Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Мариетка и тук да кажа със здраве да си ги ползвате  Hug Ще й предам като се видим следващата седмица, а може и още по телефона като се чуем. Тази вечер да перете с най-дългата програма... Mr. Green

Лофче, и аз страдах, сега пък се радвам, че времето на гела отмина. Бавно, но славно се възстановяват почти два месеца вече съм без гел, трудно запазвам правоъгълната форма, но поне няма израстнало и не си натамънявам нещата и излизанията с гел, ето снимки да видиш, че заздравителя дава резултати
Скрит текст:

Аз от промоцията няма да поръчвам книги.
Bubbly . . . , няма друго относно изпращането на книжката /3 имена на получателя, че с мен са се заяждали при 2 само/  Peace

# 586
  • ГОре на черешата...
Деси, какъв заздравител ползваш?

# 587
  • Пловдив
Мариет този

някои го избягват заради формалдехид-а /не вярвам да е прекалено количеството му/, който съдържа, но аз вече почти опатках едно шише. В началото го правих по схемата, сега като основа под лака и чат-пат пак по схема.

# 588
Привет и от мен. Simple Smile

Пия горещ шоколад и си почивам. След малко се потапям в света на Агата Кристи.

Мариетка, и на мен много ми харесаха чаршафите. Красиви и свежи. Да им направите сефтето довечера. Wink

Красиви цветя видях в темата. Обичам ги, но и аз не мога да се грижа за тях. Понякога си купувам ей така по някое цвете, но после ми е мъчно като увехнат и трябва да ги хвърля.

Хубави нокти, Деси. Изглеждат здрави и не са прекалено дълги. Peace

# 589
Мариета, красиви чаршафи!

Хубави цветя видя, но мога само да им се радвам. Опре ли да ги гледам... моря ги за отрицателно време.

Гледам за нокти говорите. Премених моите в обедната почивка, че бяха пълна трагедия.

# 590
Бъбли, върху плика напиши "ПЕЧАТНО", има преференция някаква.
Пускаш го като препоръчано, с номер за проследяване.

Бобът ми се готви в Мултикукъра, аз ще си почета   chef

# 591
  • в огледалото на живота
Бъбли, върху плика напиши "ПЕЧАТНО", има преференция някаква
Миж,я обясни моля какво ще рече туй печатно   Rolling Eyes
Забелязах,че когато ми пращаше на мен също беше изписано...

# 592
Дев, не знам точно... Моите вече дружки в пощата, в която ходя, така са ми казвали да пиша и така правя  Hug
Май е по-евтина тарифата, ако е печатно т.е. книга и т.н.

Уф, през таблета съм сега...бях я забравила тази корица на Алекс колко е противна  Sick
На компютрите ми всичко навсякъде е блокирано като реклами и прочее...

# 593
Мижик, благодаря   bouquet
Може би ще рече "печатно издание" ..  newsm78  Тъй и ще направя Simple Smile

На мен досега номера за проследяване не ми е работил в сайта на бг пощи. Не знам защо  newsm78

Деси, и на теб благодаря   bouquet

Дев, много сладичко котанче  Heart Eyes

# 594
 Joy хаха и мен тази Алекс много ме дразни ooooh!
Имах питане на предната страница за снимките, почти всички сте го правили, моля кажете ми Praynig Изтипосвам го пак Peace и Мариетка така качва снимките, виждала съм я Thinking

Абе как слагате картинки големи, пък малки изглеждат и като натиснете на тях се уголемяват...Ег.ти колко тъпо го формулирах тва питане ooooh!, ама дано сте ме разбрали...Лофчето и тя така ги е направила нейните снимки с розите, много са хубави м/у другото Peace

...

# 595
  • Пловдив
Гиговче, аз качвам снимки през prikachi.com  Peace

Лофче, забравих да ти кажа, че са ти страхотни розичките.

# 596
Гиговче, като дадеш голямата снимка с/ /форумът автоматично я рисайзва и после като се отвори /като се кликне/ в/у нея излиза голяма.

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 16:28 от mijjjka

# 597
Мижче благодаря мила, но си мисля че не е така newsm78, щото скоро се пробвах като слагах една голяма и не ми я намали на предварителен преглед, затова и аз си играх да я ресайзвам , преди да я кача...
Май се намаля размера, щото гледах на Лофчето цитата, където я е прикачила Thinking
Няма значение де Stop

Благодаря все пак за съдействието Hug

# 598
  • София
Кацнах.
Скрит текст:
Цял ден страдам от ужасна стомашна болка под ребрата.Не знам какво е,но каквото и да изпих не помогна.Сега една лъжица хексалгин и като че ли започва малко да ме отпуска.Нито мога да сготвя,нито да напазарувам нищо.Пълен парцал съм.От къде се взе туй чудо не знам.Сега ще търся нещо да поръчаме за довечера за вечеря.Много кофти.
Рейнче,още нищо не съм планирала тази година за Родопската дестинация.Имахме някаква идея да се поразходим малко из язовирите.Или да ходим да видим меандрите на река Арда.
За Роженския събор изобщо не съм се и сетила.Трябва да се поразровя и да видя.
Мариет,чаршафите са супер.Много ми харесаха.
Гледам за орхидеи си говорите.Моята е изкарала няколко пъпчици и сега ги чакам да цъфнат.
Да,сетих се.Онзи ден Мижжж спомена за книгата на Пол Зюсман-Изгубената армия на Камбиз.Аз тъкмо я бях дръпнала от читанка.Много ми харесва.Изключително леко се чете и е много хубаво и точно написана.

# 599
  • Ямбол
Олеее, не мога да ви изчета, момичтеа  Hug
Мариетка, чудесни чаршафи на макове.. Благородно завид  Embarassed, ама и аз ще ползвам този сайт за поръчки вече, щом е изпитан.
Мери, че се радвам, ако Мариша ми прати :Сестра" за прочит. Ще й пусна ЛС с адреса, като я прочете  Heart Eyes
Орхидеите не виреят при мен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт