Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 751
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • USA, Steak State
Нелка, оправяй се миличка!  Heart Eyes Hug

А Бъбълчето какво е сладурче, малииииии!  Whistling Heart Eyes

# 451
Нели, аз идвам да те видя.  Hug  Hug
И да ти кажа, че ако аз бях получила известие да се ява, за да получа "голямо жълто......", никога нямаше да отида.  Joy Joy Wink
Оправяй се бързо.  Hug

Маришка, Hug  bouquet

# 452
  • София
Ето ме  Hug!
Не ми беше добре и подремнах, като се прибрах от работа. Изпих един нурофен и чакам да ми мине, чеее  Crazy!

Нели, като видях "голямо жълто" и аз си помислих същото като теб  hahaha Hug!
Кали, в никакъв случай не яж тия шоколади от един месец, трябва първо аз да ги опитам един по един  Mr. Green Hug. Сега сериозно - не вярвам да им има нещо.

# 453
Нели , виж тази рецепта , няколко човека я споменават в Бабините илачи във фейса , че им е помогнала .

Настъргва се корен от хрян, смалко брашно и оцет се прави питкаЧелото между очите се намазва с крем или олио слага се питката и се държи докогато може.

Вени , дръж сеее , да не се разболяваш и ти , как ти е сега ?  Heart Eyes

# 454
  • Пловдив
Кали, красиви библиотеки, определено горската е невероятна.

Bubbly, ти защо я кри до сега тази Бяла кралица? Страхотна е, то си личи, че не е от най-любвеобилните / някои котки са високомерни и си им личи/  Hug
Относно "Гръцко кафе" искам да видя вие какво ще кажете за книгата и тогава евентуално бих се възползвала от предложението ти.

Маришка

Нели, звучиш по-добре, надявам се и така да се чувстваш. И утре да се похвалиш какво и от кой е това голямо жълто...

Омбрето и на мен ми допада, но себе си не бих се възприела с него като че ли...но аз съм на импулси, така че не се знае кога какво ще ми хрумне. Последно много исках едно оранжево да изпраскам на косата си. А имам една снимка, където цвета ми изглежда шоколадово-червениково и пак много ми харесва...

# 455
hahaha  hahaha Ох, умрях от смях с това "голямо жълто", честно!

Маришке, толкова мили прегръдки!! Специално се включвам да ти благодаря!  Hug

Зори, кога ще има резултати? Ти знаеш ли, че аз имам сертификат за холандски? Ниво за начинаещи, ама много начинаещи...  Rolling Eyes Сетих се за изпитите сега като ти писа за твоите.

Нещо ми е много криво тези дни, момичета, затова така телеграфано се включвам. Утре заминавам за Плевен и така. Целувки на всички!

# 456
  • на североизток от Рая
Ооо, Вени, моля, моля не се тръшвай и ти.  Praynig Тоз Нурофен дали ще ти помогне. Аз най-добре се чувствам след Нимезил. Това прахче ме прави цяла, винаги когато съм на части. Дано, Вени, като се наспиш, да ти мине!  Hug Поискай си масаж, аз снощи бях любезно масажирана от мъжа ми и щерката. Има файда като ти размачкат цялото тяло.

Нара, благодаря ти за отзивчивостта!  Hug Тази рецепта с хрян сега ще си я запиша и ще я пробвам непременно в събота, а може още утре след работа да я направя. Предполагам, че ще  е ефикасна, хрянът е голямо лекарство. Сега като стоя седнала, носът ми тече, по-добре е, като разпушен. А като лежа, сякаш имам тапи в него.

Паяче
, искам да те видя. Пусни за секунди една снимка тук. Само да погледна за миг.  Hug

Нели, аз идвам да те видя.  Hug  Hug
И да ти кажа, че ако аз бях получила известие да се ява, за да получа "голямо жълто......", никога

Много смешно ми стана, как си го написала само, Нади.  Joy Joy Joy

Скарамуш, какво става с теб, що така, мила?  Confused Hug Heart Eyes

Зори, сигурна съм в твоя успех на изпита. Ето, че забравих да ти пиша, но като прочетох толкова много страници, забравих част от нещата, които искам да кажа. И как досадно се включвам след всеки пост. Наистина ми е неудобно, но пък утре до следобед няма да ме има. Да съм се разписала подобаващо.  Mr. Green

# 457
  • София
Аз не се разболявам, просто гости от Червен бряг, ако ме разбирате  Mr. Green. Понякога карам много тежко пустия цикъл и съм като парцал  Crazy.

Паяк, и аз много те харесах с червения цвят! Не знам защо не се възприемаш, но си дай няколко дни, преди да го разкараш, стои ти свежо  Peace.

# 458
Същата съм , Вени, боли ме една седмица преди , боли ме една седмица по време на цикъл. И като ме хване и настинка .... с право шефа пита дали някога щяло да има месец в който да не охкам все от нещо си  Embarassed Mr. Green
Сега и с това Жанги , хептен нищо не мога да разбера какво става .

Ох отивам да чета , то се видя че няма да пера  Laughing Хубава вечер  Hug

# 459
Пак сте изписали света и пак ще забравя нещо ooooh!
Първо, Нелка оправяй се, а и всички други болни вкл. и Нарчето Вени-оздравявайте бързо Hug
Нелко, по-добре звучиш, но явно грипа те е ударил в слабото място-синусите и затова ти е толкова гадно, дано по-бързо минава Praynig

Нарче, радвам се че братчето ти е добре Hug, а за другото няма да коментирам, че бързо паля #Cussing out

Охи, добре дошла Hug

Точи, влюбих се в твоята туника, заключи я тази нощ, че да не дойда да я открадна Laughing Hug

Мижи, омбре-то ми е голяма мечта от известно време(какво съвпадение), но съм с тъмна коса и трябва да изсветля краищата и малко по сложно, но не съм се отказала, тооолкова много искам Crazy Crazy Crazy

Миле Joy, абе душицо ти си като балсам за наранената ми душа Joy, като те чета и цвиля от смях Joy откъде ти извират тез лафове Grinning

Паяче, не съм те видяла, но не съм ходила във Фейса, след малко ще се разходя, но вярвам че ще си готина, аз обичам предизвикателствата и мисля че ще ми допадне твоето червено Peace

Бъбли, като те приемат в групата ще я видиш Паячето Peace
Аз не знам защо не я приемем де, не е задължително да й ставаме приятели във Фейса и без приятелство можем да я поканим, а и не само нея и някои от другите нови момичета...ще ни виждат само имената и профилната снимка и нищо друго, а който прецени да им праща покани за приятелство, сега или след време....Ако не се лъжа доста момичета дадоха точните си адреси и имена на новите момичета за изпращане на книжки, ами това е даже повече инфо, отколкото ако са в групата във Фейса, а не са ни приятели...Не е ли така? или ? Може пък да пуснат някоя сканирана книжка и да са ни от полза Mr. Green Но не ме нападайте, моля, само си разсъждавам Peace  Пък и нали се разбрахме, като мине време и се поопознаем, тогава Peace

А да не забравя, много хубави котанчета видях, моето дете ги обожава, сигурно е бил котка в предишен живот, просто се разтреперва като види котка, гооолям е фен и все иска за у дома да си вземем, но лошата му майка не дава Laughing

Нелко, честито ти жълто Mr. Green, утре да снимаш, ама сложи спойлер Laughing

Днес бях на работа с едната блузка и ...абе Whistling...хубава е Grinning

Отивам да видя какво прави Бялата котка...упс...кралица Grinning
Лека ви вечер Hug

ПП Мижи, дадох и аз глас за книжката на Сиела Hug

Скарамуши, не ми харесва това Плевен, явно няма да е по работа Rolling Eyes, прегръщам те мила и каквото и да е, да не е такова вече, да си здрава, ти и близките ти Hug

# 460
Вени, напомняш ми като бяхме малки и идваха гости от Червен бряг, че едната рода е от там, а сега като те питат, как да го кажеш сериозно  Joy
И аз днес съм много досадна  Blush. Изчезвам   bouquet

# 461
  • София
Хубави хора познавам от Червен бряг, ама и той си носи такава слава, като Спанчевци  hahaha Hug.

# 462
Нели, благодаря за инфото и от твоя страна. Дано не ме разкарват толкова много за това изследване. По принцип ще гледам да не са повече от 25-30 въпроса. Знам колко е досадно да попълваш нещо, което ти идва изневиделица Simple Smile

A ти да оздравяваш  Hug

# 463
  • ГОре на черешата...
Тюююю, чак сега ме пусна мамата, а вече време няма да ви изчета ooooh!...
Нели, да се оправяш вече, а Hug!

# 464
Ех бе, Паяче, много си мила!   Hug

Нели, не разбрах бе, явно и мен нещо главата не ме слуша.  ooooh! Легнах да поспя малко да ми мине пустия корем, сега съм още по-голям дроб ... Ама обясни ми де, искам да разбера какво е "голямото жълто .."  Mr. Green

Гиговче, благодаря ти за доверието, оценявам го наистина Simple Smile А Паячето ми прие приятелство във фб, видях я, красавица и половина е, а с тази коса направооо  Heart Eyes 

Деси, ами то какво да я крия, нали не е съвсем моя, че да се похваля с чиста съвест. Ама пък ако се определяше по мачкането, тя е повече моя, отколкото на всеки друг.  Mr. Green Обожавам котки, имам обсесия, тези животни са ми най-най-най-любимите  Crazy А за книгата, когато кажеш Wink

Благодаря на всички за комплиментите за Белла(това й е името) Simple Smile

Скарамуш
Hug за оправяне на настроението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт