Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ох нямам време 2 реда да напиша имам и 99+ съобщения да чета ooooh!

Нели ,надявам се да си по добре и да се оправяш  Hug

На Охии добре дошла   bouquet

Маришка така ми стана мило като видях че и мен си написала в гушкането  Hug Hug

Чакам Точ а се върне от театър да каже мнение за АРТ  Peace

И да питам някой чел ли е Гръцко кафе и има ли мнение за нея ?

# 436
О, Нели, това е истинска любов  Hug
Мъж ми не ме е оприличил на никоя героиня от книгите ,които чете  Crossing Arms Което май е добре, прид вид, че чете най-вече фентъзита  Joy

Ох, оставям ви, че завзех прекалено дълго ефира  Mr. Green

# 437
Нели , наистина странното е , че температурата е ниска ( и при мен) обаче пък въпреки това си парцал , ще мине , просто е по - упорит този грип . Но и това ще мине . Хапчетата ще подействат .  Hug

Въх , пак нямам имотикони , пффф , де са  Thinking

Отивам да пафна една цигара и пак ще дойда , чудя се чете ли ми се , пере ли ми се  Joy  Айййй то филма ще дават тази вечер , кеф , добре че се подсетих .

Гани , опаковах ти книгите в един кашон , ама кашона голям книгите малко , че и на всичкото отгоре от душ гел , моля те не бе бий другата седмица като си го видиш .  Joy Ама съм ти сложила нещо подкупващо .  Grinning

Мижче , стой де , къде отиваш и ти сега  Rolling Eyes  Heart Eyes

Лоренка , нямам мнение за книгата , разубедих се да я купувам и не знам .... ще я чакам в добрия МБ да я пуснат

# 438
  • на североизток от Рая
О, Нели, това е истинска любов  Hug

Може да не смее да ти го каже.  Heart Eyes А моят ме гледа с любов, то си му личи, пък аз съм понякога...укротяване на опърничавата. Ама като ме стисне с прегръдката като менгеме, бързо ме приземява.  Mr. Green

Не бягай, Мижжжи, имам нещо важно да покажа. И да попитам сега, коя от вас ми прати нещо...Очаквайте да видите какво.  Joy

# 439
Хахха, Нелии, изказа ми мислите във целия си предпоследен пост  Laughing  Hug Ето ти една силна прегръдка Simple Smile

Мижче и моята е тъмна, чак черна не е, макар че приятелят ми само на такава я оприличава ... ама нейсе! Нека да е такава, щом твърди ..  Mr. Green Пробвай го омбрето, щом ще има такъв контраст, ще отива според мен  Peace

Лоренка, "Гръцко кафе" утре ми пристига от промоцията на Сиела. Мога да ти я пратя за прочит ако решиш Wink Имам мнение от мой преподавател, че щяла да разбуни духовете и да бъде едно от литературните събития на годината  Peace  Не знам каква ще е, очаквам да разбера. Ще ходя и на премиерата на книгата, на 28.01. от 19.00, в клуб Карусел, в София. Само недоумявам, що в нощен клуб трябва да е, ама .. ще разбера като ида  Peace

# 440
Нели, радвам се, че се появи и че си по-добре. Усещам, че старата Нели се завръща. Simple Smile

Бъб, прекрасна е Бялата кралица. Heart Eyes Най-много й отива този прякор.

Прииска ми се и аз да имам котка. Въпреки, че повече си падам по кучетата. Но може и двете. Simple Smile

# 441
Мeри, какво проучване с тийнчета, нямаше ли да пишеш за анорексията и булимията?  newsm78 Иначе, ако дадеш анкетните карти на класните да ги пуснат в часа на класа анонимно, няма да ти откажат. Регламента е различен в различните училищни правилници, ако искаш ти да говориш "насаме" с децата, но иначе с класната и анонимността - няма да ти откажат. Поне моя опит е такъв.
Преподавателя каза, че с тях щяло да бъде по-лесно, нали в тази възраст "кривват" най-често... точно така мисля да направя - с класните в часа на класа. Нека да дойда до там, ще го мислим, първо трябва да изнамеря тест и въпроси Grinning

Мене  Cry Laughing Hug

# 442
  • Варна
Бъб ,ще съм ти благодарна ако ми я пратиш аз бързо ги чета  Flutter Hug

# 443
  • на североизток от Рая
О, Цвети, прикривам се аз, умело го правя, даже ме е страх да покажа пред семейството си колко ми  е зле. Винаги се крия умело и не ги тревожа напразно. Падам само в краен случай, както и сега. Но ще мине, надявам се това лекарство най-после да подейства, пих второто днес. Но гнойта в главата е тревожна. Нямам грип, силен обострен синузит имам.

Я да си каже коя от вас ми прати голямо жълто  ......Joy Joy Joy

Като извадих днес бележката от пощ. кутия, нададох такова цвилене, че се стреснах от своя си глас. Как може, бееее...Направо ми оправи настроението тази бележка. И задраскали жълтото, имам пакет. Утре ще го видя голямото жълто какво е, очаквам от едно, две, три места, да видим. Пък дано да признае коя е.  Hug

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 18:34 от neli mar4

# 444
Честито, Нелка, да си се радваш на пакетчето Simple Smile  Hug

Лоренка, пращам, веднага щом взема автограф на 28 Simple Smile Ти пък ми пиши на лични с адреса си Wink
Предложението важи и за другите момичета, която я иска да си казва Wink

Цвети, благодаря ти Simple Smile Наистина мисля, че много й отива този прякор, харесва ми, че има и литературна предистория  Crazy Heart Eyes

# 445
Нели , виж какво открих за синузит , рецептите са от баба Ванга
 1.Лягате по гръб и поставяте във всяка ноздра парченце захаросан мед, с големината на грахово зрънце. Лежите до тогава, докато се разтопи меда и се стече към гърлото. Правите го 2-3 пъти дневно.

2. Изстисквате сока от една глава кромид лук и поставяте в двете ноздри по 3-4 капки. Стоите легнал около двайсетина минути, след това ставате за да изтече сока.

Защо не опиташ с някоя от двете рецепти , мисля че не би навредило с тези рецепти

# 446
Леле ....  Joy "голямо жълто"  ooooh! ooooh! ooooh!
Разсмя ме и мен, Нели  Laughing
Добре, че адресът не е "За Нели от Шумен"  Laughing

Бъбли, забравих да ти кажа, че и твоята писана е страхотна!  Heart Eyes

Бягам, че ще ми изгорят пържолите................  Joy

# 447
  • на североизток от Рая
Бъб, ти май не разбра кое ме е разсмяло.  Laughing Като прочетох `голямо жълто` добавих наум една дума, импулсивно. То нали не  е уточнено там с думи на бележката. После видях `писмо`, задраскано, че остава да е пакет.

Мери, исках да ти кажа за анкетните карти нещо. Винаги се търси съгласието на родителите, както са ти написали и момичетата. И много често родителите отказват. Те просто не знаят какви въпроси ще има, може би не искат децата им да участват в такъв вид проучвания. Нищо, че  е анонимно, родителят има право да откаже, напоследък го правят хората, не знам защо.
Миналата година попълвах анкетни карти на класа на сина ми, децата участваха в проект  и ги избраха техния клас да участват в анкетата. Аз ги попълвах електронно, огромна работа, много въпроси, чак до досада. Никоя майка от класа не отказа участие на детето, но тя нашата класна така поставя въпроса, че отказ не може да има, дипломат е класната ни. Зависи от учителя, при когото ще попаднеш, на някои не им се занимава с това. И освен това, трябва да говорят с родители, да пуснат списък с подписи,  а не всеки учител се наема, някои просто от мързел. Дано да попаднеш на услужлив учител, потърси познат ако трябва. Пожелавам ти успех и да ти е лесно ,миличка!  Hug Извинявай, ако мисълта ми е неясна, но все пак съм с болна глава.  Mr. Green

Мариетка май не видях да е писала в предишните постове. А искам да я питам Зорбас как й се отразява. Simple Smile

# 448
  • на североизток от Рая
 Мижжжи, май само ти схвана иронията на бележката.  Laughing

Нара, аз с мед правих точно това. Патя си от синузит отдавна и съм ровила много из нета. Благодаря ти за рецептите. А това с лука е гадно, но пък помага. Не съм го правила, не смея, но съм дишала срязана глава отблизо. пфууууу

Снощи разтворих морска сол във водичка, после водата в шепа и смърках с ноздрите. Еееее, толкова е неприятно, така боли, щипе като отиде навътре. Обаче не може да пробие в каналите в лявата ноздра и това е. Там е зле. След това видях, че Евилан е писала за онази лейчица с вода. Не мога да направя тази интервенция със себе си, не. Но благодаря, че сподели, Еви!  Hug Виждала съм го и това. От снощи съм си сложила морска сол в един чорап, вързан го загрявам в микровълновата  иго слагах на челото си. Като се затопли би трябвало да потече гнойта, но не става този път, много много пъти топлих и снощи  и днес следобед. Упорита работа този път. А така се оправих при предишната синузитна криза.

Неудобно ми стана, че пиша толкова. Дали да не си ходя вече.  Whistling

Кали, по някакъв начин ми липсваш!  Heart Eyes
Вени,  а ти що не дойдеш да ме `видиш`?  Heart Eyes

# 449
Стой още малко , Нели , стига да не ти е лошо . Ровя се сега в нета да намеря други ефикасни рецепти за синузита .
Знам много ефикасно лекарство за синузит , баща ми още споменава за него , набират се луди краставички и само 1 капка , не повече се капва във всяка ноздра , но е много опасно , ако попаднело в хранопровода. Иначе на 65 - години е станал още помни как се е излекувал на младини от тях . Но май по това време не виреят , сега се опитвам да прочета за тях .

Общи условия

Активация на акаунт