Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 681
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Добро утроо ! Мариета твоя блог е лепнал не едно и две килца по мен Simple Smile
Аз бързам да кажа, може би сте видели, че  в сиела , колибри имат до 50 процента намаление  този уикенд:)
Сега ставам за второ кафе.
Книжката ми за слънчогледите е  една меланхолична, тъжна, мислеща, даже си мисля да си извадя някои мъдри мисли. Харесва ми но после ще имам нужда от един свеж чиклит.....

# 556
Добро утро!
Времето е само за книжка, одеяло и чаша кафе.....ама не би!

# 557
  • София
Лотхен, мерси за инфото bouquet аз не знаех
за сметка на това пък вчера попаднах на
http://www.helikon.bg/books/tag/%D0%A5%D0%B8%D1%82%20%D1%86%D0%B … hich=12&sort=
и ако мина през Хеликон, защото днес имам излизане, ще си взема някоя от тези на Форсайт  Flutter Динамично пише човека, харесвам интригата в книгите му, ама много безсмислени, недомислени краища прави, което на мен ми разваля целия кеф от четенето
Точ, да ти е здрава мъничката буболечка !
Нели, орхидеите ти са много красиви
Отлитам! Ако ме видите тук преди 22 часа днес или утре сутрин - сритайте ме!  Embarassed

# 558
ДУ Hug
Тази сутрин рано кукнахме Rolling Eyes, ама и без това работа ме чака, тортоправене, готвене и т.н.

Мариетка, благодаря за хубавите рецепти Hug, особено тази със слонското око е много ефектна, а и сигурно ще е вкусна Crazy

Мижик, много са ти хубави орхидеите Crazy

Ще снимам и моята да ви покажа някой ден.

Накой работи ли от вас newsm78

Хубав и ползотворен ден на всички Hug

# 559
Добро Ви утро. Ох, как мразя да работя в събота. Cry Но бързо ще избутам само до обяд.  Simple Smile

Нели, много красива орхидея. Миж, чакаме и ти да ни покажеш твоите.  Hug

Лофче, не се притеснявай за изпита. Ще стискаме палци!

Всички бързо да оздравявате! Нели, Нара, ММ на Деси, ММ на Авлига и всички останали!  Hug

Днес времето е мрачно и мокро, само за дивана с книжка, чайче и може и мъничко шоколад.

Лек ден на работещите. Hug

# 560
Добро утро и от мен  Hug 

Лофче другарче , вече съм на работа и си спретнах второ кафе да пия . А ти не се притеснявай за утре , аз съм убедена че ще се справиш отлично и ще вземеш изпита .  Hug

Гиговче , много благодаря за подаръците. Магнита като се прибера веднага го слагам на хладилника , химикала ще си пиша днес на работа с него , а тези любовни амулетчета в портмонето ли да си ги нося , току вижте днес е почукал на вратата на офиса моя принц  Crazy    Hug

Гани , изпратих книжките , търси едно кашонище , наполовина пълно само че и то от душ гел  Laughing  В понеделник - вторник ще са при теб книгите .  Wink   Hug

Тук е мрачно , преросява , само за у дома си е , да се завия с книжка и да не мръдна . Помечтах си поне  Laughing

# 561
Наричка, жалко че си на работа, нямаше ли как да останеш в къщи и да се лекуваш Rolling Eyes
Амулетчето не знам къде да го сложиш newsm78, ако искаш в чантата...или където решиш, важното е че го имаш и скоро дано да почне да действа Wink, пожелавам ти го от сърце Heart Eyes

Отивам да пазарувам.
До скоро.
На работещите-лека работа, а на останалите приятно четене и шетане Hug

# 562
  • София
Аз съм на работа, но едва гледам... Тоя грип е мега гаден... Не ми дава да спя нощем, тормозят ме гърло и хрема... Почнах от вчера разни хапчета, дано се оправя бързо! Шефа ме пуска на обяд. отсега чакам да дойде обяд.  Mr. Green

Мариетка, страхотна е слонската съзица. Наемам се да го пробвам някой път. (Кали, пробвай и ти! )  Hug

Сливче, този филм е по една страхотна книга. Още не съм го гледала, а книгата съм чела отдавна. Много ми се гледа! Heart Eyes

На всички - приятен ден! Бързо оздравяване на болничките! Hug Hug Hug

# 563
  • В Балкана
Добър ден!!   bouquet

Аз днес работя, т.е. в офиса съм.. колко работя е друг въпрос.  smile3502

Точ, честита да е малката!! Хубаво детство, смях, усмивки.. и все така!   bouquet

Едната ни орхидея цъфна, сега чакаме другата. Ще ги покажа, да се изфукам и аз с нещо.  Flutter

Нели, не слагай джинджифил вместо хрян.  Peace

Оооо, Мариет, Родопите ..  Crazy  Crazy  Crazy

Слив, мислите ли да ходите на Роженският събор? Навивам една колежка, другата седмица трябва да каже, та да резервирам нощувки, докато има места в района.  Laughing На палатка, без сигурните ми мъже,  не мисля да спя.

От промоцията на Сиела, за книги на Колибри, някой нещо ще купува ли?
Аз сега ще разгледам, какво има.

# 564
Ехооо.... Как сте?  Hug
Аз току що ставам, почетох си книжка в леглото, сега ще мина една прахосмукачка и ще готвя боб  Mr. Green
После ще ви снимам и орхидейчето ми  Heart Eyes то и още едно беличко се готви да цъфти   Grinning
Хубав ден на всички! Болничките да оздравяват, а работещите - рано да ги пуснат  Hug

# 565
  • София
Привет-мривет!
И аз трябва да пусна Румбата, но ще я изчакам да зареди и ще я оставя да чисти като изляза, че иначе много ми бръмчи. Трябва да купя торта на майка ми и книжка със стикери за племенницата, а ме мързи да мръдна от нас  ooooh!.

Нези, сигурна съм, че ти е голям кеф да помагаш с грижи около малката  Heart Eyes.

# 566
  • на североизток от Рая
 Здравейте!

И аз съм отдавна на крак, но от шетане не мога да дойда при вас. Милинки правих, прах, после правих спагети, пратих малкия на училище и денят е преполовен.  ooooh!

Книжка-нъцки. Но сега ще легна вече, ще я дочета, не искам да свършва, омаяна съм.  Heart Eyes

Ще ви помоля да пуснете линк с промоцията на Сиела. Снощи не можах да намеря точно тази промоция 50%, други неща намирам.  Blush

Приятна работа на работещите! Да мине бързо денят ви.
 Аз не съм на работа, но не съм се спирала, така че не го броя за почивен този ден. Предпочитам да съм на работа, че поне ми плащат.  Peace

Нези, гушни Ани! Толкова ти се радвам.  Heart Eyes Hug

И много ми се иска Киф да дойде и да напише няколко изречения за Ева, нашето първо бебе в темата.  Heart Eyes

Да оздравяват болните, не е работа това. А пък времето какво ужасни стана тук - мрак, застудя, превалява...Есенно ми е, не зимно. Грозна зима, без бяло си е грозно.

Скрит текст:
Болни са брат ми  и майка ми. Брат ми има ужасна кашлица, не спи нощем от задушаване. Но не иска да ходи на лекар, сега е на работа. Купува разни илачи ,но не са сериозни. Мисля да му препоръчам Оспамокс, дали е удачно.  Sad

# 567
Ох значи, колко много болни има, да се оправят всички, явно като се постопли малко и плъзнаха вирусите Rolling Eyes

Нелко и аз не съм се спирала, все едно съм на работа Rolling Eyes, ама там поне физически си почивам Rolling Eyes
Готвих за обяд, прах и простирах истински Laughing и тортата много ме омота, но резултата е уау но после ще я снимам и ще ви я покажа, че чакам да се стегне втория шоколад, че да изсипя третия Wink Може и рецепта на тези които я харесат Peace

Хм, интересно...Нелко и аз отворих Сиелата и не пише за никакви намаления newsm78
Някой знае ли нещо? Линк?

Пак ще дойда Peace

# 568
Нелче, ето какво намерих:
http://www.ciela.com/

Явно само книгите на издателство Колибри закупени чрез Сиела са със 50% отстъпка Peace

# 569
Нели, Гиговче ето линк за Сиелата

http://www.ciela.com/ciela_books/promocija-na-izbrani-zaglavija- … a-colibri-50.html

Тук са тези с 50%, а има и други които са с по 20-25% ... Аз се лично нищо не си харесах, но аз май не съм фен на Колибри  Thinking

Докато публикувам и Гиговчето ме изпревари  Mr. Green

Нещо днес ми е много лошо, боли ме глава и само ме успива а се опитвам да уча, но нищо не става. Грам не ми влиза в главата и ще се моля утре да не ми се паднат много трудни неща  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт