Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Точи да ви е жива и здрава най-прекрасната   Heart Eyes Много да я нацелуваш и от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нели в нас се пере днес цял ден  ooooh! И истински перални, и котешки ... Едва я прибрах да поспи 2 часа в които мъжките висяха на перваза на прозореца и чакаха + неистово мяукане  Crossing Arms Наспа се и не ще да седи вътре, скача и сама си отваря вратите и докато излезе беше заклещена ...  Tired

# 526
  • USA, Steak State
И ние имахме кучешки преживявания снощи.

Понеже Таричка още я възпитаваме и спи в клетка на кучешко легло се налага да ставаме към 3 сутринта да я пускаме да пишка, не може да държи дълго. Голямото обаче решило, че ще спи при нас и съответно като идвала при нас събуди кучето. И едно лаене едно чудо по нощите. И Тара е бебе все пак и иска компания, не иска сама. Накрая ММ слезе при нея във всекидневната да спи на канапето и тя върху него. Simple Smile Нямам търпение вече да свикне да си спи на кучешкото да я преместим в стаята на щерката.

# 527
  • Варна
Ох ,тук съм  Crazy

Бях на маникюр и после помотках щях да влизам в "бившото " си работно място но се отказах не ми се говореше с....
По късно ще покажа снимка на нокътите да се похваля .

А пък да знаете Bubbly каква красавица е малииииии късметлия е приятеля и  Heart Eyes
За книгата не бързай миличка ,прочети си първо ти аз ще почакам  Hug Hug

Много ме е яд не можах да накарам никой да дойде с мен на театър !  ooooh!

# 528
Днес не се вижда краят на работния ден  Tired И вкъщи чака.... Ако имаше как да разтегна денонощието, много добре щеше да е. Crazy
Утре и аз съм на ремонт на ноктите, че отдавна трябваше да ида.

# 529
  • София
Минавам ей така, само да ви кажа "Здравейте"  Hug Hug Hug

Ще водим децата при баба им и събота и неделя сме ергени с мъжлето  Mr. Green
И ще си купя от оня Страчателския, на парчетата! Край, решила съм го.

# 530
Уха..., Вив Mr. Green Приятно прекарване на почивните дни Whistling

Прибрах се най сетне, днес ми беше тъп ден, мрън Crossing Arms, ама като дойда тук и се усмихвам Hug

А другата седмица колко работа се очертава, не е истина ooooh!, щото идва краят на един дълъг и противен месец, добре че в понеделник съм на театър с А.Блатечки Heart Eyes, да се поразсея малко Whistling, че и после с моите приятелки ще му направим литературно обсъждане в една пицария Whistling Laughing

Отивам да спретна нещо за ядене, какво ли да е newsm78

Утре се очертава едно изискано гости, така да се каже, от мен трябва да е сладкото , молА ви се, аз дет един кекс не мога като хората да направя...Та давайте идеи с какво да блесна Laughing, нещо дет не е много завъртяно, пък да успея да го докарам newsm78
Имам едни куахадас от Испания, да взема да направя тройния шоколад ли newsm78
Мариетче, каж нещо миличка, или пък да барна твоят лесният крем в/у едни бишкоти ли?

# 531
  • на североизток от Рая
 Гигич, що пък не онзи привлекателен, елегантен  Wink Медовик?!  Hug

# 532
  • София
Аз днес имах късмет.
Взеха рано децата,а пък една мама ме докара почти до вкъщи.
Събота и неделя ще почивам така че съм за завиждане.
Гиг,хич ме няма в сладкишите.Ама скоро една колежка беше правила бисквитена торта с крем маскарпоне.Смесила го със заквасена сметана,пудра захар и бял разтопен шоколад/евтин/.Сложила върху бисквитите.И готово.А тях пък накиснала в пр.мляко.

# 533
Нелчо Heart Eyes, щото скоро ядохме и май не ми се прави пак Rolling Eyes
Ти оздравяваш ли?

Сливче и това е добра идея, много ти благодаря, даже може и да стане с бишкоти топнати в прясно мляко Wink

Май ще е трите шоколада, поне имам куахада Rolling Eyes

# 534
Точ, да е жива и здрава малката принцеса, най-прекрасната, най-чаровната, най-обичаната, най-най-... на леля  Heart Eyes  bouquet
Аз съм антиготвач, не се обаждам  Blush

# 535
Лоренка, благодаря! Неудобно ми става вече  Blush Иначе и аз съм късметлийка с мъж като приятеля ми  Heart Eyes  А книгата няма скоро да мога да стигна до нея, заради сесията  Peace

Искам и аз на театър, преди малко видях в профила на Точ във фб, плакат на постановката "Спанак с картофи". Вече бях чувала за нея, но не знаех, че е 3в1 на най-любимите ми актьори. Аз май ако ида, няма да внимавам много в постановката, а само ще зяпам с отворена уста  Heart Eyes Heart Eyes (Точ, емотиконката с лигите, моля!)  Mr. Green  Crazy

# 536
  • ГОре на черешата...

Май ще е трите шоколада, поне имам куахада Rolling Eyes

Ъъъ, ко речи newsm78?

Мен не ме питай, аз съм по завъртяните неща Mr. Green Бих направила набързо един шоколадов мус, като ръснеш нещо отгоре за украса става пЪрфект. Или пък една слонска сълза  Laughing- хеф ефектна, хем мноооого вкусна.

За кучовци и котювци говорите - ние уикенда сме гледачи на съседския голдън - децата си умират от кеф, предполагам, че ще бъде извеждана да пишка поне по 10 пъти на ден  hahaha

# 537
  • На високо
Здравейте Hug!
Много ви изпуснах! Но с тези болести у дома... Децата вече пребориха грипа, но ММ даже и болнични си взе... А това означава, че наистина се чувства зле. Не че си го признава, де. Кашля потресаващо, чак не може да спи нощем. Не му се яде, говори, пере Twisted Evil...
Аз минах между капките - малко хрема, малко температура и оздравях.
Нели, дано се оправиш по-бързо, гаден е този синузит. И аз я имам тази екстра, но като по чудо този път се разминах. Не успях да събудя гадината, че да ме мъчи 2-3 седмици.
Много, много ме трогна жестът на Зори към теб! И аз ще повторя другите - тя е един невероятно добър Човек!
Точ, да не пропусна да поздравя малката Алекс с рожденния й ден! Да е все така прекрасна, неустоима, усмихната и обичана! И много да радва леля!
Скрит текст:
Леле, Мариетка, тези неща изглеждат страшно изкусително и ...сложни за направа с моите две ручки в г..., да не казвам къде Embarassed.

# 538
  • София
За кучовци и котювци говорите - ние уикенда сме гледачи на съседския голдън - децата си умират от кеф, предполагам, че ще бъде извеждана да пишка поне по 10 пъти на ден  hahaha
Ще го обезводнят, бре  hahaha!

Нари, чета си твоята книжка (като приказка е) и си ям кашу, ама внимавам да не цапам Mr. Green ooooh!!

# 539
  • на североизток от Рая
Ехоо, добър вечер! Петъчно ви няма.  Wink

А, видях, Авлига се разписа, че и ме споменава, милата.  Hug Ще се оправя, душицо, нека още няколко дни да минат. Мъчително е, но не  е за първи път. Дано  и твоите болни да оздравеят по-скоро. Като е болен човек, черно му е пред очите, к`во ти пране, бе.  Crazy

Мариетко, нИдей така. Сега ще ми се привиждат десертите ти.  ooooh! Златни са ти ръцете, златни!  Hug

Идвам да повикам Мижжж, че да се похваля с моята цъфнала орхидея. Скоро  и бялата ще отвори цвят, и една друга има цветонос, но е още рано за нея. Миииииж, елааа!  Hug

Тук цветът бледнее, силна беше светкавицата, но заради точките ви я показвам отблизо. Имам си точки   Heart Eyes у дома.

Общи условия

Активация на акаунт