Сладкарничка за книги-тема 29

• 21 726
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Да кажем, че пера доста често, но не тупам чаршафите  Naughty

Въх, това, последното не го разбрах  Thinking

Точ, ти нямаше ли и пъзел такъв? Или бъркам нещо от толкова много бухали наоколо ...  Crazy

# 391
Ауу Точ влюбих се в туниката  Heart Eyes

Паячеее много ти отива червеното, ако е една идея по-тъмно ще е супер според мен. Представям си какво шоу е било боядисването  hahaha

Нелиии newsm78

Другарче Нарче всичко разбрах, сега иди и в другата тема го напиши, та повече хора да знаят края  hahaha

# 392
Мижка, то аз не съм пояснила. Съседката ги тупа всяка седмица. Чудя се, защо не ги изпере.

# 393
  • USA, Steak State
Мижка, то аз не съм пояснила. Съседката ги тупа всяка седмица. Чудя се, защо не ги изпере.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Все още ли за чаршафи говорим или?

# 394
  • София
Нарче, бравус  Mr. Green! Ето - приятел в нужда се познава. Знаех си, че мога да разчитам на теб. Толкова изчерпателен преразказ.  hahaha
Сега ще спя спокойно, че няма да чета И тази книга  Whistling

Точи, много ти е хубава туниката. Със здраве да си я носиш  Hug

Паяче, беееее! Разфасовали някого в банята  Joy Joy Joy
Пусна ли снимки у Фейсо, да те видя и аз?
Редактирам: Видях те! Ама много ми хареса. Не е вярно, че си като домат.

Доста книжки съм предвидила за четене, а и днес се сдобих с още една.
Кои, кои???  newsm03
А Миж да постне снимката, от която тръгна лафът с прането, да оплакнем пак оЧо  Flutter Whistling

# 395
  • Пловдив
Точ, туниката

Паяче, не пипай цвета - на мен ми харесва как е станало.

# 396
Привет и от меня.
Точице- туниката ееее един път.
Аз пък си имам шал на бухали- като сколасам ще го  снимам,  и портмоне с бухали.
Имам, имаааам   и малко бижута с  книжки:  обици с хартиени книжки,  и две герданчета с книжки от полимерна глина.
Туй то окнижо-бухалена съм. Хайде лека и полека .
ПП
Това с прането и аз не съм усетила откога е тръгнало!
Приятна  ви вечерт!

# 397
Кали, вкъщи са ми книжките, но на прима виста Колибата, Не казвай сбогом, Мидълсекс, Напълно изгубили себе си, някои по - леки, но има още.

Усещам аз, че нещо ме хлъзнахте с това пране  Twisted Evil ама имам черен тефтер и всичко пиша. После дърпам уши  Mr. Green

# 398
А Миж да постне снимката, от която тръгна лафът с прането, да оплакнем пак оЧо  Flutter Whistling

Беше някъде в старите теми... не помня къде беше снимката с перача  Rolling Eyes  Confused

# 399
  • София
Ето го  Flutter

Скрит текст:

# 400
  • На планетата Земя
Как можахте да пуснете Охи по ролбата с това пране???? Който се е накиснал, да се изпира и да се обяснява.  Crossing Arms Mr. Green

Искам и туника, и шал с бухали. Ама шаловете на Миж свършили, а такава блузка  - до ден днешен - не увидела.  Grinning

Нара, това твоето ще го дам на щерката да го попълни.  hahaha Не се знае  какво ще се получи.

Кали, ако му домъчнее на малкия за Коледа, просто идвате у нас (целогодишно  Mr. Green)

# 401
Ето го  Flutter

Скрит текст:
Ясно.... изложих се  Laughing

# 402
  • София
Пак са ми заели компа и ще пиша набързо.
Точ туниката е много готина.
Лофче страхотна маца а и през телефона поглеждам винаги когато издебна момент.
Нел надявам се да си по-добре.

# 403
  • На планетата Земя
Охи, хич не им обръщай внимание.  Crossing Arms

Макар че,  като се замисля - добри отговори си дала на подвеждащо поставените въпроси.

Скрит текст:
Пера, без да тупам. Това явно е вид техника, която Миж не владее.  hahaha

Съседката пък тупа без да пере. Това е описано на страница 268 от книгатакоятонебиваданазоваваме  hahaha

# 404

Общи условия

Активация на акаунт