Всички ми завиждат

• 27 150
  • 427
  •   1
Отговори
# 105
Интересно как по4ти вси4ки тук излезна, 4е не познават това обикновенно и общо4овешко 4увство  Twisted Evil
Пове4ето мнения ми са смешни с "аз никога не съм завиждала... " , "другите даже не ги забелязвам ... "
абе цирк  .
То е ясно, 4е такива хора по4ти няма, а пък във форума с лопати да ги ринеш ???

# 106
Интересна тема . Не знам дали някой ми завижда и не мисля , че бих разбрала .

Иначе понякога завиждам на хора , които имат време и средства да пътуват много  и на тези , които винаги успяват да останат положителни дори и в трудни и неприятни ситуации.

# 107
Интересно как по4ти вси4ки тук излезна, 4е не познават това обикновенно и общо4овешко 4увство  Twisted Evil
Пове4ето мнения ми са смешни с "аз никога не съм завиждала... " , "другите даже не ги забелязвам ... "
абе цирк  .
Много ясно!
Но нали трябва да си пазим форумната репутация, та и за това: "не, не завиждам, не, не...неееееееее" Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 108
Всички да ти завиждат-едва ли това е възможно. Според мен хората,които твръдят, че им завиждат малко прекалено се взимат на сериозно и се вживявят.
Завистта е чисто човешко чувство.Няма хора, които не завиждат-просто в обратното не мижете да ме убедите.
Аз завиждам на момичетата с къдрави коси-откровено и честно. Завиждам на хора, които са ултра спокойни, устойчиви, търпеливи и ужасно борбени, завиждам на хората, които не се ядосват да глупости, на жените с дъщери завиждам най-откровено  Simple Smile Завиждам на хората ,които харесват работата си и я работят с удоволствие, на тези, които могат да пътуват по света много
Завиждали са ми и то се усеща-и в поглед и по думи. Иска ми се да разкажа и някои истории, но каквато съм многословна надали ще ги обясня като хората.

# 109
Завиждам на хора, които се обичат искрено и всеотдайно. Завиждам и на тези, които могат да си позволят да обикалят по света.

# 110
  • Ямбол
....
На кое ти завиждат пък на тебе, на четворката или на чалгата?

# 111
аз завиждам само на тези двойки, които са се срещнали точните едни за други в този живот  и са заедно. това е невероятен късмет. за друго, не, но аз слабо се интересувам от житието-битието на  хората/това пък кой, колко яде и е слаб ми се струва свръх глупост/. на мен няма кой, нито за какво да ми завижда, не се сещам и за какво изобщо.

# 112
  • някъде в орбита...
Не ми пука особено дали някой някога ми е завиждал. Не ме е интересувало особено че да се ослушвам за това. Знам за 1-2 случая, но не са ми завиждали за нещо определено, а просто защото са си такива душички - завиждат на всички и за всичко, та не ги броя.
Не завиждам в гадния смисъл, например "Тая каква фигура има, ега хване нещо и стане като слон". Но често завиждам в добрия смисъл, като "Тая каква фигура има, ей така трябва да изглеждам". Като цяло обаче доста рядко се сравнявам с другите, просто защото не ми пука особено за тях Rolling Eyes

# 113
  • Варна
Лиляна, не разбрах кое ми е точно кифленското в случая? Коментираш начина ми на изразяване,или въобще,че дръзнах да споделя на мен за какво са ми завидяли и то с не добро око ?????? По-скоро трябваше да предизвикам форумско съчувствие???? Или пък греша.....за мен си беше драма цялата тая работа....но така или иначе завистта е голям мотор!  Peace .... фиданка или не,да го кажем по друг начин: "Нищо не продавам,нищо не търся - влизам да се похваля,че съм 53 кг,1,75 см"

Joy hahaha Joy hahaha Joy

п.с тва вече си е чиста проба кифления  Peace...а и виждам,че имаш доста "почитателки" из форума Wink с този хаплив език...признавам пламнаха ми ушите  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 20:28 от nevvy

# 114
Лиляна, не разбрах кое ми е точно кифленското в случая? Коментираш : "Нищо не продавам,нищо не търся - влизам да се похваля,че съм 53 кг,1,75 см"

п.с тва вече си е чиста проба кифления  Peace
Горкичката, нова си тук! ще трябва да тренираш още.

# 115
  • Бургас
"Всички ми завиждат" - темата звучи параноидно, с авторство някой извън психологичната норма...

# 116
  • Ямбол
Лиляна, не разбрах кое ми е точно кифленското в случая?....
Няма как да разбереш, никакъв шанс.

# 117
Интересно как по4ти вси4ки тук излезна, 4е не познават това обикновенно и общо4овешко 4увство  Twisted Evil
абе цирк  .

Глупости. Повечето споделиха, че са завиждали.
Нищо не ти е ясно, защото явно си до ушите в тиня, а там няма как да ти е ясно и светло.

Ако за теб завистта е обикновено и човешко чувство, за мен е непознато. Точка.
Смей се, търкаляй се, това не променя моите мисли и чувства.
Има една хубава дума в българския език - 'браво'. Изразява възхищение.
Има и едно хубаво чувство - радост.
Сега се опитай да проумееш, че радостта е обикновено и общочовешко чувство,
а да кажеш 'браво', носи много повече от проскърцване на зъбите.

# 118

Завиждала съм като виждам как някой хора получават даром неща от съдбата, без усилие, просто добър късмет.

Направо копирам Simple Smile Завиждам на късметлиите. При мен всичко с последни сили се получава. Точно когато вече ми е все тая, дали ще се случи.

# 119
Хахахах, темата определено е забавна! Честно, никога не съм се замисляла, дали някой ми завижда и защо? Независимо, че едно време мама ми обясняваше разни неща със "Те ти завиждат, затова те обиждат.". Лапешки глупости...

Не поставяйки въпроса, като чисто житейски проблем, никога не съм страдала нито от едното, нито от другото.

Да, бих предпочела да имам възможността да пътувам повече по света и искрено ме вдъхновяват хора, на които това им се случва често. Но да искам да им се намъкна в обувките и да живея техния живот - не.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт