета, бях решила да не чета откъси от "Гръцко кафе", да изчакам да мине премирата, да си почина малко от сесии и изпити и тогава да се потопя в нея.
Какво ме дръпна към една статия, в която имаше част от откъса, че после да го потърся и целия, не знам.
Обаче буквално преди минути, настръхнах, просълзих се, сърцето ме заболя .. и то само от откъса, какво остава за цялата книга? Вече направо ме е страх да я прочета, тя ще ме помете  ooooh!

Ето, за желаещите да го прочетат - http://www.fakel.bg/index.php?t=4142

Лоренка, не знам ти с каква нагласа си за книгата, ама моята вече коренно се промени. Мислех си, че ще е просто интересна история, а тя докосва така, че чак е болезнено  #Crazy

# 601
Добър ви ден , как сте девойки  Hug

Мариетка , и тук да ти честитя страхотното спално белъо , мноооого да го мачкате и много да перете на него  Hug Другата седмица и аз ще си взема .

Аз се прибрах , направих набързо един чийзкейк , въпреки че нищо не ми се яде, апетитът ми е на нула . И сядам сега да си почета книжка с Аричка сгушена до мен .
По - късно пак ще ви навестя .  Hug

# 602
bubbly, интересно звучи книжката. Ще чакам отзив  Hug

Нара, да пратиш парченце...  Flutter

# 603
Хелоу  Mr. Green

Нарче няма си да почерпиш другарчето си с чийзкейк Flutter

Гиговче не те разбирам какво ме питаш  Mr. Green Отдавам го на ужасното ми главоболие  ooooh! Аз снимките ги качвам в imgur и от там си има опция да ги оразмеряваш, съответно аз ги намалям, че телефона ги прави огромни. Туй е което правя  newsm78

Много ми е отпаднало а трябва да си оправя косата и ще ходим на вечеря в родителите на ММ, Добре, че поне са разбрани и предупредихме че ще си тръгне рано да мога да поспя поне 5-6 часа преди път. Утре ще сервирам кафето рано рано, желателно е вие да си спинкате и към 13:00 да стискате палци за мен  Praynig

# 604
Здравейте момичета!

Свърши най -после работният ден. Яд ме беше, че и днес трябваше да се ходи на работа, защото се опитва да ме тръшне грипа. Наливам се с чай, фрешове, лимони, джинджифили и малко започна да ми просветва пред очите.
Нели, Миж, много красиви орхидеи. Обичам цветя, но за цветарка изобщо не ме бива. В къщи все ме подиграват. Веднъж ММ ме заведе на борсата за цветя в Слатина и помоли да ни предложат нещо, което е трудно да бъде уморено. Дадоха ни цикас, защото той бил устойчиво растение, останало от времето на динозаврите и... както си вървеше добре, изведнъж се кльофна и умря. Така и не разбрах защо, обаче ми излезе име Mr. Green

Мариетка, мнооооооого ми харесват чаршафите Simple Smile

От Колибри исках да си взема "Уроци по дишане" на Ан Тайлър, но я няма обявена на сайта. Някой чел ли е тази авторка? - "Турист по неволя",  „Вечеря в ресторант „Носталгия” - все известни и награждавани романи, а не я познавам въобще.

Отивам пак да пия чай и да  си чета "Серенада". Харесва ми, научих интересни неща за Турция. Е, има някои места някак несръчно написано, някои похвати, които не ми допадат, но щом ме тегли към нея, значи е добре.

Лофче,, пожелавам ти успех Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 18:18 от evilan

# 605
Няма значение Лофче, исках снимката да е малка в поста, да не заема място, за да не я намалям предварително, а като я натиснеш в самият пост да се отваря по голяма, гледам че и твоите бяха така, затова и попитах Peace

Ето тортата:

Три вида са шоколадите, средният е кафяв, а отгоре е черният, но цветовете им почти същите и не се получи ефекта, нищо следвашият път белият ще е по средата.
Изчезвам да се оправям.

Еви, бързо оздравяване Hug

Какво стана бе момичета, какъв е тоя грип, всички се разболяват Tired Sad

# 606
  • Берковица
Чаршафите са страхотни, може ли и на мен да изпратите сайта на ЛС.
А от моите фрезии, едната цъфна, а трябваше да е през началото на март.
Аз чета Изцелението на Шопенхауер и ми харесва.
Нара, лекарството подейства на ММ, а малкия продължава с хремата, добре че няма температура. Направих му чай с джинджифил и лимон.
Сготвих пържени кюфтета и червена манджа.
 Hug  Hug Hug за всички.
Някой от вас чел ли е Втората звезда надясно....чак до сутринта?

# 607
  • ГОре на черешата...
Знаех си аз, че всичките ще харесате чаршафите, спалнята грейна.

Бъбли, и мен ме впечатли откъса, май ще се купува книгата!

Аууу, Гиговче, Три шоколада е стра-хот-на Peace!

Мале, стига с тез болести, що така, къш, къш веднага #2gunfire!

# 608
  • София
Гигич, как я завъртя и заглади тая торта, брях   #Crazy newsm78 като на струг правена Thinking айде, на Мариетка за изкуството хич и не питам, от там съм на светлинни години... ама моите торти стават все едни такива, все едно с градинската лопатка съм ги копала  hahaha

# 609
  • на североизток от Рая
Добър вечер!

Много любовни нощи върху тези прекрасни чаршафи ти пожелавам, Мариетко! Чудни са! Обичам макове, те са ми като калинки. Heart Eyes
 А сайтът за поръчка пускали ли сте го тук в темата, или само на лични си го пращате? Нямам нужда от спално бельо, но имам нужда от пижамка, затова питам.

Лофче, много хубави розички имаш. Обичам ги мини розите, имала съм, но след известно време загиват без да знам защо. Обаче дълго цъфтят. Късмет утре!  Hug

Гигова, тортата е с уау ефект. Наистина ще  е по-интересна с белия шоколад по средата, но  и така ще я направиш някой път. Ако кажеш, че не е трудна за правене, бих се пробвала, изкуши ме! Crazy

Сливче, гуш!  Hug

Бъбли, този откъс го прочетох по обед, силно поисках книгата. А как бих искала да е с автограф. Но в дълбоката провинция, тук при нас, едва ли ще дойде тази авторка. Ще си взема книгата някой ден, искам я.  Peace

Гигова, моите снимки  някои се увеличават, други-не. Аз качвам само в снимкабг. Не мога да обясня как става, не правя нищо специално, просто публикувам и толкоз.

Как четеш, Мария?!  Joy Я пак.  Joy

Прегръщам всички! Hug

# 610
Бъбли,благодаря за откъса. Много ми хареса,определено ще искам да прочета книгата.
Мариетка,видях чаршафите ти във фейса-красота!
Гигова,страхотна торта,браво на теб!
Аз днес го карам мързеливо с книга в ръка. От кога съм я почнала "Момичето,което бях",но все не ми стига времето. Не е лоша,сигурно до утре ще я приключа.
Лека вечер на всички!  Hug

# 611
  • Пловдив
Нели, пижами не предлагат  Peace
Ох, тая "Дезире" много тромаво ми върви, направо ми иде да я зарежа, но нали не оставям книги...

# 612
Гиговче , страшно добре изглежда тортата , убедена съм че с тези три вида шоколад ще е блаженство да се хапва. Браво!  bouquet

Гани , радвам се , че са подействали хапчетата , днес и аз съм по - добре, май взема да отминава грипа .  Whistling

Дес , а на мен толкова много пък да ми беше харесала "Дезире" , може би защото ми е подарък от теб  Heart Eyes Но ако не ти харесва не се мъчи  Wink

Аз си чета "Светлина между два океана" , и разбирам , и не разбирам главните герои с постъпките си , но то понякога трябва да си преживял дадено нещо, за да го разбереш. Много ми харесва засега книгата , много лек и приятен стил на писане има . Отивам да си чета . После пак ще дойда  Whistling

# 613
  • USA, Steak State
Моят кошмар се завърща, знаех си, че е прекалено хубаво, за да е истина. Sad

Много ми е криво момичета, не знам как ще се справя.....

# 614
  • на североизток от Рая
Аз прочетох вече "Балканска сага" на Кармен Мишу и отново съм възхитена от начина на изразяване на тази авторка. Думите й топлят, попадат там, където трябва. 600 страници е книгата, голям обем, но нито за миг не изгубих интерес, не ми доскуча,  а това при малко книги го изпитвам. Усещането, което имах като четох "Нестинарка" си го припомних с тази книга. Силно я препоръчвам на всички, които харесаха "Нестинарка" и на тези, които мислят, че имат сходен с моя вкус.

Нара, не помня твоя отзив след като я прочете. Хареса ли ти книгата на теб?

Ще напиша същия коментар в другата тема, но края ще им го спестя.  Mr. Green

Паяче, как, бе?  Shocked Това, за което си мисля ли пристига.
Скрит текст:
Двукракото.

Деси, мерси! Peace

Общи условия

Активация на акаунт