Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 676
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Абе Лофче, ти ли си Hug, не мога да те позная с новата премяна-много си хубава Hug
Благодаря за линка Hug и аз нищо не си харесах... и да оздравяваш, пии нещо отсега да го пресечеш Peace Hug

# 571
Нелиии, ето го и моето цъфнало орхидейче  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Сега чакам и бялото да цъфне  Party Когато цъфне и него ще покажа  Simple Smile
Във ФБ имам албум с орхидеите ми  Simple Smile

Нели, не знам дали пиенето на антибиотик "на сляпо" е добра идея. Май никак не е...
По-добре братчето ти да отиде на лекар, че с грипа шега не бива /дано да е настинка, а не грип!/

От Колибрито ще поръчвате ли нещо?  newsm78
Аз се чудя, но май не ....
П.П. Сега видях, че и вие няма ...  Hug

# 572
  • София
Аз не, сякаш нищо не ми хвана окото. Има няколко книги на Харлан Коубън но или съм ги чела, или не желая чак толкова да ги притежавам.

# 573
Само аз ли виждам 0 потребители и 0 гости "на балкона"?  newsm78
Май нещо пак има пробблем с "платформата".

# 574
  • София
Да, Миж, ей сега в темата на модераторите казаха, че ще е така няколко дни. Не, че има значение. "Платформата" и днес по едно време не зареждаше.

# 575
  • Пловдив
Здравейте и от мен, докато дойда да се разпиша станало обяд. Пия още кафе, мажа заздравител на ноктите. Сега и аз ще разгледам промоцията, макар, че хич не искам да купувам книги...

# 576
  • на североизток от Рая
 Благодаря за линковете Гигова и ЛовчеHug
 Разгледах книгите от промоцията. Харесах си една книга, май и още една, но ще видим, не знам струва ли си. Не видях колко е доставката. Има я "Стръв", видяхте ли я? Аз пък мисля, че харесвам книгите на Колибри. Често съм поръчвала от тях.

Миж, много сладка тази мини орхидейка. И колко наситен цвят има.  Heart Eyes Ти доста орхидеи ли имаш? И аз чакам моята бяла да отвори цвят, или дори два.  Crazy

За антибиотиците - купувала съм за себе си насляпо, но  и в аптеката се консултирам. Когато нещата са по-сериозни, широкоспектърен антибиотик върши работа. Знам, че не разсъждавам правилно, но понякога и лекарите могат да те объркат още повече.

Лоф, ще се справиш утре. Не мисли днес за изпита, последния ден не се учи, полежи си.  Peace Hug

Как и защо четете, все пак?! Mr. Green

# 577
  • София
Ето ме и мен в средата на деня. Станала съм рано, че имах задачки, които трябваше да свърша, преди да тръгна за работа. Най-важното е, че ходихме с малчо да си хареса рамки за очила и му ги поръчахме. Успокоих се с него, защото се хареса и вече не очаквам да имаме драматични настроения по този въпрос. А е толкова сладък с очилата, като малък професор; ще го снимам да го видите в албумчето в края на следващата седмица, когато ни станат готови очилата.

Вече съм на работа. Ще се включа пак по-късничко, че искам да споделя нещо, а сега нямам много време.

# 578
  • ГОре на черешата...
Имам си нови чаршафиии  newsm44 newsm68 newsm03 ...майчице, голяма красота txtloves! Няма да си слагам покривката на леглото вече пък! Ах, как само ще се пере на тях...Деси, специални поздрави на приятелката ти, много съм доволна и от комуникация, и от поръчка, абе от всичко! Ей така трябва да се работи Peace! На другата заплата пак ще си поръчам нещо, че и за детската набелязах Whistling...

Скрит текст:

# 579
Уау!!! Каква красота!  Heart Eyes
Може ли на лични координати от къде са, моля, моля, моляяя   bouquet
Чета надолу с главата, за да минава времето  smile3534

# 580
Ау Мариета голяма красота са тези чаршафи, влюбих се  Heart Eyes Много и често да перете на тях  Mr. Green

Деси и аз мажа тука един заздравител на ноктите и страдам по времето с гел  Tired

Гледам, че показвате страхотни орхидеи, моята още не е цъфнала а нямам търпение ще и бъде за пръв път  Heart Eyes

Да покажа аз едни мини рози, които брата на ММ ми подари за имения ден.  Heart Eyes

Скрит текст:

Гиговче аз съм бе, нали си ме знаете че обичам да се преобличам често  Mr. Green Задържах се много с котките, ама имам много зимни за износване  hahaha

# 581
Абе как слагате картинки големи, пък малки изглеждат и като натоиснете на тях се уголемяват...Ег.ти колко тъпо го формулирах тва питане ooooh!, ама дано сте ме разбрали...Лофчето и тя така ги е направила нейните снимки с розите, много са хубави м/у другото Peace

Мариетка и тук честити чаршафчета, със здраве да си перете на тях без да тупате Mr. Green Laughing

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 14:34 от Гигова

# 582
Пардон- то и аз съм се изразила много ляво за промоцията...  ooooh!
А докато стигна пак до темата всичко се е изяснило.
Аз пък поръчах "Стогодишният старец, който......" и една книжка за самостоятелно четене за дечко- за малкият Никола.
Чудесни цветя показвате, аз откакто сме в апартамент и без  балкон, толкова съм си занемарила цветарската страст...

# 583
  • ГОре на черешата...
Благодаря, благодаря, наистина са страхотни Peace! Чакам ММ да ги оцени подобаващо довечера newsm53...

Мария, ей сега!

# 584
Момичетаа  Hug
Добър ви дъждовен ден! Само време за книжка, някаква напитка, нещичко за хапване и пълен релакс ..  Heart Eyes

Аз снощи поседях до късно(или до рано) с "Малкият непознат" на Сара Уотърс. Погълна ме тази книжка, интересно ми е какво ще стане нататък. Има един интересен факт за нея, преводът от английски е на Милен Русков ...  newsm78
От него съм чела само "Захвърлен в природата" и то само в началото, защото не ми понесе ...
Но в тази книга, уникално много ме кефи изказа. Значи като преводач го бива все пак  Peace

От промоцията на Колибри бих искала да си взема само "Към фара" на Вирджиния Улф, но нямам сега парички и няма да стане. Ще се пести за нов телефон, имам нужда от такъв, стария тотално ме изоставя  Crossing Arms А и този месец имам вече 2 нови книги, с 1 повече от обещанието ми за поне 1 книга на месец да си купувам ...  Mr. Green

Хубави цветенца показвате, аз не съм особено по цветята, не мога да се грижа за тях, не ми представляват интерес. Но, виж, тортите и сладкишите на Мариетка, с удоволствие ще ги изпробвам  Heart Eyes

Момичета, скоро за пръв път ще пращам книжка.  Blush  Имате ли някакви съвети към мен относно това? Смятам да я пусна в плик с балончета, препоръчана. Друго има ли?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт