Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ехаааа, колко е красива, Нелче  Heart Eyes
Аз като една вреда за цветята много се възхищавам на умението на други да отглеждат.
А това цвете доказва колко добре е гледано и глезено.

Авлига  Hug
Скорошно оздравяване на ТМ.

Мариетко, Мариетко, какво направи ти с тази слонска сълза...
Никога не бих могла да си направя такова чудо, а толкова хубаво изглежда  Cry

# 541
Нелчо, много е красива! Вкъщи цъфна една, утре ще я снимам . Онази в офиса не ще - днес падна още един цвят..
През тел съм и не мога да пиша много  Hug

# 542
  • на североизток от Рая
Кали,  Hug!

А Камиче защо не идва вече тук? Залипсвала ми е. Толкова свежо се изразява.  Heart Eyes Тези дни май прочетох сутрешни поздрави от нея, но аз ги чета следобед и то минало, заминало.

Зори днес май не се е появявала, или греша. Зори, добре ли си?  Hug

Нара пък сигурно  е с някой Принц на бял кон, или не  е върху кон, ами върху...мхм.  Whistling

Мижжж, кажи на онази в офиса, че ще пътува към Шумен в голям жълт.. /кашон/ и тя ще се уплаши.

# 543
Добър вечер , девойки  Hug

Нели , добре щеше да съм върху принца , ама не , до преди малко спах , този грип ми взе акъла , прибрах се и веднага си легнах , срам не срам днес спах 20 минути на работа на стола , ако беше влязъл принца щеше да види една хъркаща спяща красавица , от грипа може и на звяра да ме помисли .  Whistling Ейййй какво е това чудо бе значи  ooooh!

Ти как си , Нели , днес ? По - добре ли се чувстваш ? Слага ли нещо , прави ли инхалации , извинявам се ако снощните рецепти не са били добри , гледах да чета масово от какво са доволни хората и чувстват облекчение .  Hug

Точунка , и аз да честитя празника на малката ви хубавица . Да ви е жива и здрава , да има едно прекрасно детство и да е много обичано и щастливо дете . !  Hug

Гиговче , и аз бих заложила на медовика , но пак ти ще си прецениш , и Мариетка , доста вкусни неща е предложила , но съм сигурна , че каквото и да направиш , ще е скусно .  Hug

Вени , хапвай си спокойно и си чети . Книжката е точно като приказка , увлекателна е .  Hug

Аз направо не знам какво ми се прави , нито ми се чете , нито тв ми се гледа, ама ще взема на Миж книжката освен да почета малко .

# 544
  • София
Нари, аз така дремнах в офиса днес, какво съвпадение  Grinning. Всяка сутрин ставам в 6,30 и понякога следобед, като нямам работа и е тихо и топличко, направо ми се затварят очите  ooooh!.

# 545
  • на североизток от Рая
 Коя книга чете Вени? Заинтригувана съм. Защото харесвам книги, които се четат като приказки и не обременяват, нито досаждат.

Нарич, днес не съм правила нищо, освен хапчето, което пих. И постоянното духане на носа в кърпичките. Ей значи, като лейка съм, много пакетчета кърпички употребих, със стекове ги ползвам. Обаче аз и кърпички обичам, имам слабост към красивите картинки на пакетчетата. Не съм виждала с бухалчета, калинки.  Simple Smile Само да видя, ще си взема. Simple Smile А ти как можеш да се извиняваш за това, че така мило се отзова с рецепти снощи.  Rolling Eyes Благодаря ти!  Hug Днес щях да си купувам хрян, за да правя едната рецепта. Обаче пазарувах какво ли не, но хрян не погледнах дали има.  ooooh! Като се върнах и взех да вадя продуктите, тогава се сетих. Мислех да заменя хряна с джинджифил, че от него имам, нали пак е такова  едно люто, но не посмях. Едва ли ще ми навреди, ако не помогне. Как мислите, да пробвам ли?  Rolling Eyes

А ти, Нар, щом спиш, да не би да си с температура? Тя така събаря и избива на сън. Но поспи си утре и в неделя, да почине тялото ти. Аз и без темп. дремя и като легна да чета, заспивам за по 20-тина минути. Но и това ми стига.

# 546
Нари, аз така дремнах в офиса днес, какво съвпадение  Grinning. Всяка сутрин ставам в 6,30 и понякога следобед, като нямам работа и е тихо и топличко, направо ми се затварят очите  ooooh!.

Вени , ставаме две хъркащи принцеси  newsm03  Laughing Добре , че сме уцелили момента , че на мен не ми стигна , прибрах се и хоп още 3 часа  Laughing Ей сега вече както съм свежа мога да се покатеря някъде  Whistling Ама тц , намига ми книжката на Мижче , едно кафе направих и то ми намига да го пия  Whistling

Нели , Венка чете "Лейди Макбет" - подаръка ми от Кости , от Коледната игра .  Heart Eyes  Кости ела да те нагушам .  Hug

Нели , според мен недей да заместваш хряна с джинджифила , може би полезното свойство си е в хряна . Няколко жени бяха я написали тази рецепта , че им е помогнала , но пак не знам , но не го замествай според мен .

Утре е пълен работен ден , леле майкооо , засега шефа май не се е усетил , но те до утре ще му кажат , аз си мълча като мушната гайда , такива неща не издавам .  Naughty  Joy

# 547
  • София
Абе хъркащи, неее, мъркащи  hahaha Hug!

Нелчо, чета "Лейди Макбет". Наскоро четох "Бунт". И тя разказва за шотландците и тяхното кралство. Абе усетих, че има нещо по-различно в наследяването на кралската титла при тях, но в "Лейди Макбет" е обяснено по-добре. При това наистина като приказка. Не зная изобщо доколко исторически достоверна е книгата..., пък и това е история отпреди повече от 1000 години, но е много приятна за четене.

# 548
В тази книга , която чета на четеца "Друговремец" и в нея има шотландци , действието се развива 1945 и по - назад май с 300 ли беше , 500 години ли беше , то и като ми е лошо не се вниквам много , ама и там едни битки , едни полички  Laughing

# 549
  • Пловдив
Минахме през лекаря, няма нищо сериозно, просто от няколко струпани настинки и грипови, изхвърля доста секрети през синусите и това е почнало да дразни гърлото и от там кофти кашлицата. Предписа му хапчета и вече съм много спокойна.

Лоренка, чакам маникюра   Grinning

"Венчило с дявола", която приключих скоро е като приказка, любовно романче много приятно и също със шотландци...още си представям главния герой  Crazy  Heart Eyes

# 550
  • София
Друговремец и аз четох,но не я дочетох. Има и сериал.
Точ да ти е жива и здрава племенницата!
Сега гледах хубав филм."Игра на кодове ".Има го в замунда.

# 551
За "голямо жълто " си говорите!  Joy
Аз през три часа получавам по едно такова от Аничка.  Laughing

hahaha Hug
Нези, кротичка ли е Аничка? Често ли я гледаш?

Венка,добричка е,не се оплакваме. Само като я боли коремчето плачка.  Simple Smile
Ходя всеки ден ,защото още помагам на снахата. Бях си пуснала две седмици отпуска,но едната ми я съкратиха и сега ходя до обяд на работа и после съм при тях. Не го чувствам като задължение,много ми е приятно !   Само в събота и неделя се оправят сами и нямам търпение да дойде понеделник.   Wink
Елинка,ще предам прегръдките непременно и с удоволствие!
Точ,да ти е жива и здрава прекрасната племенница! Много да я слушкаш!  Hug

# 552
Отивам да си лягам, но няма как да не мина да ви нагледам  Hug

Отново благодаря за пожеланията за Алекс. Беше доволно намачкана Heart Eyes Голямото момиче расте еххх  Heart Eyes

Лоренка, благодаря! Неудобно ми става вече  Blush Иначе и аз съм късметлийка с мъж като приятеля ми  Heart Eyes  А книгата няма скоро да мога да стигна до нея, заради сесията  Peace

Искам и аз на театър, преди малко видях в профила на Точ във фб, плакат на постановката "Спанак с картофи". Вече бях чувала за нея, но не знаех, че е 3в1 на най-любимите ми актьори. Аз май ако ида, няма да внимавам много в постановката, а само ще зяпам с отворена уста  Heart Eyes Heart Eyes (Точ, емотиконката с лигите, моля!)  Mr. Green  Crazy

Аз снощи пак тях тримата гледах, само че в АРТ  Crazy Flutter Mr. Green Blush

Лека нощ  Hug

# 553
Добро утро  Hug

Събудих се преди 6  Shocked яко ме тресе заради изпита утре. ooooh! А за капак утре ще пътувам в 6 сутринта за София  Tired

Другарче Нарче аз съм на второ кафе, ти стана ли  Hug

Кошобар много ми се губи последно време и Кости ми липсва  Crossing Arms

# 554
  • ГОре на черешата...
ДУ!
Някой звънна на телефона на ММ и ме събуди, а съм отпускаааа  #Cussing out
Ще си направя кафе и ще си полежа още малко.

Нези, ах, как хубаво звучи това - да си мачкаш и целуваш всеки ден едно малко сладко вързопче...взе да ми липсва.

Точ, сладки муцунки видях ей сега!

Нели, чудна красавица си имаш, моята едната днес я чакам да разтвори цвят и пърхам от нетърпение край тях.

Вчера купихме още неонки и сега станаха цяло стадо в аквариума, много са готини, обаче пък новите - розово данио направо са атракция - ярко бонбонено-розови с тънки бели ивици и се стрелкат из аквата като изтребители.

Снощи в клуба почнахме да правим планове и ако не ни мине котка път с новата работа на ММ на лято сме дружно из Родопите, ееееххх Party...

Много болни има, да оздравяват бързо Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт