Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 705
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Сливче, ела тука  Hug         Hug  Hug
Точ, сега да ти пусна още една  Hug  Hug  Hug
айде, стига толкова, че на Нарчето и се завива свят от много прегръдки  Grinning  Hug
Цвети, сдобих се с "Престъпен ум", по-рано гледах, че не си я чела - искаш ли да ти я пратя?  Може и заедно с друго ако си търсиш от нещата, дето ги имам....  Hug в ето тази тема съм ги изброила по-новите:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=816765.msg29888844#msg29888844
Мария Ч., ако не ми пратиш адрес на лични, ще ти адресирам "Сестра" на едно голямо жълто така "за Мария Ч. от Ямбол"  Crazy
Отивам да си пусна едно кафенце, докато малкия спинка още  Hug

# 496
  • София
Мария Ч., ако не ми пратиш адрес на лични, ще ти адресирам "Сестра" на едно голямо жълто така "за Мария Ч. от Ямбол"  Crazy
Отивам да си пусна едно кафенце, докато малкия спинка още  Hug
Joy Joy Joy

Ако не ни беше толкова хубаво заглавието, щях да предложа "Голямо жълто" да е следващото, това стана лафът на месеца, наред с "пера често, но не тупам"  Joy.

# 497
Венииии  Twisted Evil
 Joy Joy Joy Joy

# 498
 smile3532 Оххх влязох за малко и се заливам от смях  Joy  Вени , разсмя ме с глас  Joy

Отивам да спретна едно кафенце и може маааалко да почета , клиентите ми си отидоха , сега малко отдих за мен . Само да питам някой да  е гледал сериала "Друговремец" , започнах книгата , но съм още много в началото .  Whistling

# 499
  • София
Прибрах се от работа и съм нервна, щото се ядосах там  Crossing Arms
Идвам да вися при вас, за да ми мине.
И ето хоп - Вени ме разсмя  Joy Hug

Някой има ли Калуня-каля да ми я метне на следващата среща?
Сливче, аз я имам и ще ти я донеса  Peace
Само да ме подсетиш, че ЕГН-то не ми прощава  ooooh! Embarassed

# 500
  • на североизток от Рая
 Охооо, веселите се вие на чужд гръб, ама аз днес държа в ръце `голямото жълто....`. Даже ще ви покажа какво има в него,  а вие вече знаете от кого е. Петенце сърчице ми връща Калуня Каля, но с подаръци. Пете, можеше и без тях, просто това, че си се докосвала до книгата ми, вече е подарък за мен.  Heart Eyes

Отивам в  пощата, подавам на гишето известието и казвам "Голямо жълто.", ама с най-нормален тон, да не личи че си правя шега. И жената като прихна, когато погледна известието. Вика "Ама това кой ли го е написал?" Shocked "Миии, де да знам, някой ваш служител сигурно".  Joy Смяхме се двете, наистина буди смях, когато внезапно попадне пред очите ти надписа. Наистина е голям жълт плик с балончета. И вътре освен книгата

Скрит текст:
  Heart Eyes

Нежни неща, картичката е толкова симпатична с това слонче с детелинка в хобота, просто идейна. А за съдържанието на картичката - Пете, благодаря за думите. Както винаги всичко при теб е елегантно и интелигентно. Аз така те познавам, с тези качества. Дано да те видя и на живо, но съм сигурна, че и в действителност си много фин човек. Благодаря! Ще ползвам тефтерчето съвсем скоро, тази година нямам нов тефтер. Имам от миналата година незапочнат, но по чудо никой не ми подари нов. Всяка година получавам иначе. Wink

Пак ще дойда, не съм се доизказала.  bowuu

# 501
Добър ви ден.  Hug
Аз се излежавах цяла сутрин, с болки в корема, сега съм малко по-добре  ooooh!

Рейнче, никога ако ще и със смърт да ме заплашат!  Laughing  Heart Eyes

Лофче, благодаря ти, трогваш ме  Hug

Нарче, ами тя наистина си е по-слаба, какво сега - да се лъжем ли?  Laughing  Hug

Миленце, ама страхотно е това мишленце  Heart Eyes

Лотхен, чудесен шал! Вече и аз искам такъв  Whistling

Деси, чудесни кучовци. Аз също много ги обичам.

За вас, които обичате кучетата, да пусна и кучето на приятеля ми,а? Той си има и от двете, ама да знаете, търсим му жена на кучо, ако някой може да измисли породиста такава:

Запознайте се с Гордън. Той е най-доброто, любвеобилно, добродушно, приятелски настроено същество на света. Е, малко плюе като се развълнува, но то е нормално  Laughing

Само ме разсмивате с вашите вицове, предложения за име на темата и разни други смехории. Аз пък ще ви разсмея/натъжа с една статия на Вулева, която попринцип не харесвам, но докъдето прочетох - ами, права е жената. http://www.lentata.com/page_6238.html

Днес ми пристигна "Гръцко кафе" на Хапсали, много съм щастлива. Сега остава и автограф да си взема и ... пращам на Лоренка . Много хубаво същество това, бе  Heart Eyes

Ако се сетя друго, ще пиша Simple Smile

И ето, вече има какво да пиша. Нелка, Петенцето сърчице, наистина е една душичка. Само нея съм виждала на живо от тук присъстващите в темата прекрасници и мога да потвърдя. Много нежна, внимателна, с един прекрасен глас  Hug   bouquet

# 502
Като стана въпрос за вицове, четохте ли за 40-годишната поетеса, която никога не била прала до сега и се съди се с един, който твърдял, че била  Thinking
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4552724
Фрийк шоу  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Точ, сега да ти пусна още една  Hug  Hug  Hug

... "пера често, но не тупам"  Joy.
bowuu bowuu bowuu

Ето ви на всички едно голямо жълто

Това за да се почерпите за здравето на най-скъпото на леля Heart Eyes Ето още почерпка
Скрит текст:

# 503
  • на североизток от Рая
Понеже пропуснах да каза Здрасти, приемете го сега.
Тъй:

В Лофчето е имало пране. Mr. Green Ясно..., ще идва щъркел, дано да дойдат два.  babydust7 babydust7

Благодаря ви за рецептите за синузита.  Hug
Кали, това с лук НЕ бих си го причинила.  Naughty Обаче рецептата с млякото ме заинтригува. Имам само един проблем - аз не ям никакво мляко. Особено съм чувствителна към миризмата на прясно варено мляко, от парата ми се гади чак, така че, и тази рецепта отпада.  ooooh!
Пете, аз си слагам торбичка с морска сол на челото, писах по-напред, но моето не е торбичка, ами...чорап, пълен със сол и завързан. Обаче не може още да ми се стечни гнойта и не потича добре, че да се изчисти. Много упорито е този път, сериозно е.  ooooh! Но това го правя упорито, от миналата ми синузитна криза го знам и го прилагам.
Извинете, че ви пиша такива гнусни неща.  Praynig

"Голямо жълто..." може да е допълнение към заглавието ни. Сладкарничка за книги и отдолу - участниците в темата редовно получават голямо жълто. А нататък, кой както го разбира.  Joy Joy Joy

Паяче, сега ще отида до моята си поща, да видя има ли те там.  Hug

Тук съм, ще легна след малко.  Simple Smile

# 504
Маришка, благодаря ти за предложението. Само да си прочета книжките от библиотеката и ще ти пиша. Simple Smile

Нещо ми е уморено и тъпо. Tired Ще взема да хапна нещо сладко или ще си направя едно еспресо, да ме ободри малко.

Нели, честити подаръчета! Чаках те днес да се похвалиш. Simple Smile

Точи, да ти е жива и здрава сладката кукла! Да расте весело и щастливо дете!

Бъб, прекрасен Гордън! Heart Eyes Голдън ретривър е, нали? Имам слабост към тази порода. И моето куче беше голдънче.

# 505
За "голямо жълто " си говорите!  Joy
Аз през три часа получавам по едно такова от Аничка.  Laughing
Нели,звучиш по-добре!  Hug Много точно си усетила Петенцето сърчице-такава е ,да.  Heart Eyes

# 506
Точи, на най-прекрасното на леля да пратиш хииииииляди прегръдки, от всички тук   Hug Hug Hug Hug
Да ви е жива и здрава и да е най-веселото и щастливо човече  Heart Eyes

Цвети
, голдънче е ,да. На 7 годинки, прекрасен образец на мъжка лигня  Crazy  Laughing

# 507
  • на североизток от Рая
Точ, да е здраво и щастливо най-ценното на леля.  Hug И ти, лельо-принцесо, давай най-доброто от себе си за нея! Да си щастлива много ти желая, Точи! Прегръщам те!  Hug

Ох, че куче, Бъб!  Heart Eyes Този твой приятел е момче с вкус към животните. Кажи му го.

Деси,  и твоите кучета са много хубави. То просто като им погледне човек в очите, вижда чувствата им. Обичам кучета, обичам и котки, но все повече се убеждавам, че котката е господар,, командир и властва. А аз все повече не позволявам власт над себе си.  Sunglasses

# 508
  • София
За "голямо жълто " си говорите!  Joy
Аз през три часа получавам по едно такова от Аничка.  Laughing

hahaha Hug
Нези, кротичка ли е Аничка? Често ли я гледаш?

Точи, весел празник на мъничката ти племенница   bouquet! И аз ще видя утре моята, тя е почти на 5 и мисля да й взема някаква книжка със стикери на Барби, че е станала срамежлива и я подкупвам с подаръци, за да получа повече целувки  Mr. Green.

# 509
Забравих да кажа - много сладки кучовци виждам Heart Eyes

Благодаря за пожеланията към съкровището ми Two Hearts

Вени ние още се раздаваме. Пристига с вик "Йейоооо гушам!" и после следват целувки ммммммм Blush Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт