Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 743
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Кали, по някакъв начин ми липсваш!  Heart Eyes
Ела тукааааааааа да те гушна силно!
Скрит текст:
Много се смях и аз с това "голямо жълто"  Joy Ще чакаме да се похвалиш.
А сега малко за синузита да се изкажа като потърпевша от това страдание  ooooh!
Скрит текст:
Първо,
2. Изстисквате сока от една глава кромид лук и поставяте в двете ноздри по 3-4 капки. Стоите легнал около двайсетина минути, след това ставате за да изтече сока.
Ако го направи това, не само, че няма да може да седи легнала, ами направо ще стигне до София пеша за 4 минути. Това е най-голямата инквизиция, която човек може да си причини на носа  ooooh! . Ако ще да е най-ефикасният метод на света, не съветвам никого да го прилага.
Преди време ми бяха казвали една бабешка рецепта, която обаче не съм правила, но я споделям.
В купа се сипва прясно мляко, настъргва се прясно зеле в него и се кипва на котлон. Слага се после кърпа на главата и се диша от изпаренията на млякото, като инхалация, но за носа. Само ме предупредиха да имам голям пакет салфетки до себе си, защото много изчиствала тази процедура.
Ежедневните промивки на носа са вредни  Naughty Носът е респираторен орган, т.е. работи с въздух. Колкото повече се "дави" с вода, толкова по-инертен става и се "пристрастява" към тези промивки.Иначе, за синузит - моят е алергичен и може само да се облекчава - горещо препоръчвам да се лекува с хомеопатия при истински лекар-хомеопат. Жалко, че Нелчето не е в София. Имам при кого да я пратя  Confused

Вени, ще те викам на дегустация значи  hahaha
И на следващата среща ще ти донеса!

Скарамушче, горе главата! Ще се справиш!  Hug  Flowers Four Leaf Clover

# 466
  • Берковица
Нели,  рецептата на Нара е ефикасна, но задължително си намажи челото добре с крем, защото се зачервява местото и се запаси с кърпички, защото настава страшна кихавица. Изпитано от ММ.
Момичета,  Hug Hug Hug
Нара, не се притеснявай  Hug Hug
Нади  Hug  Hug
Чакам децата да заспят и да продължавам с Пентаграма

# 467
  • Benelux / Varna
Нели, имах доста време хроничен синузит. Лекуваха ме с много препарати и беше много тежко. Единственото, което ме караха да правя от бабените рецепти  бяха инхалации - нали така се нарича - слагаш в една тенджера гореща вода да заври, после капваш евкалиптови капки, слагаш една кърпа на главата и се завиваш над тенджерата да вдишаш парите.

Скарамушче
, по думите на Галето разбирам че имаш нужда от прегръдка  Hug

Забравих какво друго исках да кажа, ама утре ще си го кажа Simple Smile

Лека и от мен

# 468
Скарамуши, не ми харесва това Плевен, явно няма да е по работа Rolling Eyes, прегръщам те мила и каквото и да е, да не е такова вече, да си здрава, ти и близките ти Hug

О, Гиговче, не се притеснявай, по работа е всъщност! Hug  Hug Имам си разни притеснения, на работа се тормозя много и хич не ми се ходи в този Плевен, но... няма начин!

Лека нощ, момичета мили!  newsm46

# 469
  • USA, Steak State
На мен ми е приятелче вече Бъбълче.  Mr. Green Аз нямам проттив да я пуснете в групата.

Ох Нелка, ще ти пусна на мейла снимка Simple Smile

# 470
  • В Балкана
Добро утро!!   bouquet

Като видя коте и се разтапям.  Crazy
Бъб, да не спираш да я мачкаш.  Laughing
Деси и тя.

Вени, вчера забравих - много се радвам, че Марти е харесал книгата.  Party

На Паячето цвета ми хареса. Peace
От вас научих, какво е омбре и също ми хареса.. да го гледам на друг човек.  Laughing На този етап не се боядисвам.

Болните да стават вече здрави!!

Скарамуш  Hug

Маришкаааа  Hug  Hug  Hug

# 471
Добро утро   Hug

Нели ще чакаме да се похвалиш какво е това "голямо жълто"  Mr. Green hahaha

Бъбли за пореден път да кажа колко харесвам как пишеш. Прочетох мнението ти за "Тайната на семейство Рей" и въпреки, че не съм я чела ми беше интересно да те прочета  Hug

Другарче Нарче как си днес? Надявам се по-добре, слагай хубавата усмивка ела на по чаша 3 в 1 и после по задачи  Hug

Пия си кафето и ще поровя из форума после залягам над Одитинга, че изпита е след 2 дни  Shocked

# 472
Добро утро  Hug

ДругАРЧЕ Лофче , и аз пийвам 3 в 1 , и смятам да се оправям пак да тръгвам. Край няма тази работа  Joy

Бъбълче , припокрива ни се мнението за "Тайната на семейство Рей" , и аз я оцених с 3 звездички , много по - слаба ми дойде от "Ключът на Сара"

Мариетка , добре че сподели за сайта със спалното белъо . И аз си харесах  Hug

Усмихнат ден от мен , после пак ще дойда  Whistling

# 473
Добро утро!  Hug
Много сте изписали от снощи.
Нели, много мили думи  Heart Eyes И да, Мария е страхотна. Надявам се, тази година да се видим. А ти, оздравявай бързо! Тази година вирусите са особено гадни и упорити.  Close
Трябва да подхващам тръстиката. Мързи ме.

# 474
ДУ.

Правя си кафе и идвам за малко. После ме чака гримиране, оправяне и коса и изчезвам. Снощи пак си легнах късно и сега ми се спи...кафето ще ме ободри.

Лофче, ти ли си на аватара? Simple Smile

# 475
  • На планетата Земя
Добро утро и от мен! И успешен усмихнат ден!   bouquet Hug

Поздрав с една мечтана картинка, утре няма да работим и ще си се представям така:

До след малко.  Peace

# 476
Добро утро!
Показвам:
Скрит текст:

Другите по- нанатам.
Ако ми остане време ще си сменя и аватара, че някак, никак  не стои това в темата до вашите красоти.
Пожелавам страхотен и  стремителен ден,както там беше по една журналистка от  едно време !

# 477
  • София
Добро утро,

Охи, добре дошла и от мен
Скрит текст:
(аз не съм от често пишещите)

Миж, гласувах  Peace

Нели Клацида е добър. Миналата година ми се наложи да го пия и то няколко пъти. Задължително си вземи пробиотик. За облекчаване на синузита, че и аз страдам от него, мама ми уши една торбичка, в която има морска сол. Тази торбичка се загрява (може в микровълнова, във фурната или на тиган) и след това я поставяш върху синусите и скулите до облекчаване. Като ти поизстине торбичката пак я загряваш, но внимавай да не е прекалено гореща.

Видях много сладки котета и ми се иска да ги на гушкам.

Сливче, с книжката напредвам малко бавно, но сигурно. Не съм те забравила. Само се притеснявам, че ти я бавя. Сега гледам да обръщам повече внимание на детето и за мен почти време не остава  Tired

# 478
ДУ Hug
Хубав, слънчев и усмихнат ден ви пожелавам! Днес е петък, да дерзаят тези които няма да работят утре Simple Smile

# 479

ДУ   Hug

Как сте? Мен нещо ме боли глава и ми е изморено  Rolling Eyes Добре че утре не съм на работа, че не знам как щях да издържа   Confused

Лотхен, имам същия шал, но в друг цвят  Wink

Болните да оздравяват! Много гуш на всички от мен!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт