Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Точи, да е жива и здрава принцесата, да расте усмихната и много щастлива  Heart Eyes Hug !
Моят като проговори, казваше на леля си "Ляля!". Така си остана и до днес. Неговата леля не е "леля", а "ляля"  Laughing

Бъб, разкошно куче! И на мен са ми любими голдъните; много умни и сърдечни.

Нези, да нагушкаш много Анито от мен  Heart Eyes

# 511
  • на североизток от Рая
Паяче, много си ми сладка и много ти отива този цвят. Експериментът си е заслужавал. Искам да те гушна, язък, че не се случиха нещата през лятото.  Confused

Мижжжжу
,  авторката-девственица ме хвърли у рЯката.  Shocked Оназ й работа със сигурност е в паяжини веКи.  Joy

Не виждам Мариета. Дано да е добре.  Hug И други ги няма, де. Не знам защо липсват, но за себе си знам, че липсвам, когато не съм добре, или пък нетът го няма.  Whistling

# 512
Хахаха, Точи, имаш си неизчерпаем източник на радост  Heart Eyes

Нелка, казах му го, специално преди мъничко му се обадих да го информирам, както и за новия прякор на Белла.  Laughing Той каза, че бил не само с вкус към животните, но и към жени, към коли и към храна(там най-вече) ...  ooooh!   Mr. Green
Ами, разбираме се, то и аз обичам да си похапвам - и ми личи  Joy нещо за сфери бяхте говорили преди няколко страници  hahaha

КалиHug

# 513
  • Пловдив
Точи, честит празник на малката принцеса, да расте здрава, щастлива и с много игри.

Тая 40 годишната и мен ме хвърли в потрес  Rolling Eyes те поради липсата на пране, всички стари моми са ку-ку...

Bubbly . . . , куч е супер, а приятелят ти е скромен като всички мъже  Mr. Green  Wink

# 514
Девицата и мен ме втрещи. Макар да не е сигурно, че е такава. Може да се прави на интересна, да иска да привлече внимание. Макар че точно този начин е меко казано странен.
Има такъв филм 40 годишен девственик. Тъпа комедийка, но се сетих за нея, като прочетох случая.

А за кучетата- ако имам къща един ден, ще отглеждам най-малко три кучета. Сигурна съм в това. И все едри породи.

# 515
Хахаха, Точи, имаш си неизчерпаем източник на радост  Heart Eyes
Точно в десятката!!! Heart Eyes  bouquet Hug

# 516
Ей, много са ви хубави кучетата! 

Точи, честит празник на лелината принцеса! Да е здрава, щастлива и неукротима в игрите!  Hug

Нези, да нагушкаш и твоята Ани от цялата тема!

Нара
, от два дни се каня да пиша за брат ти. Много се радвам, че е било фалшива тревога! Другото и аз няма да коментирам.

Отивам да се потапям в "Отведи ме у дома".

# 517
  • в огледалото на живота
Точи,да ти е жива и здрава лелината най-сладка принцеса   bouquet
Това за леля с любов  Hug

Все забравям да те питам,онова в саксията оживя ли... Grinning Hug

Нели,снощи не съм писала,а и днес чак сега се включавам,но да споделя за твоя проблем:
Скрит текст:
С максиларен синузит съм от 27 -та си година и знам какъв ад е когато се възпали...... Confused
Писали са ти доста полезни и успокояващи неща,но да добавя и едни хомеопатични таблетки:Цинабсин.
Много бързо и ефективно действат при такъв проблем,а също и при задна хрема със стичащ се секрет.
И двете с дъщеря ми сме ги приемали и затова смело препоръчвам  Peace
Смучат се под езика или се схрускват.В остри фази на състоянието може през два часа,после се рарежда приема.
Опитай,наистина ще се изненадаш  от ефекта.... Peace

Нашата Таня/знаеш коя  Wink/ също и споделих за тях и е много доволна още повече ,че също е със синузит.

Петя,пак си създала радост на класната!

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 16:23 от ~Dev~

# 518
Дев все още е живо Grinning
Опитах се да го уморя под климатика, ама то не се даде. Сега е в другата стая много далеч от злият климатик и си живурка Grinning
Ще стане цветарка от мен  bowuu

# 519
Точи,честит празник на малката принцеса, да расте здрава и щастлива и да радва всички покрай нея   bouquet

Ох, да свършва днес...

# 520
  • в огледалото на живота
Браво Точ,браво!
И нека силата цветна бъде с теб сега и завинаги  Grinning
п.п:Хубаво ,че си го махнала от климатика.Въздушното течение и сухия въздух от отоплително тяло е бавна смърт за бендажамина.... Sunglasses
Къпи го често с топла вода или пръскай с пулверизатор.Ще ти е благодарно за това  Heart Eyes

# 521
  • USA, Steak State
ДУ!

И писани и кучковци много обичам. С писани не ме огря, че и майка ми и ММ не обичат.

Бъб, този кучо златен ритривър ли е?

Не знам момичета, всеки път се втрещявам като се погледна в огледалото, ама свършен факт.... Ако искам да върна естесвения цвят мнооого има да се мъча.

Посети ме месечната гадина и ми е много слъзливо днес, а ми предстои една вечеря с приятели и не знам как ще я избутам...

# 522
  • София
Толкова много комплименти сте ми направили, че...  Embarassed Embarassed Embarassed

Нелка, благодаря ти много още веднъж за "Калуня-каля". Въпреки че я оцених с 3 звездички в ГР, за мен това е книга, която е хубаво да се прочете, научават се много неща от нея (или поне аз научих  Wink )  Hug

Аз пих една малка биричка на обяд и гърлото ми съвсем цъфна (ама сама съм си виновна!)... Май ще се наложи да вкарвам тежката артилерия и да пия някакви хапчета, а не само чай...   Mr. Green

# 523
Паяче, такъв е да  Heart Eyes Изяж един шоколад, да ти дойде настроение и се забавлявай  Hug
Променяй цвета, щом не можеш да се възприемеш, потъмни го, направи си косата лилава(тъмно лилава) ...  Crazy

Деси, такъв скромен съм си го избрала  bowuu

# 524
  • ГОре на черешата...
Тук съм, Нели, ама снощи мамата не ме пусна Crossing Arms. Сега пак връткам торти и идвам да честитя лелината красавица -

Точи, здрава, щастлива, обичана, успяваща и можеща да е Алекс! Нека сбъдва мечтите си!

Изчезвам да попълним аквариума с рибки, довечера ще ви нагледам.

Общи условия

Активация на акаунт