Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 719
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро!
Пете,моля те,не бързай.На мен не ми е спешна.Аз съм я чела.Спокойно.
И аз утре не съм на работа.Обикновено в съботни дни,когато се отработва,ние събираме децата на сборни групи.Аз имам още отпуска от мин.година и ще почивам утре.
Омбре ефекта и аз много харесвам.С предишната ми фризьорка се бяме уговорили да го направим,но тя замина,а на новата още й нямам пълно доверие.

# 481
  • София
ДУ, момичета! Hug Hug Hug

Работата вече ме подхвана, но преди да потъна напълно в нея, ще се разпиша тук.

"Омбрето" и на мен ми харесва, макар че не го намирам подходящо за мен.

Нелка, не е изобщо "голямо жълто", най-обикновено А4 жълто си е..., има къде къде по-големи  Wink  И преди да си започнала да очакваш нещо голямо, бързам да охладя ентусиазма, просто ти връщам "Калуня-каля"...  Hug

Хубав ден, момичета! Hug Hug Hug

# 482
Добро утро!

Четох, четох, едва ви изчетох. Много е било забавно снощи тук.

Нели
, непременно да покажеш "голямото жълто" нещо. Направо се разсмях. И бързо да се възстановиш от тоз лош синузит.

На всички други също да минават бързо всякакви неразположения.  Hug

С риск да ме замеряте с камъни, аз хич не обичам писани. Много са ми своенравни и дори зли, бих казала.  Sick Предпочитам кучета. Нали знаете, те изискват да им даваш любов, докато кучето дава на теб.  (това в най-синтезиран вид, де) Hug  

Ох, много неща исках да напиша, ама докато изчетох всичко и ги забравих.  ooooh!

А, Точице, искам, искам, искам и аз такава туника! Как не те е срам да окупираш тази неземна красота! Страхотна е! Много ми хареса! И бухалът наистина е като този на пъзела, по картина на Давид Галчут! Завиждам ти!  Hug

Миле, благодаря за предложението за прочит на "Три чаши чай". Ще ти пиша обезателно, но първо да прочета книжките от Мариша.  Hug

Хайде стига толкова от мен!

Хубав и ползотворен ден!  Hug Hug Hug

# 483
  • София
ДУ  smile3507
Събудиха ме по телефона днес, а така блаженно си спах  Crossing Arms
Лофче, Нарче, и аз съм във вашия клуб с 3 в 1.
Така както исках днешния ден да го изкарам спокойно вкъщи, май ще се наложи да излезна до работа, а уж съм почивка  Crossing Arms

Зори, точно така се нарича - инхалация. Писала съм няколко поста над твоя за тази процедура, макар и не по  същия начин като твоя  Wink

Нели, това, което ти е написала Петяя за торбичките с морска сол много облекчава. Как съм забравила за тях! Старост-нерадост  hahaha
Пете, благодаря за припомнянето   bouquet

Отивам да си допия кафето и да се стягам да излизам  Tired
Хубав ден, момичета!
 Hug Hug Hug

# 484
Цвети не съм аз това  hahaha ама де да бях  Mr. Green Обичам да си сменям често аватара и подписа, но себе си няма да се турна там да не уплаша някой  Mr. Green  Blush

Моята Кити от вчера е разгонена и не се търпи, снощи домъкна пред вратата 4ма хубавци  ooooh! А днес не ще да влиза в нас и за жалост станах свидетел на оплождането и  Mr. Green Поне пък един красавец беше, ангорски хубавец  Heart Eyes

# 485
Добро утроооо Hug

100 непрочетени  ooooh! Започвам под ред  Peace

Бях на театър, много хубава постановка, а и актьорите мммм  Crazy Flutter Blush

Точ, ти нямаше ли и пъзел такъв? Или бъркам нещо от толкова много бухали наоколо ...  Crazy
Мижик имам! Подарък от Нелка за Рождество  Heart Eyes

Нелко краката сами ме вкараха в магазина в момента, в който видях туниката ...познай  Flutter А ти се грижи за себе си  Praynig От Клацида на мен така ми се доспиваше Tired На работа едвам изкарвах, бях способна да заспя правя във въздуха  Confused Пъзелът е чудесен! Браво на детето  Hug
Ааааааа стигнах до голямото жълто  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Изцвилих  Joy Joy Joy
Не съм аз, мне  Naughty hahaha

Всички са ми харесали туниката - благодаря!

За прането - аз бях виновна  Embarassed Охи извинявай, но понеже ни е следващата любима тема след книги и шоколади  Whistling Mr. Green Hug  bouquet Миле добре си стиковала нещата с техниките  Joy

Маришкин награбих си една прегръдка от снощи  Hug

Омбре харесвам, балеаж също. От доста време обмислям да се направя така. Косата ми по принцип сама става нещо подобно  Blush Просто е тънка и светла и от слънцето краищата съвсем изсветляват - корените ми са тъмно руси, а краищата на границата на бяло-руси  Flutter

Ух много котки, много нещо. Аз пък нещо ... не ги долюбвам  Rolling Eyes Само Grumpy Cat ми е много на сърце  Heart Eyes Ама вие вече си знаете  Mr. Green

Ели значи заедно ще стоим в ъгъла, няма да харесваме котки и ще редим бухалски пъзел  Hug

Лофче котката изпрала у вас на зазоряване, а? Блазееее й  Whistling Tired Mr. Green

Пфу изчетох ви!! Май бях адекватна по всички теми!

Отивам да се мотая  Mr. Green

# 486
  • София
Лофче,твоята котка поне мъжкари води ooooh!,а моят Саске само дебне някой да си пъхне ръката в клетката,за да му даде храна и директно го награбва.Имаме изключително,потентно,полово активно зайче.
Нел,не успях вчера да се включа,ама много е кофти да си болен и да ходиш на работа.Съвети за лекуване няма да давам,защото аз съм дебил.Държа до дупка.Почти не пия лекарства.Само ако нещата са вече много зле.За носа мога да ти препоръчам такава паста Хималая.
Тя е за отпушване на нос.Не лекува,но облекчава.За детето я използвам много активно,когато не иска да му се капят капки в носа.
Не помня кой снощи прегръщаше всички наред,май Маришка беше newsm78-пропуснала си ме Heart Eyes
Сетих се,какво щях да пиша.Някой има ли Калуня-каля да ми я метне на следващата среща?
Вени,наскоро четох отзива ти за Бунт и Изменник.Много кофти.Аз с толкова мерак ги купувах.Сега остава и да ме разочароват Sick

# 487
Слив, а годеница на Саске не мислите ли да му търсите?  Thinking

# 488
  • София
Вени,наскоро четох отзива ти за Бунт и Изменник.Много кофти.Аз с толкова мерак ги купувах.Сега остава и да ме разочароват Sick

Ох, знам! Много съжалявам, аз също им възлагах големи надежди на тия романи. Дано пък грешката да е в мен, на теб може да ти допаднат  Hug.

# 489
  • Пловдив
Добър ден от мен с обедно кафенце. Цяла нощ пак не спах, това мъжкото до мен е като тъпан  #2gunfire Нали беше настинал, после хремав, после немнайси кво...сам си беше предписал антибиотик след хиляди натяквания от моя страна...така кашля тази нощ /имам познат почина от белодробна емболия поради това, че не е отишъл навреме на лекар/ направо се уплаших...днес му заявих, че следобяд отива на лекар иначе няма да спи в къщата...обяснявам и убеждавам като на малко дете, че е опасно и шега не бива, че може да умре от това и че ми е притеснено...
Сега ходих до пощата да пращам една книжка за размяна и пощаджийката ми даде каталог с книги по някаква инициатива на бг издателства и бг пощи, където може да си поръчаш по пощата някоя книга /а в това село само аз съм пращала и получавала книги та вика само на теб мога да предложа да го разгледаш/  Embarassed

За Елинка и Точ, и за който друг иска
Скрит текст:
Това беше най-прекрасното куче, много умна 14 години живя в нас от малко пале

А това е кучето-пазач, тук на село и той е много умен /но мисля, че за неговата порода е нормално/

Имам и други снимки, но са на компютъра, а през повечето време съм на лап-топа, но някой път може да кача още.
Като животни много обичам конете и змиите, много искам да си имам кон, а от змия се отказах да си гледам, защото се храни с жива храна...

# 490
Деси змия за домашен любимец  Shocked Тръпки ме побиха  Rolling Eyes Това е май единственото животно от което много ме е страх, даже на ТВто да го дават и изпадам в ужас. На живо веднъж съм се сблъсквала от близо, при това като дете, е още ми държи влага  #Crazy

# 491
  • София
Миж,на този етап само плюшена Wink

# 492
  • Пловдив
Лофче, обожавам змии от 5 годишна /тогава ми е първият сблъсък с тях/, имам няколко снимки с такива представители /питон, анаконда/...винаги, когато има изложение в Пловдив съм първа пушка там. Най-красивите за мен са най-отровните. Интересно е, че никой в семейството ми и около мен не им е фен.

# 493
Деси, прекрасни кучета! Heart Eyes Обичам да гледам снимки на животни.

Змии не обичам, но и не ме е страх от тях. Галила съм змия (или по-скоро пипала), не ме беше страх. Но да ги отглеждам не бих в никой случай. Друго си е куче, коте или зайче. Можеш да ги гушкаш, мекички и пухкави са.

Един виц да публикувам:

Скрит текст:
Една женска мисъл случайно попаднала в мъжка глава и тръгнала да се разхожда в нея, с надежда, че ще срещне мъжки мисли и ще си поговорят. Вървяла нашата по коридорите, вървяла - няма жива душА, няма мъжки мисли. Женската трепетно се провикнала:
- Хей, има ли някой тук?
Отдалече се чул глас:
- Нямааа, всички сме дооолуууу.   Laughing Laughing

Видях го в друга тема, и ме разсмя.

# 494
Като стана въпрос за вицове, четохте ли за 40-годишната поетеса, която никога не била прала до сега и се съди се с един, който твърдял, че била  Thinking

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4552724

Фрийк шоу  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт